gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Κρύβε λόγια και δεν έχουν τελειώσει οι δίκες!οχι ρε αμα μας παρακολουθει κανας διορργανωτης θα τον τσακωσει
νεο καλτσιοπολι ο γκατο
Κρύβε λόγια και δεν έχουν τελειώσει οι δίκες!οχι ρε αμα μας παρακολουθει κανας διορργανωτης θα τον τσακωσει
νεο καλτσιοπολι ο γκατο
μονο αν μου πεις το αυριανο στημενο αλλιως ξερω τον σφακιανακη προσωπικαΚρύβε λόγια και δεν έχουν τελειώσει οι δίκες!
το 2-0 της εθνικης τελικο το ειχε κλειδωμενο ο ΟΠΑΠ.τυχαιο?μονο αν μου πεις το αυριανο στημενο αλλιως ξερω τον σφακιανακη προσωπικα
και οχι τον νοτη
Θα μας κλεισει το σπιτι αμα δεν ερθει σε αυτο η στα 2 επομενα αυριο...
του πουστη πια, ηδη εχωσα 160 γιουρια, και σε 5 σερι δεν εχει ερθει, τι να πω...
Το σύστημα με τα “χ”
Λοιπόν, πριν ξεκινήσει το μουντιάλ αποφάσισα να παίξω το σύστημα με τα “χ”. Τα έβαλα κάτω, είδα πως έχω στην μπάντα και την δύναμη να διαθέσω 1.000 ευρώ (τόσο με έπαιρνε) και αποφάσισα να ξεκινήσω με 15 ευρώ, γνωρίζοντας πως έχω περιθώριο έξι αγώνων για να κάτσει αυτό το ρημαδιασμένο “χ” (15, 30, 60, 120, 240, 480). Διαφορετικά τα έχανε όλα.
Ο έως τώρα απολογισμός μου
Τα παιχνίδια το ποντάρισμα το αποτέλεσμα
Νότια Αφρική – Αφρική 15ευρ. Ταμείο 45 ευρώ (καθαρό κέρδος 30 ευρώ)
Ουρουγουάη – Γαλλία 15 ευρώ ταμείο 46.5 ευρώ (καθαρό κέρδος 31.5 ευρώ)
Νότια Κορέα - Ελλάδα 15 ευρώ κουβά
Αργεντινή – Νιγηρία 30 ευρώ κουβά
Αγγλία - ΗΠΑ 60 ευρώ ταμείο 231 ευρώ (καθαρό κέρδος 126 ευρώ)
Αλγερία - Σλοβενία 15 ευρώ κουβά
Σερβία – Γκάνα 30 ευρώ κουβά
Γερμανία – Αυστραλία 60 ευρώ κουβά
Ολλανδία – Δανία 120 ευρώ κουβά
Ιαπωνία – Καμερούν 240 ευρώ κουβά
Ιταλία – Παραγουάη 480 ευρώ ταμείο 1.488 (καθαρό κέρδος 543 ευρώ)
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ: 730,5
Mπραβο φιλε
αν και θα μπορουσες να αποφυγεις την γερμανια & σημερα την ολλανδια !
Το σύστημα με τα “χ”
Λοιπόν, πριν ξεκινήσει το μουντιάλ αποφάσισα να παίξω το σύστημα με τα “χ”. Τα έβαλα κάτω, είδα πως έχω στην μπάντα και την δύναμη να διαθέσω 1.000 ευρώ (τόσο με έπαιρνε) και αποφάσισα να ξεκινήσω με 15 ευρώ, γνωρίζοντας πως έχω περιθώριο έξι αγώνων για να κάτσει αυτό το ρημαδιασμένο “χ” (15, 30, 60, 120, 240, 480). Διαφορετικά τα έχανε όλα.
Ο έως τώρα απολογισμός μου
Τα παιχνίδια το ποντάρισμα το αποτέλεσμα
Νότια Αφρική – Αφρική 15ευρ. Ταμείο 45 ευρώ (καθαρό κέρδος 30 ευρώ)
Ουρουγουάη – Γαλλία 15 ευρώ ταμείο 46.5 ευρώ (καθαρό κέρδος 31.5 ευρώ)
Νότια Κορέα - Ελλάδα 15 ευρώ κουβά
Αργεντινή – Νιγηρία 30 ευρώ κουβά
Αγγλία - ΗΠΑ 60 ευρώ ταμείο 231 ευρώ (καθαρό κέρδος 126 ευρώ)
Αλγερία - Σλοβενία 15 ευρώ κουβά
Σερβία – Γκάνα 30 ευρώ κουβά
Γερμανία – Αυστραλία 60 ευρώ κουβά
Ολλανδία – Δανία 120 ευρώ κουβά
Ιαπωνία – Καμερούν 240 ευρώ κουβά
Ιταλία – Παραγουάη 480 ευρώ ταμείο 1.488 (καθαρό κέρδος 543 ευρώ)
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ: 730,5
στο γιουρο του 08 αν θυμαμαι καλα μετα απο 14 ματς εσκασε χ οπου κηδευσαμε πολλουςΔεν μου λες φίλε δηλαδή αν σήμερα δεν έφερνε ισοπαλία η ιταλία θα πήγαινες άυριο το μεσημεράκι να καταθέσεις 1 χιλιάρικο ? και αν δεν καθόταν ούτε εκείνο στις 5 το απόγευμα θα έβαζες 2 χιλιάρικα ενώ πριν 2 ώρες είχες σπρώξει άλλο 1 ? σύνολο 3 δηλαδή ?
Ωραίο το σύστημα αυτό δεν λεω και σίγουρα κάποτε θα ερχόταν το χ αλλα άν δεν ερχόταν και απόψε νομίζω οτι θα το παρατούσαν πολλοί γιατί με αυτό το διπλασίασμα αν δεν είχαν κάτσει τα ματσάκια μεθαύριο μεσημέρι θα έπρεπε να καταθέσεις 10 χιλιάρικα.
στο γιουρο του 08 αν θυμαμαι καλα μετα απο 14 ματς εσκασε χ οπου κηδευσαμε πολλους
ναι ρε φιλε αυτο ειναι καθαρα ενα παιχνιδι στατιστικης οπου συνηθως σε παει αλλα οχι παντα
καλα δε το συζητω και γιαυτο οποιος το κανει αυτο πρεπει η να εχει πορτοφολι και να πατωνει να τα βαλει η να μην εχει οποτε ειναι και χαζος.Ξέρεις πιο είναι το θέμα ? οτι αν δεν καθόταν ούτε το αύριο με το χιλιάρικο μετα που πρέπει να βάλεις 2 χιλιάρικα και χοντρένει το πράγμα κάθεσαι και σκέφτεσαι, να το κόψω μήπως? αλλα αν το κόψω είμαι μέσα ένα χιλιάρικο και άντε μετά να ρεφάρω με κανονικό στοίχημα, οπότε τα βάζεις και αν δεν σου κάτσει ούτε εκείνο μετά πας για 4 χιλιάρικα και άντε αν έχεις την δυνατότητα και θες να ακολουθήσεις αν αρχίσεις να έχεις πρόβλημα ρευστόττητας τι γίνεται ?
Και αυτός είναι δρόμος χωρίς επιστροφή γιατί αν σε πονάει κάπως για το χαμένο χιλιάρικο φαντάσου πόσο πονάει για τα 5 και τα 10 χιλιάρικα!!!
Γιατι να κλαψω?? στα παπαρια μου σας γραφωΚλαααααψεεεεεεεεε....
λοιπον για να το βουλωσεις και μονο
εχασα 50 Ε στο καμερουν αλλα πηρα 80 απο το ΑΝΤΕΡ XAMENOS ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ
απλα πλεον δεν εισαι επιθυμητος
στην αρχη λεω πλακα κανει
μετα λεω
νταξει τους πειραζει τους φιλους του
αλλα μια βδομαδα τωρα μπαινεις και λες ολη την ςρα ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
τιποτα αλλο
εκανα υπομονη διαβαζα αλλα οικτο
λιγο γαμημενο respect
εσενα θα σου αρεσε να σου φερονται ετσι δηλαδη?
σε βριζουν 10 ατομα και δεν νοεις οτι μαλλον φταις εσυ και οχι αυτοι?
10 διαφορετικοι ανθρωποι?
οικτο δηλαδη
τι θες
να τα ακουσεις για να το βουλωσεις?
δεν ειμαστε ουτε η μανα σου ουτε ο πατερας σου
τα ψυχολογικα σου αλλου πλζ