paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.247
- Πόντοι
- 10.336
στο 17' σχεδον διπλασιαστηκε η αποδοση. Τωρα αξιζει να παω κουβα, στο 2.00 κουβας παει πολυ
Μόνο σούπα ρε;Σκέτο βραστό νερό ήταν ...
στο 17' σχεδον διπλασιαστηκε η αποδοση. Τωρα αξιζει να παω κουβα, στο 2.00 κουβας παει πολυ
Εχω διαθεση για ολ ιν σημερα...
Διαθετω ενα ευρω
Θα κοντραρω αρη και παοκ
Και ισως παω στο γκολ γκολ οσφπ... θα δω κι αναλογα με τη ροη του αγωνα στο λαιβ
Αλκμααρ διπλο
Ομονοια οβερ
Χαρτς γκολ γκολ
Φενερ οβερ
Ολα στο λαιβ
Αν ο Ολυμπιακός δεν τα καταφέρει με την υπο διαλυση Γκενκ ...ας κάνουν και πάλι προετοιμασία!εγω θα προσθεσω : Στεαουα-Νορτζελαντ g/g over 2,5
+Aντανασπορ - Οσιγιεκ g/g
+Λεχ Ποζναν - Σπαρτακ Τρναβα over 2,5
AΡΗ δεν παιζω γιατι ειμαι σκωληξ εμμονικος και τα δικα μου ματια το βλεπουν μεχρι και ...ασσο!
ωστοσο για τον ..συμπολιτη ειμαι σιγουρος(παρολο που δεν τον πονταρα) οτι στην χειροτερη θα φυγει με Χ απο το Σπλιτ.
μιλαμε για μεγαλα ταγαρια...οι κομπαρσοι της Κροατιας ειναι οι τυποι
γενικως ελληνικες ομαδες δεν πολυαγγιζω στο στοιχημα. και για τον γαυρο εχω αρνητικο προαισθημα αποψε .
Σε βλέπω παρέα με @enduro σύντομα κατω από γέφυρα σε χαρτόκουτο σπέσιαλ....Καλησπερα Πριν λιγο επαιξα το ποσο των 10000 ευρω σε Πρακτορειο του ΟΠΑΠ 2,5 Οβερ στον Αγωνα Χαιντουκ Σπλιτ -ΠΑΟΚ
Καλησπερα Πριν λιγο επαιξα το ποσο των 10000 ευρω σε Πρακτορειο του ΟΠΑΠ 2,5 Οβερ στον Αγωνα Χαιντουκ Σπλιτ -ΠΑΟΚ
απιστος Θωμας
επρεπε να εμπιστευτω τη μικτη Θεσσαλονικης αποψε...
τι εμπλεξα με ρουμανόγυφτους..!
αν κέρδιζε η μπάλκανι 3πλασίαζα σε 2 δελτία και σε 1 εντεκαπλασίαζα.
τελικά κάνω κας άουτ να πάρω τα λεφτά μου και παρά κάτι διπλάσια στο '58.
η καριόλα έβαλε καπάκι μέχρι το '61 2 γκολ...
σε αυτο που 11πλασίαζα πήρα τουλάχιστον τα δεκαπλάσια.
Αφού δεν τα σκάτωσε η αλκμααρ που βλακωδώς την έπαιξα παντού όλα πήγαν καλά!