Νέα

Στοίχημα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

  • Θα Κερδιζω

    Ψήφοι: 311 32,0%
  • θα Χανω

    Ψήφοι: 222 22,9%
  • Ειναι στημενα

    Ψήφοι: 438 45,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    971

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166


Ανανέωση:  Τετάρτη  9/6  22.00μμ



Σε λίγες ώρες ξεκινά το Μουντιάλ του 2010 και νομίζω ότι ήρθε η ώρα επιτέλους να πούμε 2-3 πράγματα. Καταρχάς φαντάζομαι ότι θα έχετε ήδη διαπιστώσει ότι η ΦΙΦΑ για έναν ανεξήγητο λόγο σπρώχνει με την «κλήρωση» τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Τη λέξη κλήρωση την έβαλα σε εισαγωγικά γιατί ουσιαστικά γίνεται ορισμός και τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Έχει κανείς αντίθετη άποψη; Φαντάζομαι πως όχι…

Τους πρωταθλητές Ευρώπης Ισπανούς τους έβαλαν με Ελβετία, Ονδούρα και Χιλή και ακόμα γελάει ο κόσμος… Την Ιταλία  στο έκτο γκρουπ παρέα με Παραγουάη, Νέα Ζηλανδία και Σλοβακία. Και να θέλουν δηλαδή να αποκλειστούν οι μαφιόζοι δεν γίνεται…

Τους Γερμανούς μαζί με Αυστραλία, Σερβία και Γκάνα. Αν ήθελαν ας έκαναν και αλλιώς… Τους δε Άγγλους τους έβαλαν στο τρίτο γκρουπ παρέα με ΗΠΑ, Αλγερία και Σλοβενία! Η μόνη που έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται αδικημένη είναι η Γαλλία που έχει να αντιμετωπίσει επικίνδυνους αντιπάλους όπως τη διοργανώτρια Νότιο Αφρική, το Μεξικό και την Ουρουγουάη.

Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι θα δούμε ένα μέτριο θέαμα σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο διότι κακά τα ψέμματα τα μεγάλα ποδοσφαιρικά αστέρια έχουν το μυαλό τους πρωτίστως στο χρήμα και στις ομάδες τους και κατά δεύτερο λόγο στις εθνικές τους.

Προχθές σας έθεσα ένα κουίζ και απάντηση δεν πήρα. Θα το επαναλάβω: Μπορείτε να μου πείτε για ποιο λόγο λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ τραυματίστηκαν όλως τυχαίως ένα σωρό παίκτες σε προπονήσεις, στο μπάνιο τους, την ώρα που έβγαζαν τον σκύλο τους βόλτα; Ελάτε ρε παιδιά! Εύκολη είναι η απάντηση…

Οι μπουκ δίνουν φαβορί τους Ισπανούς και εγώ κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια! Αυτοί περίμεναν τόσα χρόνια για να πάρουν ένα Euro! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κατακτήσουν και το παγκόσμιο κύπελλο. Euro μπορεί να πάρει ο καθένας. Από τη στιγμή που το πήραμε εμείς, αλλά ακόμα και οι τουρίστες Δανοί πριν από κάποια χρόνια, όλα γίνονται! Σε παγκόσμιο κύπελλο όμως έχετε δει ποτέ …παραστράτημα; Έχετε δει ποτέ να το παίρνει κάποια χώρα που να μην ανήκει στις 6 μεγάλες υπερδυνάμεις; Εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Στην Ευρώπη οι ομάδες έχουν «ψοφήσει» εδώ και χρόνια. Υπάρχει καμία ομάδα Γερμανία; Εδώ αυτοί κατάντησαν να παρακαλάνε τον Ρεχάγκελ για να αναλάβει την εθνική τους και αυτός τους έφτυσε! Υπάρχει καμία ομάδα Γαλλία; Ο ίδιος ο Μισέλ Πλατινί βγήκε και δήλωσε ότι δεν δίνει καμία τύχη στην ομάδα του για να πάει καλά σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο.

Υπάρχει καμία Ιταλία; Πείτε μου τα ταλέντα που έχουν βγάλει οι Ιταλοί τα τελευταία χρόνια. Το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει πέσει πολύ χαμηλά και αυτό φάνηκε και από την φετινή Ίντερ. Ήταν ποτέ δυνατό στο παρελθόν να κατακτήσει Champions League ιταλική ομάδα χωρίς ούτε έναν (!) Ιταλό ποδοσφαιριστή στην σύνθεσή της;

Υπάρχει καμία Αγγλία; Μας έχουν ζαλίσει – μην πω τι – με αυτόν τον Ρούνει. Εγώ δεν λέω ότι είναι κακός παίκτης, αλλά στην παγκόσμια ιστορία του ποδοσφαίρου μόνο μια φορά μπόρεσε ένας παίκτης να πάρει από μόνος του Μουντιάλ και αυτός ήταν ο μέγιστος Μαραντόνα.

