Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.902
- Πόντοι
- 1.346
Γαμήθηκε όλη η Νορβηγία χθες, λες και διάβαζαν τι είχα ποντάρει, ούτε over να μην περάσει, λοιπόν σε λίγο αρχίζουν οι κοκάκηδες => 2πλο => Millonarios.
Όχι μαν κανονικά διέγραψε και βάλτην παλι,σκ που είχε φουλ αγώνες ήταν οκ εκτός από κάτι 5 λεπταεχει κανενας προβλημα με stoiximan ;;;;
εδω κ 2 μερες δεν μου εμφανιζει καν την σελιδα στο λαπ τοπ
Μη βρίζεις ρε μανλοιπον μουνοπανα τελειωσαν τα ψεματα...
σημερα εχουμε ΤΡΙΑ αμφισκορα που δεν σπανε ουτε απο τις μαφιες
Σοσο-Ρουεν 1,77
Μοντεροσι-Ταραντο 2,05
Τουρις-Πικερνο 1,52
Ακόμα βρίζω την Γιουβέντους που έφαγε τέσσερα από το χωριό την Σασσουολο που με αυτήν είχε και παράδοση και την κάλυψα και με Χ και μέχρι το 78 έβγαζα μεροκαματο..ΤΕΣΣΕΡΑ...οι εκατομμυριούχοι σούπερ σταρς...ΤΕΣΣΕΡΑ ΦΑΓΑΝΕ.Πουτάνα χαμούρα ΧαμΚαμ ισοφάρισες το άλλο κωλοχανείο που έπαιζε με κόκκινη αλλά τι να λέει εδώ φέρνουν και τούμπα παιχνίδια άλλες ομάδες κι ας παίζουν με μειονέκτημα...
Αν κι έβλεπα ότι θα μπουν γκολ στο μεμονωμένο, φοβούμενος μην γίνει καμμιά μαλακία και ρίχνω ακόμη περισσότερα βρισίδια έβαλα δαύτη επιλογή, τώρα στο λάηβ έριξα over 3.5 έτσι για το γαμώτο.....
τον εαυτό μου σαν τον ήρωα Καραϊσκάκη που έβλεπα ότι είχαν λουκετωθεί κάμποσοι γαμ€τ€$ αλλά περιορίστηκα σε σκέτο διπλό αντί να έβαζα και ανατροπή ένα Μεταξουργείο διότι χθες ζορίστηκα...Ακόμα βρίζω
Έλα τσακο προκαταβολήετοιμασου μεθαυριο
Κρίμα ρε Χρηστάρα... δοκάρι και οξω!Τετράδα@9.90
Over 2.5
2.07
Συνολικά Γκολ O/U 2.5
Μποέμιανς Δουβλίνου v Σέλμπουρν
Over 2.5
1.78
Συνολικά Γκολ O/U 2.5
Νταντάλκ v Κορκ Σίτι
Over 2.5
1.58
Συνολικά Γκολ O/U 2.5
Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ v Ντροχέντα
Ναι
1.70
Να Σκοράρουν και οι 2 Ομάδες
Κόβεντρι v Χάντερσφιλντ
Ποντάρισμα€4.00
Συνολική πιθανή επιστροφή€39.59 μπας και βγαλω το 35 ευρω το ντιλιβερισιο μεροκαματο χωρις φιλοδωρημα αντε ρε Ιρλανδια σε παω
Κλείσιμο
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης
Μοσχαρισιος γύρος;Δοκίμασα στην Αθήνα...σπατάλη καλού κρέατος...χάλια ήταν.
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης οποιος μπορει και θελει μια εγγραφη στο καναλι μου εδω. και ενα λαικ εχθες με ενα γυρο πιτα ημουν ολη την ημερα
πω ρε πουστη κομμενος είναι η πατατες τον πειραξαν
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης οποιος μπορει και θελει μια εγγραφη στο καναλι μου εδω. και ενα λαικ εχθες με ενα γυρο πιτα ημουν ολη την ημερα
αδερφε Ολυμπιακος καργα ειναιπω ρε πουστη κομμενος είναι η πατατες τον πειραξαν
Έλα τσακο προκαταβολή
τικ -τακ ,τικ -τακ !!!
Μορόν και υπνοστεντόν
Πριν πας φυλακη , γραψε ενα αποχαιρετιστήριο εδω , μην νομιζουμε οτι πεθανεςτικ -τακ ,τικ -τακ !!!
Μορόν και υπνοστεντόν