milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
το καρφωσε η βολβσμπουργκ2 παμε γερα
Διαδυκτυακά σαφώς και μπορείς να το παίξεις. Αλλά ο ΟΠΑΠ πως θέλει μετά να ήμαστε πελάτες του;
Τέτοια περίοδο θα έπρεπε να βάζει στο κουπόνι του τους "τελικούς" της Β και Γ εθνικής. Χαμένος και μόνο βγαίνει. Αναγκαστικά και μη σε εταιρίες άλλες θα το παίξουμε.
ΥΓ: Δεν τον βλέπω τον Βύζαντα. Εγώ αν το βρω και παίξω, στο "2" των Τρικάλων θα ποντάρω.
Επιασα Μιλγουολ,Σοσιεδαδ κ περιμενω την Μουρθια αυριο για να πληρωθω..
μεσα εισαιΕπιασα Μιλγουολ,Σοσιεδαδ κ περιμενω την Μουρθια αυριο για να πληρωθω..
καλα ειναι και αυτα ;)Το κερατο μου μεσα επιασα ολα τα ισπανικα της β κατηγορια με 3 ευρω και αυρι θα παρω γυρο στα 90 Γιατη δεν επεξα παραπάνο να επερνα κανα 300αρι
Ναι ρε απο το να χανεις ;) ;)καλα ειναι και αυτα ;)
Αστα αδερφε..Εχω καει με το στοιχημα κ εχω περασει απο ολα τα σταδια στοιχηματισμου..Αντε, καλό ταμείο φιλαράκι.
Απλή συμβουλή. Οχι μόνο σε σένα αλλά σε όσους ασχολούνται με το στοίχημα: Απέφευγε να παίζεις τριάδες. Προτίμα είτε τα μονά αποδεκτά ή τις δυάδες. Μπορεί να μην πάρεις "γερά" κέρδη όπως με μία τριάδα που έχει υψηλές αποδόσεις, αλλά στάνταρ θα πηγαίνεις πιο συχνά ταμείο.
Αστα αδερφε..Εχω καει με το στοιχημα κ εχω περασει απο ολα τα σταδια στοιχηματισμου..
Και 4αδες,κ 3αδες,κ 2αδες κ μονα παιχνιδια παιζει ο σωστος ο παικτης αναλογα με τις περιστασεις βεβαια..
Για να βγαλεις φραγκα με Σοσιεδαδ κ Μιλγουολ μονο πρεπει να τα σπρωξεις χοντρα κ η εποχη(πριν το μουντιαλ)δεν ειναι για τετοιο σπρωξιμο..
ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΜΟΥΡΘΙΑΡΑ!!!!
Το σκεφτηκα αλλα δεν υπαρχει σαλιο..αφου παιζεις μονα,μαλλον τοτε παιζεις ιντερνετ αρα αντε καλυψε το να παρεις εστω ενα χαρτζιλικι αν κατσει κανα χ εκτος και αν εχεις παιξει 10-20ε
Το σκεφτηκα αλλα δεν υπαρχει σαλιο..
Ετσι προτιμησα να παιξω δυαδα Ροδεραμ κ Σαο Παολο για να καλυψω την Μουρθια..