Ποιες είναι οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο; Η Σερβία και η Σλοβενία οι οποίες εκπροσωπούν το παρηκμασμένο Γιουγκοσλάβικο ποδόσφαιρο; Η δική μας εθνική για την οποία δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο γιατί θα με πείτε ανθέλληνα; Οι Ολλανδοί που σε σχέση με τις μεγάλες ομάδες του παρελθόντος είναι της πλάκας; Αυτοί οι παίκτες που παίζουν τώρα στην εθνική Ολλανδίας δεν θα μπορούσαν να δέσουν ούτε τα κορδόνια παικτών όπως του Φαν Μπάστεν, του Ράικαρτ, του Κούμαν, του Γκούλιτ και τα λοιπά.

Οι Δανοί και αν είναι… Αυτή η ομάδα έβγαλε μια καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών πριν από 20 χρόνια περίπου και από τότε μας τελείωσε… Σλοβάκοι και Ελβετοί είναι σαν να μην υπάρχουν. Οι Πορτογάλοι είναι όλο κλο κλο αλλά από αυγό τίποτα. Μέχρι και εμείς τους κερδίσαμε δύο φορές μέσα στο σπίτι τους το 2004!

Η μόνη λοιπόν που ξεχωρίζει είναι η Ισπανία που έλαχε να έχει μια καλή γενιά ποδοσφαιριστών. Στο DNA των Ισπανών όμως δεν είναι …γραμμένη η κατάκτηση ενός Μουντιάλ. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Θέλουν πολλά καρβέλια ακόμα για να φτάσουν τις υπόλοιπες έξι που προαναφέραμε. Οι φανέλες της Γερμανίας, και της Ιταλίας για παράδειγμα ζυγίζουν καμία τρακοσαριά κιλά περισσότερο από αυτή των Ισπανών.

Απορρίπτω λοιπόν τας Ευρώπας και πάμε να δούμε τι άλλο έχει απομείνει. Οι Αφρικανοί, επειδή το Μουντιάλ διεξάγεται στην ήπειρό τους θα τα πάνε καλά. Αναφέρομαι κυρίως στην Ακτή Ελεφαντοστού αλλά και στη διοργανώτρια Νότιο Αφρική που λογικά θα «σπρωχτεί». Θα φτάσουν όμως μέχρι ένα σημείο. Μην περιμένετε τελικούς και τέτοια…

Με την εις άτοπον απαγωγή λοιπόν καταλήγουμε στις δύο …λατίνες. Πρόκειται βέβαια για τη Βραζιλία και την Αργεντινή. Οι Βραζιλιάνοι έχουν την κλασική ομάδα που δεν αλλάζει στο πέρασμα των χρόνων. Εννοείται ότι έχουν πολύ καλούς παίκτες, αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτήν την περίοδο στην Αργεντινή έχει μαζευτεί ότι καλύτερο υπάρχει παγκοσμίως! Δεν μιλάμε για έναν και δύο παίκτες. Έχετε δει τι «παίζει» από τη μέση και μπροστά; Μετρήστε: Ντι Μαρία, Βερόν, Μασεράνο, Γκουτιέρες, Ιγκουαίν, Τέβες, Αγκουέρο, Μιλίτο και φυσικά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, που δεν είναι άλλος από τον Μέσι.  Δυο – τρεις από δαύτους να βρίσκονται κάθε φορά σε καλή βραδιά, τελείωσε το παραμύθι!

Πολλοί βέβαια λένε ότι η Αργεντινή δεν έχει προπονητή. Θα συμφωνήσω ότι από προπονητικής πλευράς ο Ντιέγκο έχει ώρες ώρες μια τρικυμία εν κρανίω. Από την άλλη μεριά όμως, πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική προσωπικότητα που γέννησε ποτέ αυτός ο πλανήτης. Οι πιτσιρικάδες της εθνικής Αργεντινής πρέπει να του ζητάνε αυτόγραφο σε κάθε προπόνηση. Έχουν έναν λόγο παραπάνω δηλαδή να παίξουν και για τον προπονητή τους. Πάνω από όλα όμως οι Αργεντίνιοι είναι υπερήφανοι και εγωιστές. Θα παλέψουν και θα τα δώσουν όλα προκειμένου να σηκώσουν την κούπα και να δώσουν έτσι μια τεράστια χαρά στον ταλαιπωρημένο λαό τους. Και εγώ μαζί τους…

Πάμε τώρα να δούμε σύντομα τι έχουμε στους ομίλους.

ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έχω μπερδευτεί με αυτό το …κουβάρι και δεν μπορώ να το ξεμπλέξω με τίποτα. Δεν θα ξαφνιαστώ ότι και αν γίνει. Οι Γάλλοι φαντάζουν ως το φαβορί, αλλά δεν τολμώ να υποτιμήσω Μεξικάνους και Ουρουγουανούς που παίζουν πάντα με το μαχαίρι στα δόντια! Στον όμιλο αυτό συμμετέχει και η Νότιος Αφρική η οποία μπορεί να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά όπως είπαμε και νωρίτερα, θα …σπρωχτεί.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ελπίζω και εύχομαι να προκριθεί η εθνική μας, άλλα δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξος. Η καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών που είχαμε το 2004 είναι μεγαλύτερη κατά 6 χρόνια και αυτό αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο. Από την άλλη μεριά αν εξαιρέσουμε τον Νίνη δεν μπορώ να πω ότι έχουμε τα ανερχόμενα ταλέντα τα οποία θα μας αφήσουν περιθώρια αισιοδοξίας. Πρώτη λοιπόν θα έρθει η Αργεντινή και κατά πάσα πιθανότητα δεύτερη βλέπω τη Νιγηρία…

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τους Άγγλους δεν τους πολυεκτιμώ αλλά αν δεν τερματίσουν πρώτοι σε αυτόν τον αστείο όμιλο θα είναι για …kicks. Η Αλγερία είναι σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση ενώ η ΗΠΑ και η Σλοβενία δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σαν ομάδες.

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λογικά το δίδυμο θα είναι Γερμανία – Σερβία. Οι Σέρβοι ίσως ψιλοζοριστούν από Γκάνα και Αυστραλία, αλλά στο τέλος πιστεύω ότι θα προκριθούν.

ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δεν θα έπαιρνα όρκο για τίποτα! Δεν έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τους Ολλανδούς και δεν θα αποτελέσει έκπληξη για μένα αν τα βρουν μπαστούνια σε αυτόν τον όμιλο.  Μην υποτιμάτε τους Γιαπωνέζους γιατί είναι «μηχανάκια» και θα τους βγάλουν το λάδι.

ΕΚΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Προκρίνονται Ιταλία και Παραγουάη και όχι απαραίτητα με αυτήν την σειρά…

ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Οι Βραζιλιάνοι θα προκριθούν και η δεύτερη θέση θα παιχτεί ανάμεσα σε Ακτή Ελεφαντοστού και Πορτογαλία. Δίνω προβάδισμα στους Αφρικανούς γιατί έχουν παικταράδες αλλά και επειδή το Μουντιάλ διεξάγεται στην ήπειρό τους. Για τους Πορτογάλους εξάλλου τα είπαμε και νωρίτερα.

ΟΓΔΟΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Οι Ισπανοί θα έρθουν πρώτοι και για τη δεύτερη θέση «φλερτάρω» πιο πολύ με τους Χιλιανούς οι οποίοι μπορεί να μην έχουν μεγάλο ταλέντο, έχουν όμως πείσμα, δύναμη και αποφασιστικότητα. Στο φινάλε ούτε η Ελβετία, αλλά ούτε και η Ονδούρα αποτελούν κανένα ιδιαίτερο φόβητρο.

Φίλες και φίλοι όλον αυτόν τον μήνα θα είμαστε μαζί για να σχολιάζουμε τα παιχνίδια και για να ψάχνουμε πάσης φύσεως ειδικά στοιχήματα που μπορεί να αποτελέσουν στοιχηματικές ευκαιρίες. Μείνετε συντονισμένοι και καλή μας τηλεθέαση.

 

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Μηνύματα
1.243
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Συγνωμη φιλε χιστι, παρακολουθω πως παιζεις.Χωρις να θελω να σε μειωσω, ετσι οπως παιζεις, θα πας φυλακη...
Τα 1,14 και 1,20, απλα δεν υπαρχουν σε τριαδες και τετραδες ειδικα σε "ασημα" πρωταθληματα και οχι μονο, μονο σε μεγαλες ομαδες, οπως  Μπαρτσα,Ρεαλ, Μαντσεστερ Γιουναιτεντ, Μπαγερν κ.τ.λ, ετσι κανουν οι μεγαλοι παικτες, μονο τετοιες ομαδες εμπιστευονται και τις παιζουν σε 2αδες, 3αδες, 4αδες κ.τ.λ...
Απο την αλλη, αφου βλεπεις και καθονται αποδοσεις μεγαλες, γιατι δεν παιζεις καποιες σε συστημα και καθεσαι και ψαχνεις τα 1,15, δηλαδη τα "σιγουρα"???Κοιτα καλα το σημερινο(χθεσινο) κουπονι και κοιτα ποσα 1,30-1,80 περασαν και κοιτα ποσα πανω απο 2,5 και 4,0 και 5,0 και κατι 9αρια στο διπλο της Σταμπαεκ στο ημιχρονο, οπως και το Χ τελικο που εδινε κοντα στο 5 και καθεσαι και ψαχνεις τα 1,30 και 1,20...
Αν θες να δεις την αληθεια, για βαλε ποσα εχεις χασει τα τοσα χρονια που παιζεις...
Αν τα υπολογισεις, φοβαμαι πως θα τρομαξεις...
  Αποψη μου ειναι οτι οταν κατι επανειλλημενα δεν παει καλα, πολυ απλα το αλλαζεις μεχρι να δεις που θα φτασει..
Και παλι συγνωμη για την παρεμβαση, ο καθενας παιζει πρωτα για τον εαυτο του , αλλα τις περισσοτερες φορες, καταληγει να πεφτει στο δολωμα του book και τελικα να παιζει γι αυτον...

Με εχει παει αιμα ....

οταν αρχισουν τα "σωστα" πρωταθληματα , τοτε θελω να με παρακολουθησεις....απο Σεπτεβριο...
 

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
2.148
Like
9
Πόντοι
16
Με εχει παει αιμα ....

οταν αρχισουν τα "σωστα" πρωταθληματα , τοτε θελω να με παρακολουθησεις....απο Σεπτεβριο...
Σιγουρα, οπως τον βολευει τον καθενα και με τη συνταγη που κερδιζεις, συνεχιζεις, αλλα αν χανεις, καλο ειναι να την ψαχνεις...
 

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Μηνύματα
1.243
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
σημερα εχουμε τιποτα να περασουμε την ωρα μας ;
 

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
1.350
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
6/10/2010 12:02 PM    System - Lucky 15 
Khimik Dzerzhinsk - Dinamo Ufa (3Way - result) Khimik Dzerzhinsk Dinamo Ufa 15.00 - 31.04
Gornyak Uchaly - Gazovik Orenburg (3Way - result) Gazovik Orenburg Gazovik Orenburg
FC Chelyabinsk - FC Tyumen (3Way - result) FC Tyumen FC Tyumen
Nosta Novotroitsk - Neftekhimik Nizhnekamsk (How many goals will be scored?) Over 2,5 Over 2,5

αυτα ειναι ακομα ενργα
6/10/2010 6:29 PM    Multi bet 
Vigra - Aaram/Van.Kam (3Way - result) Vigra ? 3.00 2.89
Ellingsoey - Skodje (3Way - result) Ellingsoey ?
6/10/2010 6:27 PM Single bet
HJK - VPS (3Way - result) HJK ? 30.00 1.50
6/10/2010 3:49 PM System - Lucky 15
Sokol-Saratov - SOYUZ-Gazprom Izhevsk (3Way - result) Sokol-Saratov ? 7.50 - 1.70
Dinamo Kirov - Rubin-2 Kazan (3Way - result) X Dinamo Kirov
Desna Chernigiv - Krymteplitsa (3Way - result) Desna Chernigiv X
Volga Ulyanovsk - Akademiya Tolyatti (3Way - result) X X

βασικα ελσινκι βλεπω κυπελο ημιχρονο ειναι 0-0 και δινει 1.5
 

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
1.350
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
το τελευταιο που βλεπω για σημερα ειναι  μια δυαδα με καλη αποδοση
αν σας αρεσει τιμηστε την

7:15 PM 
Degerfors IF 2.55

X 3.20

Hammarby 2.50

ντεγκερφορς
και

9:15 PM 
Fram Reykjavik 2.20

X 3.40

KR Reykjavik 2.80

φραμ ρεκ.
2,55 και 2.20
καλη μας τυχη
 

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
1.350
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
2-0 η ελσινκι στο 93 με πεναλτυ
welcome to daddy 45 E
 

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
1.350
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
χεχε
η νεγκερφορς περασε
εβαλα και 10 Ε στο μαρευ οτι θα παρει το δευτερο σετ με 6-8  games  αλλο ενα 25 αρι απο κει
μια χαρα
 

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Μηνύματα
5.078
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
σημερα μου ηρθε ενα μηνυμα απο την unibet το οποιο ενοψι μουντιαλ ελεγε οτι στα πονταρισματα που αφορουν τους σκορερ αγωνα οπου τελικα θα ληξει 0-0 θα επιστεφει το πονταρισμα πραμα που εμενα δε με αφορα αλλα καποια αλλη ομαδα παιχτων σιγουρα . ξερεις καποιος απο αλλη εταιρια καποιο τρικ τετοιο η παρομοιο???
 

