Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Kανα 700-800 πρεπει να βγαινει παιχτη ...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τι ειναι αυτο?
το τηλ του stanjames?
ρε συ ηθελα να το ελενχω μονος για γενικη γνωση
αν περιμενω 20 λεπτα θα δω ποσα κερδισα απλα ηθελα να εχω γνωση και που να το βρισκω και για τωρα και για γενικα...
ναι...εξυπηρετηση πελατων στα ελληνικα και χωρις καμια χρεωση...
αν ειναι παρε να σου εξηγησουν ή να σου πουν που να ψαξεις στο σαιτ...
υ.γ.7/8?μπραβο ρε μαγκα..

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ναι...εξυπηρετηση πελατων στα ελληνικα και χωρις καμια χρεωση...
αν ειναι παρε να σου εξηγησουν ή να σου πουν που να ψαξεις στο σαιτ...
υ.γ.7/8?μπραβο ρε μαγκα..
γαμησετα και το αλλο που δεν εγινε οβερ.... ηταν 1-0 στο 20
20 ευκαιριες και 1-1 στο 90
δηλαδη .. αλλα δεν πειραζει καλα ειναι

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ακριβως αυτο ψαχνω και εγω
εβαλα 8 αγωνες συνδιαστικο συστημα μονα , δυαδες κτλ,
αλλα δεν ξερω πως λειτουργει το ρημαδι
αυτο εψαχνα
θα το παρω το τηλ παντως αυριο
ευχαριστω για το info

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ακριβως αυτο ψαχνω και εγω
εβαλα 8 αγωνες συνδιαστικο συστημα μονα , δυαδες κτλ,
αλλα δεν ξερω πως λειτουργει το ρημαδι
αυτο εψαχνα
θα το παρω το τηλ παντως αυριο
ευχαριστω για το info
12 με 12 ειναι η γραμμη

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Σαντα κολομα  για κολονα...!!! :grin:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
brasil διπλο

και τα αλλα 3 αντερ.2.5γκολ

λεμε τωρα....

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
τα αυριανα αυριο
μην πονταρετε βιαστικα μπορει να παιξει κανας τραυματισμς της τλευταιας στιγμης
ασε τα αυριανα για αυριο

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
θα προκριθει η βραζιλια με γκολ/γκολ
το αλλο ειναι αστα να πανε...
η βραζιλια παιζει πληρης -- εκτος ελανο  αλλα θα βαλει αλβες και μαικον μαζι στο ματς με την χιλη το δοκιμασε και πετυχε
η ολανδια ομαδαρα αλλα ειναι ομαδα των 2
η βραζιλια και ομαδαρα και συνολο
γκολ /γκολ λοιπον , οβερ και νικη βραζιλιας και προκριση

στο ουρουγουαη - γκανα
βοηθα παναγια
οι λατινοι ειναι γαματοι
πολυ καλη επιθεση και επιθτικη αμυνα
εχουν και φορλαν
απο την αλλη η πιο σοβαρη αφρικανικη ομαδα
ειναι και η τελευταια
θελω να δω ον διαιτητη του παιχνιδιου
αλλα ειναι ανοιχτο στα παντα
η επιθεση της γκανας ειναι ΓΤΠ
ο γκιαν ειναι γτπ δεν βαζει γκολ
3 γκολ εχει η γκανα μεχρι τωρα
καταλαβαινετε....
αναλυση αυριο
αυτα ειναι χωρις τις ενδεκαδες και διαιτητες..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ολλανδία-Βραζιλία  Yuichi NISHIMURA (JPN)

Ουρουγουάη-Γκάνα  Olegario BENQUERENCA (POR)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Ανανέωση:  Παρασκευή    2/7  00.25πμ

Καλημέρα. Σήμερα συνεχίζεται το παγκόσμιο κύπελλο με δύο αγώνες για τα προημιτελικά. Η Ολλανδία παίζει με τη Βραζιλία και η Ουρουγουάη κοντράρεται με τη Γκάνα. Οι μπουκ όταν βγήκαν αυτά τα ζευγάρια, έδωσαν το διπλό της Βραζιλίας σε αποδόσεις που ήταν πάνω από 2.0! Όπως ήταν αναμενόμενο οι παίκτες έπεσαν με τα μούτρα σε αυτό το σημείο και εδώ και δύο μέρες οι μπουκ άρχισαν σταδιακά να ρίχνουν την απόδοση. Ορισμένοι μάλιστα το κατέβασαν και κάτω του 1.70!

Η Ολλανδία έχει υπερεκτιμηθεί επειδή έχει μόνο νίκες σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο. Ποιους κέρδισε όμως; Με την ψυχή στο στόμα την Ιαπωνία με 1-0, την Δανία, η οποία έχει καταντήσει ομάδα της πλάκας και το Καμερούν το οποίο τερμάτισε στον όμιλο σε μηδέν βαθμούς σε τρία παιχνίδια. Μιλάμε δηλαδή για έναν όμιλο στον οποίο αν συμμετείχε η εθνική μας μπορεί να χτύπαγε και αυτή πρωτιά! Στη συνέχεια και στην φάση των 16 κέρδισε τη Σλοβακία με 2-1. Σπουδαίο κατόρθωμα! Δεν υπάρχει καμία ομάδα Σλοβακία στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι οι Ολλανδοί σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσαν μέχρι τώρα δεν βρήκαν απέναντί τους κάποια ιδιαίτερα δύσκολη ομάδα. Τους έλαχε όμως στα προημιτελικά η Βραζιλία. Άντε τώρα να καθαρίσω με δαύτους…

Η Βραζιλία πέρα από το γεγονός ότι έχει 200 κιλά φανέλα, έχει σοβαρευτεί πολύ σαν ομάδα και τώρα πια εκτός από το αδιαφιλονίκητο ταλέντο, διαθέτει οργάνωση, μυαλό και πειθαρχία. Οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στην νίκη των βραζιλιάνων (μέσα σε αυτές και το 1.80 του ΟΠΑΠ) είναι πολύ καλές αν αναλογιστούμε τι εστί εθνική Βραζιλίας. Τους Ολλανδούς δεν τους υποτιμώ, αλλά και μέχρι εδώ που έφτασαν πολύ τους είναι…

Πάμε τώρα στον αγώνα της Ουρουγουάης με τη Γκάνα. Ο ΟΠΑΠ έδωσε δυαράκι στους Ουρουγουανούς και οφείλω να ομολογήσω ότι αν εγώ ήμουν μπουκ δεν θα έδινα στην ομάδα της Λατινικής Αμερικής τιμή άνω του 1.80! Η Ουρουγουάη έχει εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών και ένα δίδυμο – φωτιά στην επίθεση. Οι παίκτες της παίζουν με δύναμη, πάθος και αυτοθυσία. Θεωρώ ότι διαθέτει καλύτερο υλικό από τη Γκάνα. Η τελευταία προκρίθηκε με νίκη επί των ΗΠΑ η οποία ήρθε με την ψυχή στο στόμα. Αν λοιπόν …φτύνεις αίμα για να κερδίσεις τους ψευτοποδοσφαιριστές, τότε πως θα την …βγάλεις καθαρή απέναντι στην μπαρουτοκαπνισμένη Ουρουγουάη;

Εμένα αυτές οι δύο αποδόσεις μου κάνουν και μου παρακάνουν, γιατί όπως προανέφερα τις περίμενα αρκετά χαμηλότερα. Αυτό λοιπόν θα είναι και το βασικό μου στοίχημα για σήμερα.

Αυτή τη φορά δεν θα …μπλέξω με ειδικά στοιχήματα γιατί όσο και να έψαξα, δεν βρήκα κάτι το ενδιαφέρον, ούτε καμιά ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή. Επιφυλάσσομαι για τα ματς του Σαββάτου…

Υ.Γ. 1: Τα υπόλοιπα παιχνίδια του κουπονιού δεν έχω προλάβει να τα κοιτάξω καν. Θα τα ψάξω το πρωί, καθώς θα μελετήσω τις τελευταίες πληροφορίες. Αν υπάρξει κάτι ενδιαφέρον θα επανέλθω νωρίς το μεσημεράκι (για τα Ιρλανδικά κυρίως).

Υ.Γ.2: Οι φωτιές που άναψε ο φίλος μας ο Γιώργος αναζωπυρώθηκαν! Έχω λάβει πολλά mail σχετικά με το θέμα που άνοιξε και παρακάτω θα δείτε μερικά από αυτά. Οφείλω για μια ακόμη φορά να σας δώσω πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική γραφή σας η οποία ανεβάζει κατά πολύ την ποιότητα του site. Επειδή πάντως πρόκειται για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα, υπόσχομαι ότι στο άμεσο μέλλον και μόλις βρω λίγο χρόνο θα τοποθετηθώ και εγώ.

Αν θέλετε μια πρώτη άποψη έχω να πω το εξής: Πρόκειται για ένα νόμισμα που ως γνωστό έχει δύο όψεις. Το στοίχημα είναι πολύ περίεργη και δύσκολη υπόθεση και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε σηκώσει τα χέρια ψηλά. Πιστεύω όμως ότι ο κάθε παίκτης είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα και είναι τελείως διαφορετικός από τους υπόλοιπους. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο για το τι, πότε και πόσα θα ποντάρεις σε κάποιο παιχνίδι. Οπότε θα μπορούσα να πω λίγο μπακαλίστικα, αλλά και διπλωματικά ότι λίγο πολύ όλοι όσοι έχετε τοποθετηθεί επί του θέματος έχετε το δίκιο με το μέρος σας, διότι πολύ απλά εκφράζετε καθαρά την αντίληψή σας για το στοίχημα. Και εκεί δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Περισσότερα και αναλυτικότερα υπόσχομαι να πούμε πολύ σύντομα.

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
άκρως ενδιαφέροντες οι τοποθετήσεις σου και περιμένουμε την συνέχεια...
ελπίζω να αντέχεις τις αντιπαραθέσεις γιατί θα είναι ,όπως το υποψιάζεσαι, πολλές...
κατά πρώτον καλή και σωστή η ανάλυσή σου για τα αυριανά και λογικά τα σημεία,αλλά ξεχνάς να υπολογίσεις κάτι βασικό...
την κρισιμότητα των αγώνων...
π.χ αν ο χ αγώνας είναι ισοπαλία στο 85' δεν θα τρελαθούν κιόλας να βάλουν γκολ...θα περιμένουν την παράταση...
τεσπα... εις αύριον τα σπουδαία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom