argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.433
- Πόντοι
- 9.297
Ρε ΟΦΗ τσιμπα έναν βαθμό για δώρο στον νέο προπονητή σου...
Βάλε ένα γκολ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!
Πιο μεταΡε ΟΦΗ τσιμπα έναν βαθμό για δώρο στον νέο προπονητή σου...
Πόσο πιο μετά ρε παικτη...στα χασομερια πάνε...όλοι κρυωσανε πχια;Πιο μετα
West Brom: 3/3 κάδοι (ενημέρωση κώδικα)Τελικά .....
ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΣΚΟΡ
Αυτά θα δίνονται με ποστάρισμα του δελτίου λίγο πριν ξεκινήσουν ή αρχή στο λάηβ και μετά από λίγο χρόνο θα σβήνεται το σχόλιο, για να μην γεμίζει ο τόπος πάρλα. Άρα όσοι θέλουν να ρίξουν βόμβες σε συστήματα, να καραδοκούν τις ανάλογες ώρες.
Ενώ η άχρηστη των δις του Παρισιού δεν είχε ευκοίλια ως είθισται και δεν έφερε τουλάχιστον over 2.5/3.5, απεναντίας το έφεραν οι γαμέτες στα Σάλωνα εντός 24 λεπτών. Όσο δύσκολο είναι να μην κλάνει η Παρί να κλάνει, ανάλογα είναι και τα εγχώρια ξεκωλιάσματα.Ρισκάρεις πάρα πολύ με Ο σε ψιλοδυσκοιλιες και μέτριες ομάδες.
Μπασκετακι ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μονο , το εχω ριξει σε παρολι απο την Τριτη
Μόλις έπαιξα €32.649,73 στο διπλό + οβερκαλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του Παγκοσμιου γιγνεσθαι
Σημερα Το 2πλο της Παναθας μεσα στον Βολο ΝΠΣ ειναι δωρο του ΟΠΑΠ βαλτε οτι χρημα εχετε στην ακρη να μην το τρωνε οι αραχνες να παρετε τοκο 40% σε 90 λεπτα Η καλυτερη επιθεση του Πρωταθληματος η Παναθα προιστορια φιφ μπλοκο εμπλοκη υπερ παναθας. Ο λαος βραζει η ομαδα πρεπει να ακμαζει μπορει και θα το κανει.ΥΓ.. Οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
Για κάν'το ταληράκια: Μου δίνει πχ Φενερ -8,5 @1.90 και Α' περίοδο φενερ -1,5 @1.70 . Εσύ παίζεις φενερ Α' -3,5 @2+?παιζε τα ματς με φαβορι για τελικη νικη 8-10+ ποντους, να κερδιζουν την πρωτη περιοδο με παραπανω απο οτι τα δινει συνηθως δηλαδη 1.5 η' 2.5+
και θα με θυμηθεις !
Για κάν'το ταληράκια: Μου δίνει πχ Φενερ -8,5 @1.90 και Α' περίοδο φενερ -1,5 @1.70 . Εσύ παίζεις φενερ Α' -3,5 @2+?
Results by methods:927=Λυων-Ναντ= 1Ασσος