Εγω σε μερικα ματς εβαζα 1η καρτα 1ο εως 15ο λεπτο. Σημερα που δεν το επαιξα...εκατσε .τι να πω?κανα οβερ στο βραζιλια??
ασε μην σε παρω στο λαιμο μου...καπου στο 1.60 το βρίσκεις
Κανα 10αρι αποδοση παει αυτο...
Εγω σε μερικα ματς εβαζα 1η καρτα 1ο εως 15ο λεπτο. Σημερα που δεν το επαιξα...εκατσε .τι να πω?κανα οβερ στο βραζιλια??
ασε μην σε παρω στο λαιμο μου...καπου στο 1.60 το βρίσκεις
Ναι γαμω το σπιτι του γαμω!!αυτος ο μαλακας ο καψοδημοσιογραφος φταιει που γαμηθηκε να λεει για τη διαφαινομενη νικη των σλοβακων απο το 80'...ρε το πουστη τι ειναι αυτος ρε
Πόσα λεφτα ειχες παιξει?Ναι γαμω το σπιτι του γαμω!!
Ειχα πιασει το Χ χθες της Ιταλιας κ περιμενα την γαμοΣλοβακια να πληρωθω..
Ελεος γαμω την πουτανα μου..
60 κ επαιρνα 285...Πόσα λεφτα ειχες παιξει?
Ρωταω γιατι βλεπω καποιους που χτυπιουνται οτι δεν τους περασε το ταδε ματς και χασαν το κερδος. Και οταν τον ρωταω πόσα επαιξε μου λεει 5€...
εγω πιστευω οτι δεν θα χασουμε και γι αυτο δεν θα το αγγιξωΠαιδες, λεω να αρχισουμε να αναφερουμε ολοι τα ποσα που θα πονταρουμε για την ηττα της χωρας μας μεθαυριο.
Σιγουρο δε λετε οτι ειναι? οποτε γιατι οχι να μην διπλασιασετε ευκολα το χρημα σας? Βαλτε τωρα που γυριζει
(αν και πιστευω οτι ελαχιστοι θα τολμησουν τελικα. Κατα βαθος ολοι τρεμουν το συνολο του Ρεχαγκελ)
φταις και συ ρε φιλε...πας και πονταρεις σλοβακια στο 1,35 λες και ειναι γερμανια,ισπανια κλπ...Ναι γαμω το σπιτι του γαμω!!
Ειχα πιασει το Χ χθες της Ιταλιας κ περιμενα την γαμοΣλοβακια να πληρωθω..
Aλλη μια πολυ πετυχημενη προβλεψη του καλου μας φιλου governor([size=7pt]που εχει σπασει τους κουβαδες [/size] )Ακτη- Πορτογαλια
ειναι ολοι τοσο πολυ σιγουροι οτι επειδη δεν παιζει ο ντρογμπα θα περασουν χαλαρα οι πορτογαλοι???
το παιχνιδι εγω απο κοντρα και μονο θα το βαλω ακτη
και γκολ /γκολ
και οβερ
1.50 Betfair..φταις και συ ρε φιλε...πας και πονταρεις σλοβακια στο 1,35 λες και ειναι γερμανια,ισπανια κλπ...
60€ σε δυο παιχνιδακια60 κ επαιρνα 285...
ρε στην βετ365 που παιζω γω ειχε 1,54 αλλα και παλι για σλοβακια ειναι πολυ λιγο..1.50 Betfair..
Σιγα μην παιξω οπαπ..
Λοιπόν...έμπνευση της στιγμής εμφανώς επηρεασμένος απο το χθεσινοβραδινό ματς...
North Korea h/t @16.00 10 euro
Over 3,5 goals @2.45 10 euro
Ανηκω στην γενια των 700(κ κατι)ευρω..60€ σε δυο παιχνιδακια
Τοσα παιζεις καθε μερα?
Απο επαγγελμα να υποθεσω οτι εισαι (μεγαλο)εισοδηματιας?
Ναι αλλα κ η Ν.Ζηλανδια απλα δεν ειναι ομαδα ποδοσφαιρου..ρε στην βετ365 που παιζω γω ειχε 1,54 αλλα και παλι για σλοβακια ειναι πολυ λιγο..
Παιδες, λεω να αρχισουμε να αναφερουμε ολοι τα ποσα που θα πονταρουμε για την ηττα της χωρας μας μεθαυριο.
Σιγουρο δε λετε οτι ειναι? οποτε γιατι οχι να μην διπλασιασετε ευκολα το χρημα σας? Βαλτε τωρα που γυριζει
(αν και πιστευω οτι ελαχιστοι θα τολμησουν τελικα. Κατα βαθος ολοι τρεμουν το συνολο του Ρεχαγκελ)
φταις και συ ρε φιλε...πας και πονταρεις σλοβακια στο 1,35 λες και ειναι γερμανια,ισπανια κλπ...