You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Γατοι ειμαστε και οι δυο.Στα κουτσα αλογα πονταραμε.Τελικα στο ειπα,σε καντεμιασα.Εγω μονο τη Γκλαντμπαχ επαιξα. Το αγγλικο απλως το βλεπω 1Χ. Γιατι να με γρουσουζεψεις? Αντιστροφως μπορει να μου φερεις τυχη.
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Δεν θελω ευχελαιο,και η κηδεια που μου εκαναν οι γερμανοι μου φτανειAυτό το τελευταίο τι το'θελες...??? γάτε κάνε κανένα ευχέλαιο ρε,μπας και τον γλιτώσουμε τον φίλο οβελίξ
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Ελπιζω να μην εχασες πολλα. Δε με γκαντεμιασες καθολου. Ισα ισα, εγω μαλλον σε επηρεασα με τις προβλεψεις μου. Σιγουρα η Γκλαντμπαχ δεν ειναι κουτσο αλογο. Δεν ξερω πως εχασε σημερα. Δεν ειδα το παιχνιδι. Παντως, στην αρχη ολα τα στοιχεια ηταν υπερ της. Κι οτι θα χαναμε απο γκολ του Μπορχα δεν το περιμενα. Αλλη φορα, αν θελεις να ακολουθησεις καποια απο τις εμπνευσεις μου μη μου το αναφερεις. Πιο πολυ στενοχωρηθηκα για σενα παρα για μενα.Γατοι ειμαστε και οι δυο.Στα κουτσα αλογα πονταραμε.Τελικα στο ειπα,σε καντεμιασα.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Καλημέρα ταγάρι!Aυτό το τελευταίο τι το'θελες...??? γάτε κάνε κανένα ευχέλαιο ρε,μπας και τον γλιτώσουμε τον φίλο οβελίξ
Δεν πιστεύω να χρειάζεται να στο πω εγώ ότι τα 5.50 που κυκλοφορούν για την ΑΕΚ είναι ευκαιρία!!!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Καλημέρα γκαζμά ,είπαμε να ποντάρουμε κάπου τα λεφτά μας,όχι να τα πετάξουμε κατευθείαν στον κουβά!!!Καλημέρα ταγάρι!
Δεν πιστεύω να χρειάζεται να στο πω εγώ ότι τα 5.50 που κυκλοφορούν για την ΑΕΚ είναι ευκαιρία!!!!
Πολύ Χ και under βλέπω στο Τσάμπιονς Λιγκ μάγκες σήμερα...
Σωτηρακοπουλο ακους?..την ιδια γνωμη ειχε..
Αντιθετως εγω βλεπω τελικα μονο ασσους
Επισκέπτης
Συμφωνω ταμάλα!!!!Πολύ Χ και under βλέπω στο Τσάμπιονς Λιγκ μάγκες σήμερα...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Όχι αλλά είναι πολύ αμφίροπα παιχνίδια και θα είναι όλοι επιφυλακτικοί ενόψει ρεβάνς!Θα δούμε...Σωτηρακοπουλο ακους?..την ιδια γνωμη ειχε..
Αντιθετως εγω βλεπω τελικα μονο ασσους
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Μην τρελλενεσαι,τα πολλα τα ειχα χωσει στον Ασσο της Ναντ,και στον 1Χ του αγγλικου.Οχι μονο ρεφερα το γερμανικο,αλλα εβγαλα και κατι.Παντως αλλη φορα να λες τι βλεπεις και δεν το παιζεις.Θα το παιζω εγω.Ελπιζω να μην εχασες πολλα. Δε με γκαντεμιασες καθολου. Ισα ισα, εγω μαλλον σε επηρεασα με τις προβλεψεις μου. Σιγουρα η Γκλαντμπαχ δεν ειναι κουτσο αλογο. Δεν ξερω πως εχασε σημερα. Δεν ειδα το παιχνιδι. Παντως, στην αρχη ολα τα στοιχεια ηταν υπερ της. Κι οτι θα χαναμε απο γκολ του Μπορχα δεν το περιμενα. Αλλη φορα, αν θελεις να ακολουθησεις καποια απο τις εμπνευσεις μου μη μου το αναφερεις. Πιο πολυ στενοχωρηθηκα για σενα παρα για μενα.
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Εγω παντως τα επαιξα και τα 4 οβερ.Πολύ Χ και under βλέπω στο Τσάμπιονς Λιγκ μάγκες σήμερα...
Επισκέπτης
Η απόδειξη ότι ο Αβράμ Γκραντ και όλοι στην Τσέλσι έχουν υποτιμήσει τον Ολυμπιακό και βλέπουν υπεροπτικά το βραδυνό παιχνίδι έρχεται από τα δημοσιεύματα των αγγλικών εφημερίδων, ότι τεχνικός των "μπλε" θα παρατάξει την ομάδα του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" χωρίς τους Λάμπαρντ, Τέρι και Ανελκά, καθώς θέλει να τους έχει ξεκούραστους για την αναμέτρηση με την Τότεναμ για τον τελικό του Λιγκ Καπ.
Σκέφτομαι να βάλω 1Χ πληρωμένο!
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Δεν ειναι και ασχημο,αλλα πολυ τον φοβαμαι τον γαυρο.Στην Ελλαδα με το ζορι να κερδισει,και στην Ευρωπη καπως παιζει και κερδιζει.Εμενα μου φαινεται αναξιοπιστος.Δεν θα το ρισκαρα προσωπικα.Γιατι δεν παιζεις την σιγουρια του over?Η απόδειξη ότι ο Αβράμ Γκραντ και όλοι στην Τσέλσι έχουν υποτιμήσει τον Ολυμπιακό και βλέπουν υπεροπτικά το βραδυνό παιχνίδι έρχεται από τα δημοσιεύματα των αγγλικών εφημερίδων, ότι τεχνικός των "μπλε" θα παρατάξει την ομάδα του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" χωρίς τους Λάμπαρντ, Τέρι και Ανελκά, καθώς θέλει να τους έχει ξεκούραστους για την αναμέτρηση με την Τότεναμ για τον τελικό του Λιγκ Καπ.
Επισκέπτης
over δύσκολα παίζει κάποιος όταν έχει να κάνει με Τσέλσι!!!
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Αποψη μου.Ενα γκολ δεν θα το ριξουν οι Εγγλεζοι?Θα το ριξουν στην παιδικη χαρα του γαυρου.Ενα στανταρ θα ριξει ο Λουα-Λουα και καλουα που την ξερει,και μετα περιμενεις ενα γκολ.Δεν σε νοιαζει ποιος,αλλα να μπει.
Και θα μπει.
Και θα μπει.
Mπες εδώ δίνω καθημερινά προγνωστικά να βγάλετε κανένα φράγκο
[URL unfurl="true"]http://samakos.blogspot.com/2008/02/champions-league.html[/url]
[URL unfurl="true"]http://samakos.blogspot.com/2008/02/champions-league.html[/url]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K