Δεν ξερω, παντως ειναι αδικο γιατι οι προηγουημενοι θεωρητικα πχ εβαλαν απο 10 εκατομμυρια στους 4, και καποιος απο αυτους θα κερδιζε, δηλαδη υπηρχε 100% πιθανοτητα. Με την εισοδο του Κασελακη, η πιθανοτητα πηγε στο 50%, αυτο πρεπει να καθρεφτιστει στα παλια στοιχηματα, αλλιως ειναι αδικο
το τι ειναι αδικο αναγραφεται στους ορους και προυποθεσεις που κανεις δεν διαβαζει. Αν συμφωνησες σε τετοιες αλλαγες υπο αυτες τις προυποθεσεις, επαιξες χοντρα λεφτα σε ενα μπετ, και λουστηκες αυτα στα οποια συμφωνησες, δεν υπαρχει καμια μα καμια αδικια. Ατυχια, ισως.
Κοιτα, δεν εχω πετυχει κατι παρομοιο προσωπικα οποτε δεν μπορω να ξερω σιγουρα τι θα γινει. Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι η εταιρεια δεν ειναι χαζη να βγει χαμενη απο αυτο. Οποτε οτι σου γραφω στο γραφω με επιφυλαξη.
Το δικο σου σεναριο παντως μου φαινεται ακραιο, αν το εκαναν αυτο σε καθε παρομοια περιπτωση θα ειχαν φαληρισει. Στην καλυτερη των περιπτωσεων να επιστρεψουν ολα τα πονταρισματα και να πουν, ξαναριχτε το στοιχημα που θελετε με τις νεες αποδοσεις, παροτι και αυτο μου φαινεται παραλογο αλλα λεμε τωρα...