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.547
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ανανέωση:  Τετάρτη  9/6  22.00μμ



Σε λίγες ώρες ξεκινά το Μουντιάλ του 2010 και νομίζω ότι ήρθε η ώρα επιτέλους να πούμε 2-3 πράγματα. Καταρχάς φαντάζομαι ότι θα έχετε ήδη διαπιστώσει ότι η ΦΙΦΑ για έναν ανεξήγητο λόγο σπρώχνει με την «κλήρωση» τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Τη λέξη κλήρωση την έβαλα σε εισαγωγικά γιατί ουσιαστικά γίνεται ορισμός και τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Έχει κανείς αντίθετη άποψη; Φαντάζομαι πως όχι…

Τους πρωταθλητές Ευρώπης Ισπανούς τους έβαλαν με Ελβετία, Ονδούρα και Χιλή και ακόμα γελάει ο κόσμος… Την Ιταλία  στο έκτο γκρουπ παρέα με Παραγουάη, Νέα Ζηλανδία και Σλοβακία. Και να θέλουν δηλαδή να αποκλειστούν οι μαφιόζοι δεν γίνεται…

Τους Γερμανούς μαζί με Αυστραλία, Σερβία και Γκάνα. Αν ήθελαν ας έκαναν και αλλιώς… Τους δε Άγγλους τους έβαλαν στο τρίτο γκρουπ παρέα με ΗΠΑ, Αλγερία και Σλοβενία! Η μόνη που έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται αδικημένη είναι η Γαλλία που έχει να αντιμετωπίσει επικίνδυνους αντιπάλους όπως τη διοργανώτρια Νότιο Αφρική, το Μεξικό και την Ουρουγουάη.

Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι θα δούμε ένα μέτριο θέαμα σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο διότι κακά τα ψέμματα τα μεγάλα ποδοσφαιρικά αστέρια έχουν το μυαλό τους πρωτίστως στο χρήμα και στις ομάδες τους και κατά δεύτερο λόγο στις εθνικές τους.

Προχθές σας έθεσα ένα κουίζ και απάντηση δεν πήρα. Θα το επαναλάβω: Μπορείτε να μου πείτε για ποιο λόγο λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ τραυματίστηκαν όλως τυχαίως ένα σωρό παίκτες σε προπονήσεις, στο μπάνιο τους, την ώρα που έβγαζαν τον σκύλο τους βόλτα; Ελάτε ρε παιδιά! Εύκολη είναι η απάντηση…

Οι μπουκ δίνουν φαβορί τους Ισπανούς και εγώ κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια! Αυτοί περίμεναν τόσα χρόνια για να πάρουν ένα Euro! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κατακτήσουν και το παγκόσμιο κύπελλο. Euro μπορεί να πάρει ο καθένας. Από τη στιγμή που το πήραμε εμείς, αλλά ακόμα και οι τουρίστες Δανοί πριν από κάποια χρόνια, όλα γίνονται! Σε παγκόσμιο κύπελλο όμως έχετε δει ποτέ …παραστράτημα; Έχετε δει ποτέ να το παίρνει κάποια χώρα που να μην ανήκει στις 6 μεγάλες υπερδυνάμεις; Εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Στην Ευρώπη οι ομάδες έχουν «ψοφήσει» εδώ και χρόνια. Υπάρχει καμία ομάδα Γερμανία; Εδώ αυτοί κατάντησαν να παρακαλάνε τον Ρεχάγκελ για να αναλάβει την εθνική τους και αυτός τους έφτυσε! Υπάρχει καμία ομάδα Γαλλία; Ο ίδιος ο Μισέλ Πλατινί βγήκε και δήλωσε ότι δεν δίνει καμία τύχη στην ομάδα του για να πάει καλά σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο.

Υπάρχει καμία Ιταλία; Πείτε μου τα ταλέντα που έχουν βγάλει οι Ιταλοί τα τελευταία χρόνια. Το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει πέσει πολύ χαμηλά και αυτό φάνηκε και από την φετινή Ίντερ. Ήταν ποτέ δυνατό στο παρελθόν να κατακτήσει Champions League ιταλική ομάδα χωρίς ούτε έναν (!) Ιταλό ποδοσφαιριστή στην σύνθεσή της;

Υπάρχει καμία Αγγλία; Μας έχουν ζαλίσει – μην πω τι – με αυτόν τον Ρούνει. Εγώ δεν λέω ότι είναι κακός παίκτης, αλλά στην παγκόσμια ιστορία του ποδοσφαίρου μόνο μια φορά μπόρεσε ένας παίκτης να πάρει από μόνος του Μουντιάλ και αυτός ήταν ο μέγιστος Μαραντόνα.

Ποιες είναι οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο; Η Σερβία και η Σλοβενία οι οποίες εκπροσωπούν το παρηκμασμένο Γιουγκοσλάβικο ποδόσφαιρο; Η δική μας εθνική για την οποία δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο γιατί θα με πείτε ανθέλληνα; Οι Ολλανδοί που σε σχέση με τις μεγάλες ομάδες του παρελθόντος είναι της πλάκας; Αυτοί οι παίκτες που παίζουν τώρα στην εθνική Ολλανδίας δεν θα μπορούσαν να δέσουν ούτε τα κορδόνια παικτών όπως του Φαν Μπάστεν, του Ράικαρτ, του Κούμαν, του Γκούλιτ και τα λοιπά.

Οι Δανοί και αν είναι… Αυτή η ομάδα έβγαλε μια καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών πριν από 20 χρόνια περίπου και από τότε μας τελείωσε… Σλοβάκοι και Ελβετοί είναι σαν να μην υπάρχουν. Οι Πορτογάλοι είναι όλο κλο κλο αλλά από αυγό τίποτα. Μέχρι και εμείς τους κερδίσαμε δύο φορές μέσα στο σπίτι τους το 2004!

Η μόνη λοιπόν που ξεχωρίζει είναι η Ισπανία που έλαχε να έχει μια καλή γενιά ποδοσφαιριστών. Στο DNA των Ισπανών όμως δεν είναι …γραμμένη η κατάκτηση ενός Μουντιάλ. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Θέλουν πολλά καρβέλια ακόμα για να φτάσουν τις υπόλοιπες έξι που προαναφέραμε. Οι φανέλες της Γερμανίας, και της Ιταλίας για παράδειγμα ζυγίζουν καμία τρακοσαριά κιλά περισσότερο από αυτή των Ισπανών.

Απορρίπτω λοιπόν τας Ευρώπας και πάμε να δούμε τι άλλο έχει απομείνει. Οι Αφρικανοί, επειδή το Μουντιάλ διεξάγεται στην ήπειρό τους θα τα πάνε καλά. Αναφέρομαι κυρίως στην Ακτή Ελεφαντοστού αλλά και στη διοργανώτρια Νότιο Αφρική που λογικά θα «σπρωχτεί». Θα φτάσουν όμως μέχρι ένα σημείο. Μην περιμένετε τελικούς και τέτοια…

Με την εις άτοπον απαγωγή λοιπόν καταλήγουμε στις δύο …λατίνες. Πρόκειται βέβαια για τη Βραζιλία και την Αργεντινή. Οι Βραζιλιάνοι έχουν την κλασική ομάδα που δεν αλλάζει στο πέρασμα των χρόνων. Εννοείται ότι έχουν πολύ καλούς παίκτες, αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτήν την περίοδο στην Αργεντινή έχει μαζευτεί ότι καλύτερο υπάρχει παγκοσμίως! Δεν μιλάμε για έναν και δύο παίκτες. Έχετε δει τι «παίζει» από τη μέση και μπροστά; Μετρήστε: Ντι Μαρία, Βερόν, Μασεράνο, Γκουτιέρες, Ιγκουαίν, Τέβες, Αγκουέρο, Μιλίτο και φυσικά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, που δεν είναι άλλος από τον Μέσι.  Δυο – τρεις από δαύτους να βρίσκονται κάθε φορά σε καλή βραδιά, τελείωσε το παραμύθι!

