gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Τώρα είναι το παιχνίδι φίλε!Που να τα ποντάρει σε 15 μέρες?Στις Μπρομαποικάρνες?εγω θα τα εκανα ολα αναληψη και δεν θα ξαναπαιζα για 15 μερες![]()
Τώρα είναι το παιχνίδι φίλε!Που να τα ποντάρει σε 15 μέρες?Στις Μπρομαποικάρνες?εγω θα τα εκανα ολα αναληψη και δεν θα ξαναπαιζα για 15 μερες![]()
Τώρα είναι το παιχνίδι φίλε!Που να τα ποντάρει σε 15 μέρες?Στις Μπρομαποικάρνες?
οχι ρε αδερφεεγω θα τα εκανα ολα αναληψη και δεν θα ξαναπαιζα για 15 μερες![]()
anyway ο καθε ενας παιζει οπως αυτος νομιζει.
καλο βραδυ παιδες
Μια χαρά πάει στοιχηματικά το Μουντιάλ...το μουντιαλ ποτε δεν ηταν για να βγαλεις χρημα σε στοιχημα ... και οταν κανεις μια καλη μπαζα, τα μαζευεις και φευγεις οταν θες να λεγεσαι κερδισμενος....
Ημερομηνία Αγωνίσματος Αγώνισμα Επιλογές Αποδόσεις Όροι eachway Αποτέλεσμα
1 27/06/2010 Αργεντινή v Μεξικό
(Να προκριθεί) Αργεντινή 1.25 Κανένα Κερδισμένο
Σύνολο: 500,00 Νίκη: 125,00 Κέρδη: 625,00
Συνολικό στοίχημα: 500,00 Συνολικά κέρδη: 625,00 καθε βραδυ οκ με τα καραφαφορι δεν επεξα γερμανια γιατι το σοι ιθελε μπανιο αλλα το χαρικα ειδατε με το που γιρισε ο κλοζε 4!!!!!!!!! και αυριο που γιρναει ο κακα ολεεεεεεεεε
αδερφε οταν πεζεις πρεπει να πεζεις απο την αρχη οσ το τελος μιας διοργανοσης και να μιν χανεις αναπλιρονοντας τους κουβαδες στο λιβε ετσι οστε να εχεις να χονεις στα καραφαφορι τα χω γραψει αλλα ειχα και αλλα 2.5 χιλιαρικα στην μπανκα ετσι αν στραβονε να το σοσο στο λιβε αλλα ειπαμε απο πανο συνεχειατο πιο σωστο στοιχημα κατα τη γνωμη μου ... και εγω αν ειχα τη δυνατοτητα για 500αρικα τετοιο θα επαιζα.
αν και η χιλη εχει μειον τρεις βασικους.....βεβαια πολλες φορες αυτο βγαινει και σε καλο.....εχω δει ενα ονειρο ομως.....ο τελικος που ονειρευονται πολλοι,Αργεντινη με Βραζιλια,ουτε σε αυτο το μουντιαλ θα γινει!!!!! μπορει να φταινε και τα 4 καραφακια που βλεπω τετοια ονειρα,δεν ξερω....ρεφαρα το βραδυ με την αργεντινη το χαμενο Χ ημιχρονο του απογευματος...
αυριο να δουμε...η βραζιλια παντως θα δυσκολευτει πολυ περισσοτερο απο οσο μαρτυρα το 1,45!!!
εχει τρεξιματα η χιλη...η βραζιλια με κλειστες αμυνες φανηκε να προβληματιζεται..θα δουμεαν και η χιλη εχει μειον τρεις βασικους.....βεβαια πολλες φορες αυτο βγαινει και σε καλο.....εχω δει ενα ονειρο ομως.....ο τελικος που ονειρευονται πολλοι,Αργεντινη με Βραζιλια,ουτε σε αυτο το μουντιαλ θα γινει!!!!! μπορει να φταινε και τα 4 καραφακια που βλεπω τετοια ονειρα,δεν ξερω....
Λες να έχουμε τίποτα παρατάσεις?επειδη σημερεα πληρωσαν πολλα οι μπουκιδες σημερα μηπως αυριο τα πραουν πισω λεω μηπως???
τί υπονοείς δλδ???επειδη σημερεα πληρωσαν πολλα οι μπουκιδες σημερα μηπως αυριο τα πραουν πισω λεω μηπως???