Το περιμενουμε στο συστημα με τα Χ
Θα μας κλεισει το σπιτι αμα δεν ερθει σε αυτο η στα 2 επομενα αυριο...
του πουστη πια, ηδη εχωσα 160 γιουρια, και σε 5 σερι δεν εχει ερθει, τι να πω...
Το περιμενουμε στο συστημα με τα Χ
Ελατε ρε, ο γκουρου του στοιχηματος και του ποδοσφαιρου γενικως και ειδικως....!!!! Κοιταχτε το ερωτημα του....
Λοιπόν ΖΩΟ για να τελειώνουμε!Δεν ξέρω τι ΠΡΟΒΛΗΜΑ έχεις , αν έχεις καταστραφεί από το στοίχημα ή αν απλά είσαι μονίμως στον κουβά αλλά δεν θα στο λύσω εγώ!Εσυ εισαι κομπλεξικος που δεν μπορεις να αναγνωρισεις την αποτυχια σου. Αφου δεν το κατεχεις το αθλημα, τι θες και χανεις τα λεφτουδακια σου?
Και σιγα μην επιασες το 2-0 της Ολλανδιας. Εσυ δε μπορεις να πιασεις ουτε μια χελωνα
Και βεβαια εχω να προτεινω κατι μαλακομπουκωμα, παρατα το Στοιχημα και αντε για ψαρεμα.
Βλακα κουβα-νε...
Λοιπόν ΖΩΟ για να τελειώνουμε!Δεν ξέρω τι ΠΡΟΒΛΗΜΑ έχεις , αν έχεις καταστραφεί από το στοίχημα ή αν απλά είσαι μονίμως στον κουβά αλλά δεν θα στο λύσω εγώ!
Χθες έπιασα το διπλό της Σλοβενίας αλλά έκανες το παγώνι και σχολίασες ένα παιχνίδι το οποίο δεν ακούμπησα και το τόνισα και απλά είπα την εκτίμηση μου ότι δεν βλέπω να χάνει η Σερβία!Το βραδάκι έπιασα και το οβεράκι της Γερμανίας το οποίο όπως θα έχεις δει δεν έχω αναφέρει καθόλου όπως έχω κάνει και άλλες φορές με στοιχήματα που κερδίζω ή χάνω!
Σήμερα έπιασα το 2-0 της Ολλανδίας αλλά δεν σου άρεσε...την μία το αμφισβητείς τελείως και την άλλη λες άντε να το έπαιξα 10 ευρώ!Για κακή σου τύχη λίγο νωρίτερα είχα στείλει pm στον bull και του το είχα αναφέρει!Και πριν λίγο έχασα το διπλό του Καμερούν...συνολικά είμαι αρκετά κερδισμένος αλλά και όλα να τα είχα χάσει ούτε νταβά στο πορτοφόλι μου σε έχω βάλει ούτε δανεικά σου ζήτησα!
ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ
με μπαριος σαντα κρουζ μπροστα ενα γκολακι δεν θα βαλει η παραγουαη???για πειτε κανα σκορ το βραδυ για το παιχνιδι
πως το βλεπετε?
για πειτε κανα σκορ το βραδυ για το παιχνιδι
πως το βλεπετε?
x ξεροαυριο στην ΜΑΤΣΑΡΑ Ακτη-Πορτογαλια τι βλεπετε ρε μορτες?
αυριο στην ΜΑΤΣΑΡΑ Ακτη-Πορτογαλια τι βλεπετε ρε μορτες?
αυριο στην ΜΑΤΣΑΡΑ Ακτη-Πορτογαλια τι βλεπετε ρε μορτες?
ουτε εγωδεν το ακουμπάω εγω αυτο.... ;)
Εαν το εχει δει το ποστ ο μοχας ναι....!!!!****ρε στρατ αληθεια εριξες 500 στους ιαπωνες?? :o
κοροιδευεις;;Εαν το εχει δει το ποστ ο μοχας ναι....!!!!
Αλλιως... Τσου !!!