χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.686
- Πόντοι
- 606
καλησπερα πριν λιγο επαιξα σε Πρακτορειο του ΟΠΑΠ 25 ευρω Ασσο Γιουβεντους με την Ρομα μολις αρχισε
καλησπερα πριν λιγο επαιξα σε Πρακτορειο του ΟΠΑΠ 25 ευρω Ασσο Γιουβεντους με την Ρομα μολις αρχισε
Κοίτα να μπερδέψεις τις ομάδες - αν τυχόν και κάτσει τίποτα από το fun betΑρσεναλBournemouth
Πάντως βλέπω κάποιες καλές αποδόσεις σε προσπάθειες στο στόχο.Καλή χρονιά παίδες πλούσια σε υγεία ,χαρά και φτωχή σε προβλήματα . Ένα μάτς κόμπο με 20 απόδοση . Το τιμάω με ένα 10ευρω και ίσως βγεί ένα καλό γαμήσι ,αν δεν βγεί πάλι θα έχει ένα καλό γαμήσι . Κ. Τρίπιερ της Νιουκάστλ στον αγώνα Λίβερπουλ-Νιουκάστλ . Οβερ 0.5 προσπάθειες στην εστία και να δεχτεί κάρτα . Ο τύπος σχεδόν χτυπάει όλα τα φάουλ της Νιουκάστλ , μπαίνει δυνατά στις φάσεις και είναι αρκετά νευρικός . Καλή μας τύχη !!!
Εάν δεν παίξει καθόλου φίλε μου και έχεις μόνο αυτό σαν επιλογή σου δίνει μονάδα , εάν το έχεις σαν γεγονός σε κόμπο μαζί με άλλα άλλες φορές σου ακυρώνει το δελτίο κ σου επιστρέφει το ποσό στοιχηματισμού, κ άλλες φορές αν χάσεις κάποια άλλα γεγονότα το θεωρεί χαμένο . Είναι λίγο μπερδεμένο από την πλευρά των στοιχηματικών εταιρειών όταν δεν παίξει η μία επιλογή στο κόμπο δελτίο .Πάντως βλέπω κάποιες καλές αποδόσεις σε προσπάθειες στο στόχο.
Πχ το Νούνιες της Λίβερπουλ, με over 1,5 και απόδοση 1,70.
Χίλιες φορές προτιμότερο αυτό, παρά να παίξω κάτι άχαστους άσους και να κλαίω μετά.
Ξέρεις τι γίνεται, αν ένας παίχτης δεν παίξει στο ματς, για διαφόρους λόγους;
Τελικά μου επέστρεψε μονάδα εξ' αρχής, γιατί κανένας παίχτης δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα.Εάν δεν παίξει καθόλου φίλε μου και έχεις μόνο αυτό σαν επιλογή σου δίνει μονάδα , εάν το έχεις σαν γεγονός σε κόμπο μαζί με άλλα άλλες φορές σου ακυρώνει το δελτίο κ σου επιστρέφει το ποσό στοιχηματισμού, κ άλλες φορές αν χάσεις κάποια άλλα γεγονότα το θεωρεί χαμένο . Είναι λίγο μπερδεμένο από την πλευρά των στοιχηματικών εταιρειών όταν δεν παίξει η μία επιλογή στο κόμπο δελτίο .
Και εμένα επιστροφή . Πάντως γίνεται σφαγή ,δυνατό παιχνίδι κ νευρικό . Έβαλα 10ευρω στον Ισαάκ κάρτα μόνος του (5 απόδοση) και ένα 5ευρω μαζί με τον Ντίας κάρτες (20 απόδοση). Ο Ντίας πήρε ,περιμένω τον βαψομαλιά να πάρειΤελικά μου επέστρεψε μονάδα εξ' αρχής, γιατί κανένας παίχτης δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα.
Έπαιξα κάτι ψιλά, σε απόδοση 2,00 το Νούνιες για over 1,5 προσπάθειες στην εστία και βγήκε στο 35'.
Το πιο εύκολο στοίχημα που έπαιξα ποτέ.
Μακάρι τυπε, λαιλαπα το ματς πάντωςΚαι εμένα επιστροφή . Πάντως γίνεται σφαγή ,δυνατό παιχνίδι κ νευρικό . Έβαλα 10ευρω στον Ισαάκ κάρτα μόνος του (5 απόδοση) και ένα 5ευρω μαζί με τον Ντίας κάρτες (20 απόδοση). Ο Ντίας πήρε ,περιμένω τον βαψομαλιά να πάρει
Η αλήθεια είναι ότι κάτι τρέχει με τη διαιτησία φέτος στο Νησί...Δε με είχαν συνηθίσει σε τόσα λάθη.Μπορεί να τον ήπιαμε στοιχηματικά αλλά χάρηκα αγώνα . Ωραίο πέναλτυ επιβεβαίωσε το VAR ,γελάνε και οι πέτρες που εφόσον το καταλογίζει έπρεπε να πάρει κ κόκκινη σαν τελευταίος παίκτης ο πορτιέρο .