argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.054
- Πόντοι
- 9.297
Μπράβο ρε τσακαλακο Τογιοσι...βαστατε αεραμυνα γερά ,κουνούπι μην περάσει...!!!
μην σε παρει απο κατω αλλοι 25 ευρω δινουν στον καφε ντιλιβερι μπουρμπουαρΜάγκες ενώ είχα ξεκινήσει καλά πήγα κούβα 25 ευρώ, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τον τρόπο για να έχω κέρδη?
Οι πλούσιοι έχουν καβούρια στις τζέπες...το πιο πιθανό είναι να μην δίνουν τίποτα.μην σε παρει απο κατω αλλοι 25 ευρω δινουν στον καφε ντιλιβερι μπουρμπουαρ
Σωστός.καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης
Αν σπασει η 2αδα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σημερα δεν κερδιζει κανεις πακετος στην Γη
Όσο κι αν σου/σας φαίνεται παράξενο σκορ πετυχαίνω ή έστω πλησιάζω ευκολότερα από ότι τις ανατροπές/ημιανατροπές και μιλάω για διψήφιων αποδόσεων. Αλλά να στο πω ευθέως;Τι χρημα την τελευταια εβδομαδα με τις ανατροπες
Επαναφέρω ένα παλιό μου θέμα διότι ο σύνδεσμος της διπλωματικής είναι εκεί,1o βήμα
Μελετάμε τη διπλωματική του Δ. Ιωάννου - έχει μέρη που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις
@@@ αυτό έχασα στο gg ,γαμώ τους μακαρονάδες ,,,,Εκεί στο Λάτσιο -Μιλαν πολλή δυσκοιλιότητα έπεσε...ρίξτε από ένα τεμάχιο ο καθένας και αραξτε .
Στουμπωσανε απο τις πολλές πίτσες και δεν έβγαιναν τα γκολ που θέλαμε ..@@@ αυτό έχασα στο gg ,γαμώ τους μακαρονάδες ,,,,
(ο διαιτητής) σφυράει λήξη ενώ ήταν σε εξέλιξη η φάση κι έτσι το γκολ ανατροπής δεν μέτρησε.Το ότι είναι γαμιόλα η γηπεδούχος δεν χωράει αμφισβήτηση αλλά της πουτάνας γιος (ο διαιτητής) σφυράει λήξη ενώ ήταν σε εξέλιξη η φάση κι έτσι το γκολ ανατροπής δεν μέτρησε.
Δεν με νοιάζει για το χαμένο Μεταξουργείο - που φυσικά στην τύχη το ρισκάρισα - ούτε καν είχα πάρει αποδόσεις για δαύτο - μικρή η απόδοση του διπλού - αλλά με τσαντίζει ο τρόπος που πας κουβά (άδοξα).
Είναι οι δυο πλευρές του νομισματος,εκαστη με την σημασία της.Το στοιχημα δεν εχει καμμια σχεση με την προβλεψη.
Το στοιχημα ειναι ΜΟΝΟΝ θεμα διαχειρισης κεφαλαιου,
Είναι οι δυο πλευρές του νομισματος,εκαστη με την σημασία της.