Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.522
- Πόντοι
- 6.536
Τίποτα,Septem,χειροποίητη πίτσα και πατάτες με τσένταρ.
ΝοΒΕΤ
ΝοΒΕΤ
Γιατί τόσο ολιγαρκής;Χρησταρα
με τα κερδη σου θελω κέρασμα σουβλακι σκετο με φετα ψωμι πανω καρφωμένη
Ενα τετοιο δηλαδη
Με την Ολλανδία παίζουμε...όποιος το επαιξε αυτό μπράβο του.Ελλαδα ΑΗ -1.5 αποδοση @9.00
Με λιγα λογια Ελλαδα νικη με 2 γκολ διαφορα και πανω
Έχουν βάλει σπόρια μαν θα συνέλθει μέχρι του χρόνουΤι χωράφι είναι αυτό που παίζουμε..
Καλησπερα σε ολους/ες !
Λοιπον, αρχικα ολα τα κουπονια μας μπορειτε να ελεγξετε οτι δεν ειναι μαιμους και οτι κερδηθηκαν μεσω του ΕΠΙΣΗΜΟΥ ιστοτοπου της WilliamHill, που ειναι το παρακατω λινκ:
Online Sports Betting & Odds ⇒ Bet Online at William Hill™
Τα παιχνιδια μας ερχονται απο Αγγλια και παιζονται σε Αγγλια (αλλα μπορουν να παιχτουν και στην Ελλαδα φυσικα). Θα αφησω τους επομενους κωδικους κερδισμενων δελτιων για να τα ελεγξετε μονοι σας πριν εποικινωνησετε μαζι μας:
OMcrH0nJrs
UIwsOaEha8
Pf1lRMat5t
J9E8lRLkOl
Απλα πατε στο λινκ που ανεφερα παραπανω και στο ''Check Ticket Status'', βαζετε το κωδικο και υστερα βλεπετε ποτε παιχτηκαν, ποια ηταν τα παιχνιδια , οτι κερδισαν και τα ποσα που πηραμε. Σας παρακαλω ψαχνουμε μονο σοβαρους και μακροχρονιους πελατες. Για οποιαδηποτε διευκρινηση, στειλτε μυνημα. Καντε Share στους γνωστους σας!
Ένα γκολ όποιος και να το βάλει απο τους 2 δεν θα μας χάλαγε....Οι μελαμψοί τρίποδες του Βελγίου να κάνουν το καθήκον τους και να νικήσουν την Σουηδια.
Ας το βάλει το Βέλγιο να πληρωθώ εγώ και να πάρετε το Ο οι άλλοι.Ένα γκολ όποιος και να το βάλει απο τους 2 δεν θα μας χάλαγε....
Ας το βάλει το Βέλγιο να πληρωθείς και εσύ για να χρηματοδότησεις το παγκάρι της ενορίας σου.Ας το βάλει το Βέλγιο να πληρωθώ εγώ και να πάρετε το Ο οι άλλοι.
Εννοείται..αν έχω εγώ θα έχει και η εκκλησία.Ας το βάλει το Βέλγιο να πληρωθείς και εσύ για να χρηματοδότησεις το παγκάρι της ενορίας σου.
Δεν θα πάω στα επείγοντα - για μία ακόμη φορά - αλλά προς τη Μεσσήνη γιαΜάλλον στα επείγοντα λόγω υπερβολικού μπολιάσματος αρκεί να βοηθήσ€ι η τύχη...
παιδια εδω απο τις καλυτερες στιγμες στην δουλεια μου τον σεπτεμβριο
Ντουνταράς VS Μαλακία στο wc =Χ ημίχρονο, διπλό τελικό
21:45 | Κινγκστόνιαν - Ένφιλντ Τάουν |
Αρχηγός!
21:45 Κινγκστόνιαν - Ένφιλντ Τάουν
καλησπερα εβαλα στο οβερ 2,5 1000 ευρω σε Πρακτορειο του ΟΠΑΠ