Πολλοί βέβαια λένε ότι η Αργεντινή δεν έχει προπονητή. Θα συμφωνήσω ότι από προπονητικής πλευράς ο Ντιέγκο έχει ώρες ώρες μια τρικυμία εν κρανίω. Από την άλλη μεριά όμως, πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική προσωπικότητα που γέννησε ποτέ αυτός ο πλανήτης. Οι πιτσιρικάδες της εθνικής Αργεντινής πρέπει να του ζητάνε αυτόγραφο σε κάθε προπόνηση. Έχουν έναν λόγο παραπάνω δηλαδή να παίξουν και για τον προπονητή τους. Πάνω από όλα όμως οι Αργεντίνιοι είναι υπερήφανοι και εγωιστές. Θα παλέψουν και θα τα δώσουν όλα προκειμένου να σηκώσουν την κούπα και να δώσουν έτσι μια τεράστια χαρά στον ταλαιπωρημένο λαό τους. Και εγώ μαζί τους…

Πάμε τώρα να δούμε σύντομα τι έχουμε στους ομίλους.

ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έχω μπερδευτεί με αυτό το …κουβάρι και δεν μπορώ να το ξεμπλέξω με τίποτα. Δεν θα ξαφνιαστώ ότι και αν γίνει. Οι Γάλλοι φαντάζουν ως το φαβορί, αλλά δεν τολμώ να υποτιμήσω Μεξικάνους και Ουρουγουανούς που παίζουν πάντα με το μαχαίρι στα δόντια! Στον όμιλο αυτό συμμετέχει και η Νότιος Αφρική η οποία μπορεί να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά όπως είπαμε και νωρίτερα, θα …σπρωχτεί.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ελπίζω και εύχομαι να προκριθεί η εθνική μας, άλλα δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξος. Η καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών που είχαμε το 2004 είναι μεγαλύτερη κατά 6 χρόνια και αυτό αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο. Από την άλλη μεριά αν εξαιρέσουμε τον Νίνη δεν μπορώ να πω ότι έχουμε τα ανερχόμενα ταλέντα τα οποία θα μας αφήσουν περιθώρια αισιοδοξίας. Πρώτη λοιπόν θα έρθει η Αργεντινή και κατά πάσα πιθανότητα δεύτερη βλέπω τη Νιγηρία…

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τους Άγγλους δεν τους πολυεκτιμώ αλλά αν δεν τερματίσουν πρώτοι σε αυτόν τον αστείο όμιλο θα είναι για …kicks. Η Αλγερία είναι σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση ενώ η ΗΠΑ και η Σλοβενία δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σαν ομάδες.

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λογικά το δίδυμο θα είναι Γερμανία – Σερβία. Οι Σέρβοι ίσως ψιλοζοριστούν από Γκάνα και Αυστραλία, αλλά στο τέλος πιστεύω ότι θα προκριθούν.

ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δεν θα έπαιρνα όρκο για τίποτα! Δεν έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τους Ολλανδούς και δεν θα αποτελέσει έκπληξη για μένα αν τα βρουν μπαστούνια σε αυτόν τον όμιλο.  Μην υποτιμάτε τους Γιαπωνέζους γιατί είναι «μηχανάκια» και θα τους βγάλουν το λάδι.

ΕΚΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Προκρίνονται Ιταλία και Παραγουάη και όχι απαραίτητα με αυτήν την σειρά…

ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Οι Βραζιλιάνοι θα προκριθούν και η δεύτερη θέση θα παιχτεί ανάμεσα σε Ακτή Ελεφαντοστού και Πορτογαλία. Δίνω προβάδισμα στους Αφρικανούς γιατί έχουν παικταράδες αλλά και επειδή το Μουντιάλ διεξάγεται στην ήπειρό τους. Για τους Πορτογάλους εξάλλου τα είπαμε και νωρίτερα.

ΟΓΔΟΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Οι Ισπανοί θα έρθουν πρώτοι και για τη δεύτερη θέση «φλερτάρω» πιο πολύ με τους Χιλιανούς οι οποίοι μπορεί να μην έχουν μεγάλο ταλέντο, έχουν όμως πείσμα, δύναμη και αποφασιστικότητα. Στο φινάλε ούτε η Ελβετία, αλλά ούτε και η Ονδούρα αποτελούν κανένα ιδιαίτερο φόβητρο.

Φίλες και φίλοι όλον αυτόν τον μήνα θα είμαστε μαζί για να σχολιάζουμε τα παιχνίδια και για να ψάχνουμε πάσης φύσεως ειδικά στοιχήματα που μπορεί να αποτελέσουν στοιχηματικές ευκαιρίες. Μείνετε συντονισμένοι και καλή μας τηλεθέαση.
ε στην τελικη τουσ εβγαλεσ ολουσ αχρηστουσ
 

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
1.350
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
παλι καλα που επαιξα οχι 6ο γκολ και πανω απο 4  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
1.350
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
6/10/2010 11:06 PM    Single bet 
Fram Reykjavik - KR Reykjavik (How many goals will be scored?) Under 5,5 Under 5,5 15.00 1.07 16.05
6/10/2010 10:59 PM Single bet
South Africa - Mexico (Home no bet (Stake returned if game ends in a home win within normal time)) X ? 25.00 2.05
6/10/2010 10:58 PM Single bet
Fram Reykjavik - KR Reykjavik (How many goals will be scored?) Under 5,5 Under 5,5 35.00 1.40 49.00
6/10/2010 8:57 PM Single bet
Andy Murray (GBR) - Mardy Fish (USA) (How many games will be played in the second set?) 6 - 8 Games 6 - 8 Games 10.00 3.00 30.00
6/10/2010 7:21 PM Single bet
Fram Reykjavik - KR Reykjavik (Handicap 0:1) Fram Reykjavik KR Reykjavik 3.00 4.10 -
6/10/2010 7:20 PM Single bet
Degerfors IF - Hammarby (3Way - result) Degerfors IF Degerfors IF 3.00 2.55 7.65
6/10/2010 6:29 PM Multi bet
Vigra - Aaram/Van.Kam (3Way - result) Vigra Vigra 3.00 2.89 8.67
Ellingsoey - Skodje (3Way - result) Ellingsoey Ellingsoey

αντε καληνυχτα
 

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Μηνύματα
444
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
Ξέρει κανείς αν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ θα αναστείλουν τελικά την απεργία τους για Παρασκευή και Σάββατο; Κάτι τέτοιο ακουγόταν το μεσημέρι, αλλά δεν ήταν σίγουρο.
 

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Μηνύματα
9.382
Κριτικές
7
Like
376
Πόντοι
366
Ξέρει κανείς αν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ θα αναστείλουν τελικά την απεργία τους για Παρασκευή και Σάββατο; Κάτι τέτοιο ακουγόταν το μεσημέρι, αλλά δεν ήταν σίγουρο.

όλα καλά:

Αθλητικά | Πεμ, 10/06/2010 - 21:53

ΟΠΑΠ: Αναστολή της 48ωρης απεργίας

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς οι πράκτορες του Οργανισμού αποφάσισαν πριν από λίγο την αναστολή της 48ωρης απεργίας που είχαν εξαγγείλει, μετά από συζητήσεις που είχαν σήμερα με τον ΟΠΑΠ και αφού έγινε δεκτό το σύνολο σχεδόν των αιτημάτων τους, όπως το ασφαλιστικό, το φορολογικό και η ασφάλιση των πρακτορείων.


 

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Μηνύματα
444
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
όλα καλά:

Αθλητικά | Πεμ, 10/06/2010 - 21:53

ΟΠΑΠ: Αναστολή της 48ωρης απεργίας

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς οι πράκτορες του Οργανισμού αποφάσισαν πριν από λίγο την αναστολή της 48ωρης απεργίας που είχαν εξαγγείλει, μετά από συζητήσεις που είχαν σήμερα με τον ΟΠΑΠ και αφού έγινε δεκτό το σύνολο σχεδόν των αιτημάτων τους, όπως το ασφαλιστικό, το φορολογικό και η ασφάλιση των πρακτορείων.



Σ ευχαριστώ φίλε. Μου είπε ο δικός μου Προπατζής το μεσημέρι πως υπάρχει πιθανότητα να ανασταλεί, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα. Γι αυτό και ρώτησα.
Ουφ ωραία.
Ετοιμάζομαι να παίζω το σύστημα με το διπλασίασμα στο ποντάρισμα μέχρι να κερδίσεις. Στα "χ", στο ημίχρονο-τελικό "χ-χ" και στο τελικό σκορ "0-0".Στα δύο τελευταία θα ξεκινήσει με αρκετά χαμηλό ποσό, περιμένωντας να κάτσει ένα 0-0 στην πρώτη δεκάδα των αγώνων.
 

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
2.148
Like
9
Πόντοι
16
σημερα μου ηρθε ενα μηνυμα απο την unibet το οποιο ενοψι μουντιαλ ελεγε οτι στα πονταρισματα που αφορουν τους σκορερ αγωνα οπου τελικα θα ληξει 0-0 θα επιστεφει το πονταρισμα πραμα που εμενα δε με αφορα αλλα καποια αλλη ομαδα παιχτων σιγουρα . ξερεις καποιος απο αλλη εταιρια καποιο τρικ τετοιο η παρομοιο???
H Bet365, αν παιξεις σημειο πριν τον αγωνα και πιος θα σκοραρει πρωτος αν θυμαμαι καλα και αυτος ερθει 0-0, σου επιστρεφει το πονταρισμα...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom