Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Εγω μονο τη Γκλαντμπαχ επαιξα. Το αγγλικο απλως το βλεπω 1Χ. Γιατι να με γρουσουζεψεις? Αντιστροφως μπορει να μου φερεις τυχη.
Γατοι ειμαστε και οι δυο.Στα κουτσα αλογα πονταραμε.Τελικα στο ειπα,σε καντεμιασα.

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Aυτό το τελευταίο τι το'θελες...??? :grin: γάτε κάνε κανένα ευχέλαιο ρε,μπας και τον γλιτώσουμε τον φίλο οβελίξ :priest:
Δεν θελω ευχελαιο,και η κηδεια που μου εκαναν οι γερμανοι μου φτανει

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Γατοι ειμαστε και οι δυο.Στα κουτσα αλογα πονταραμε.Τελικα στο ειπα,σε καντεμιασα.
Ελπιζω να μην εχασες πολλα. Δε με γκαντεμιασες καθολου. Ισα ισα, εγω μαλλον σε επηρεασα με τις προβλεψεις μου. Σιγουρα η Γκλαντμπαχ δεν ειναι κουτσο αλογο. Δεν ξερω πως εχασε σημερα. Δεν ειδα το παιχνιδι. Παντως, στην αρχη ολα τα στοιχεια ηταν υπερ της. Κι οτι θα χαναμε απο γκολ του Μπορχα δεν το περιμενα. Αλλη φορα, αν θελεις να ακολουθησεις καποια απο τις εμπνευσεις μου μη μου το αναφερεις. Πιο πολυ στενοχωρηθηκα για σενα παρα για μενα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Aυτό το τελευταίο τι το'θελες...??? :grin: γάτε κάνε κανένα ευχέλαιο ρε,μπας και τον γλιτώσουμε τον φίλο οβελίξ :priest:
Καλημέρα ταγάρι!
Δεν πιστεύω να χρειάζεται να στο πω εγώ ότι τα 5.50 που κυκλοφορούν για την ΑΕΚ είναι ευκαιρία!!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλημέρα ταγάρι!
Δεν πιστεύω να χρειάζεται να στο πω εγώ ότι τα 5.50 που κυκλοφορούν για την ΑΕΚ είναι ευκαιρία!!!!
Καλημέρα γκαζμά :grin:,είπαμε να ποντάρουμε κάπου τα λεφτά μας,όχι να τα πετάξουμε κατευθείαν στον κουβά!!! :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλά παίξε εσύ τον αγαπημένο σου Ολυμπιακό! :birdman:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Oύτε αυτόν θα τον παίξω,μια θεόρατη τριπλή είναι σήμερα το ματς :uglystupid:δεν μου κάθετε καλά...
και δεν είναι αγαπημένος μου ο Ολυμπιακός :tickedoff:παπάρα ε παπάρα :birdman:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πολύ Χ και under βλέπω στο Τσάμπιονς Λιγκ μάγκες σήμερα... :coffee:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σωτηρακοπουλο ακους?..την ιδια γνωμη ειχε..
Αντιθετως εγω βλεπω τελικα μονο ασσους
Όχι αλλά είναι πολύ αμφίροπα παιχνίδια και θα είναι όλοι επιφυλακτικοί ενόψει ρεβάνς!Θα δούμε...

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Ελπιζω να μην εχασες πολλα. Δε με γκαντεμιασες καθολου. Ισα ισα, εγω μαλλον σε επηρεασα με τις προβλεψεις μου. Σιγουρα η Γκλαντμπαχ δεν ειναι κουτσο αλογο. Δεν ξερω πως εχασε σημερα. Δεν ειδα το παιχνιδι. Παντως, στην αρχη ολα τα στοιχεια ηταν υπερ της. Κι οτι θα χαναμε απο γκολ του Μπορχα δεν το περιμενα. Αλλη φορα, αν θελεις να ακολουθησεις καποια απο τις εμπνευσεις μου μη μου το αναφερεις. Πιο πολυ στενοχωρηθηκα για σενα παρα για μενα.
Μην τρελλενεσαι,τα πολλα τα ειχα χωσει στον Ασσο της Ναντ,και στον 1Χ του αγγλικου.Οχι μονο ρεφερα το γερμανικο,αλλα εβγαλα και κατι.Παντως αλλη φορα να λες τι βλεπεις και δεν το παιζεις.Θα το παιζω εγω. :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Η απόδειξη ότι ο Αβράμ Γκραντ και όλοι στην Τσέλσι έχουν υποτιμήσει τον Ολυμπιακό και βλέπουν υπεροπτικά το βραδυνό παιχνίδι έρχεται από τα δημοσιεύματα των αγγλικών εφημερίδων, ότι τεχνικός των "μπλε" θα παρατάξει την ομάδα του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" χωρίς τους Λάμπαρντ, Τέρι και Ανελκά, καθώς θέλει να τους έχει ξεκούραστους για την αναμέτρηση με την Τότεναμ για τον τελικό του Λιγκ Καπ.

Σκέφτομαι να βάλω 1Χ πληρωμένο!

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Η απόδειξη ότι ο Αβράμ Γκραντ και όλοι στην Τσέλσι έχουν υποτιμήσει τον Ολυμπιακό και βλέπουν υπεροπτικά το βραδυνό παιχνίδι έρχεται από τα δημοσιεύματα των αγγλικών εφημερίδων, ότι τεχνικός των "μπλε" θα παρατάξει την ομάδα του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" χωρίς τους Λάμπαρντ, Τέρι και Ανελκά, καθώς θέλει να τους έχει ξεκούραστους για την αναμέτρηση με την Τότεναμ για τον τελικό του Λιγκ Καπ.

Σκέφτομαι να βάλω 1Χ πληρωμένο!
Δεν ειναι και ασχημο,αλλα πολυ τον φοβαμαι τον γαυρο.Στην Ελλαδα με το ζορι να κερδισει,και στην Ευρωπη καπως παιζει και κερδιζει.Εμενα μου φαινεται αναξιοπιστος.Δεν θα το ρισκαρα προσωπικα.Γιατι δεν παιζεις την σιγουρια του over?

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Ασσο την ρομα με τη ρεαλ και ασσο τη λιβερποολ με την ιντερ

Επισκέπτης
over δύσκολα παίζει κάποιος όταν έχει να κάνει με Τσέλσι!!!

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Αποψη μου.Ενα γκολ δεν θα το ριξουν οι Εγγλεζοι?Θα το ριξουν στην παιδικη χαρα του γαυρου.Ενα στανταρ θα ριξει ο Λουα-Λουα και καλουα που την ξερει,και μετα περιμενεις ενα γκολ.Δεν σε νοιαζει ποιος,αλλα να μπει.
Και θα μπει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom