Ανανέωση: Παρασκευή 2/7 00.25πμ
Καλημέρα. Σήμερα συνεχίζεται το παγκόσμιο κύπελλο με δύο αγώνες για τα προημιτελικά. Η Ολλανδία παίζει με τη Βραζιλία και η Ουρουγουάη κοντράρεται με τη Γκάνα. Οι μπουκ όταν βγήκαν αυτά τα ζευγάρια, έδωσαν το διπλό της Βραζιλίας σε αποδόσεις που ήταν πάνω από 2.0! Όπως ήταν αναμενόμενο οι παίκτες έπεσαν με τα μούτρα σε αυτό το σημείο και εδώ και δύο μέρες οι μπουκ άρχισαν σταδιακά να ρίχνουν την απόδοση. Ορισμένοι μάλιστα το κατέβασαν και κάτω του 1.70!
Η Ολλανδία έχει υπερεκτιμηθεί επειδή έχει μόνο νίκες σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο. Ποιους κέρδισε όμως; Με την ψυχή στο στόμα την Ιαπωνία με 1-0, την Δανία, η οποία έχει καταντήσει ομάδα της πλάκας και το Καμερούν το οποίο τερμάτισε στον όμιλο σε μηδέν βαθμούς σε τρία παιχνίδια. Μιλάμε δηλαδή για έναν όμιλο στον οποίο αν συμμετείχε η εθνική μας μπορεί να χτύπαγε και αυτή πρωτιά! Στη συνέχεια και στην φάση των 16 κέρδισε τη Σλοβακία με 2-1. Σπουδαίο κατόρθωμα! Δεν υπάρχει καμία ομάδα Σλοβακία στον ποδοσφαιρικό χάρτη.
Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι οι Ολλανδοί σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσαν μέχρι τώρα δεν βρήκαν απέναντί τους κάποια ιδιαίτερα δύσκολη ομάδα. Τους έλαχε όμως στα προημιτελικά η Βραζιλία. Άντε τώρα να καθαρίσω με δαύτους…
Η Βραζιλία πέρα από το γεγονός ότι έχει 200 κιλά φανέλα, έχει σοβαρευτεί πολύ σαν ομάδα και τώρα πια εκτός από το αδιαφιλονίκητο ταλέντο, διαθέτει οργάνωση, μυαλό και πειθαρχία. Οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στην νίκη των βραζιλιάνων (μέσα σε αυτές και το 1.80 του ΟΠΑΠ) είναι πολύ καλές αν αναλογιστούμε τι εστί εθνική Βραζιλίας. Τους Ολλανδούς δεν τους υποτιμώ, αλλά και μέχρι εδώ που έφτασαν πολύ τους είναι…
Πάμε τώρα στον αγώνα της Ουρουγουάης με τη Γκάνα. Ο ΟΠΑΠ έδωσε δυαράκι στους Ουρουγουανούς και οφείλω να ομολογήσω ότι αν εγώ ήμουν μπουκ δεν θα έδινα στην ομάδα της Λατινικής Αμερικής τιμή άνω του 1.80! Η Ουρουγουάη έχει εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών και ένα δίδυμο – φωτιά στην επίθεση. Οι παίκτες της παίζουν με δύναμη, πάθος και αυτοθυσία. Θεωρώ ότι διαθέτει καλύτερο υλικό από τη Γκάνα. Η τελευταία προκρίθηκε με νίκη επί των ΗΠΑ η οποία ήρθε με την ψυχή στο στόμα. Αν λοιπόν …φτύνεις αίμα για να κερδίσεις τους ψευτοποδοσφαιριστές, τότε πως θα την …βγάλεις καθαρή απέναντι στην μπαρουτοκαπνισμένη Ουρουγουάη;
Εμένα αυτές οι δύο αποδόσεις μου κάνουν και μου παρακάνουν, γιατί όπως προανέφερα τις περίμενα αρκετά χαμηλότερα. Αυτό λοιπόν θα είναι και το βασικό μου στοίχημα για σήμερα.
Αυτή τη φορά δεν θα …μπλέξω με ειδικά στοιχήματα γιατί όσο και να έψαξα, δεν βρήκα κάτι το ενδιαφέρον, ούτε καμιά ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή. Επιφυλάσσομαι για τα ματς του Σαββάτου…
Υ.Γ. 1: Τα υπόλοιπα παιχνίδια του κουπονιού δεν έχω προλάβει να τα κοιτάξω καν. Θα τα ψάξω το πρωί, καθώς θα μελετήσω τις τελευταίες πληροφορίες. Αν υπάρξει κάτι ενδιαφέρον θα επανέλθω νωρίς το μεσημεράκι (για τα Ιρλανδικά κυρίως).
Υ.Γ.2: Οι φωτιές που άναψε ο φίλος μας ο Γιώργος αναζωπυρώθηκαν! Έχω λάβει πολλά mail σχετικά με το θέμα που άνοιξε και παρακάτω θα δείτε μερικά από αυτά. Οφείλω για μια ακόμη φορά να σας δώσω πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική γραφή σας η οποία ανεβάζει κατά πολύ την ποιότητα του site. Επειδή πάντως πρόκειται για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα, υπόσχομαι ότι στο άμεσο μέλλον και μόλις βρω λίγο χρόνο θα τοποθετηθώ και εγώ.
Αν θέλετε μια πρώτη άποψη έχω να πω το εξής: Πρόκειται για ένα νόμισμα που ως γνωστό έχει δύο όψεις. Το στοίχημα είναι πολύ περίεργη και δύσκολη υπόθεση και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε σηκώσει τα χέρια ψηλά. Πιστεύω όμως ότι ο κάθε παίκτης είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα και είναι τελείως διαφορετικός από τους υπόλοιπους. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο για το τι, πότε και πόσα θα ποντάρεις σε κάποιο παιχνίδι. Οπότε θα μπορούσα να πω λίγο μπακαλίστικα, αλλά και διπλωματικά ότι λίγο πολύ όλοι όσοι έχετε τοποθετηθεί επί του θέματος έχετε το δίκιο με το μέρος σας, διότι πολύ απλά εκφράζετε καθαρά την αντίληψή σας για το στοίχημα. Και εκεί δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Περισσότερα και αναλυτικότερα υπόσχομαι να πούμε πολύ σύντομα.