Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.046
Πόντοι
1.346
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΑΣ
2 φορές ανατροπή σε λάηβ, έληξε 3-4 :angry:
0-1 ημίτονο, γίνεται 2-1 στο 60 κάτι, 2-2, 3-2, 3-4 έλεος...
Τέτοια σκορ εμφανίζονται - τώρα που να ψάχνω τις βάσεις δεδομένων - στο πουθενά και πόσο μάλλον σε τέτοιες χώρες...

Λοιπόν όσοι θέλουν ρίσκο - ΔΕΝ έβγαζε άκρη ο κυρ Παντελής - αν κι υπάρχουν 860 δεδομένα εκεί - ας δουν τελικό σκορ 1-1 το σουηδικό στο λάηβ.

Για Σάλκε έχω πάρει δυο δείγματα αποδόσεων αλλά @@ρια 151 γερμανικά δείγματα, για τους δε μπινέδες Βελγίου με 60 δεδομένα τι να ποντάρεις, τέσπα θα δείξει....

Τελευταία τροποποίηση:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.046
Πόντοι
1.346
Σάλκε 1-1 σκορ & Μπινέδες Βελγίου 2-1 ως μεμονωμένα και δυάδα.
Στο 85ο παραμένει το 2-0 στη Σουηδία, τέσπα το ξαργύρωσα και ας πάνε να καβαληθούν στον κώλο με τα under και τα κωλάντερα.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.046
Πόντοι
1.346
Άντε ρε γαμ€τ€ς...
Το κωλοκαφενείο της Σάλκε προηγήθηκε στο ημίτονο 1-2 και γύρω στο 70 κάτι ήταν 3-3, όμως εισέπραξε ερυθρή κάρτα και έληξε 5-3 :confused:

ΟΥΤΕ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΡ....
Αλλά για να δούμε που διάολο έχουν εμφανιστεί τέτοια σκορ => στα 22 χιλιάδες και κάτι συνολικά δείγματα...
1.jpg

Οι μπιν€δ€ς του Βελγίου καβαλήθηκαν => 1-0 ημίτονο, 2-0 τελικό....
Ομάδες που μπορούν να φέρουν σκορ ανώμαλα με πολλά γκολ στο τσακ μπαμ....
Σιγά μην έφταιξε ότι είναι πρεμιέρα και δεν είχαν στρώσει, γιατί οι γαμιόληδες οι γερμαναράδες ξεGOALιάστηκαν;

• Πιρίν Μπλαγκόεβγκραντ - Μπότεφ Πλόβντιβ => 2, παρατηρώντας τις πηγές πληροφοριών αλλά κι ένα "αδικαιολόγητο" κλείδωμα μιας ιταλικής εταιρείας, δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο μαζί του, ας γίνει ό,τι τους καυλώσει εκεί πάνω.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
Xαλκιδικη με ανεμοστροβιλους 6 μποφορ,θελοντας και μη ,ριχνεις κλεφτες ματιες στο ...κουπονι:tooth:

:coffee::coffee::coffee: πανδαισια Εuropa+Conference αποψε

Αραρατ - ΑΡΗΣ Θεσσαλονικης X2 over 1,5
Τορπεντο Ζοντινα - ΑΕΚ Λαρνακας 2
Φερεντσβαρος - Σαμροκ Ροβερς οver 2,5
Ορνταμπασι - Λεγκια Βαρσοβιας g/g
Mακαμπι Τελ Αβιβ - Πετροκουμπ 1 over 1,5
Γκζιρα - Ντουντελανς g/g
Bορκσλα - Ντιλα Γκορι g/g
Καρταχινες -Γκουαναστανεκα 1
Νοτιγχαμ Φορεστ - Λιντς g/g
πολυ καλος :hi:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.046
Πόντοι
1.346
3.54 απόδοση η δυάδα λίγο πριν την έναρξη, την προλαβαίνετε ακόμη, εάν κι εφόσον....
  • Αννόβερο
  • Όστερσουντ
=> Άσσοι.

edit later:
ANTE GAMHΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΠΑΚΙ 0-1 ΚΑΙ 0-1 ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΟΙ....
Κουβά να πάει και μην σώσουν να τα φέρουν τούμπα, να τα βάλτε στον κώλο σας τα γκολ και τα σκορ, δεν τα θέλω ρε γαμημένοι αν είναι να μου σπάτε τα νεύρα, δηλαδή πρέπει να μαζέψω 1 εκατομμύριο δεδομένα για όλες τις κωλοτρυπίδες, ούτε Μαθουσάλας να ζούσα....

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Άντε ρε γαμ€τ€ς...
Το κωλοκαφενείο της Σάλκε προηγήθηκε στο ημίτονο 1-2 και γύρω στο 70 κάτι ήταν 3-3, όμως εισέπραξε ερυθρή κάρτα και έληξε 5-3 :confused:
φιλε το κοιταγα χτες στο 89' που ηταν 3-3 (το ειχα παιξει ισοπαλια) και λεω, οκ εχουν κοκκινη αλλα εχουν αντεξει 15+ λεπτα με αυτην, δεν θα κανω κασαουτ στις καθυστερησεις, ισοπαλια θα τελειωσει.

ενα λεπτο μετα εφαγαν το τεταρτο :tooth:

οι πρεμιερες δινονται για εκπληξεις παντως, να παιζεις φαβορι στο πρωτο ματς της σεζον, κατακαλοκαιρο, χωρις ουσιαστικο δειγμα (στα φιλικα ολοι ψωλοβροντανε), ειναι μεγαλο ρισκο για μικρο κερδος. αν και δεν μου αρεσουν οι Β κατηγοριες κτλ θα ριξω ενα βλεφαρο, ειδικα οι ισοπαλιες σε αποδοσεις 3.5+ ειναι παντα δελεαστικες, με 1/3 σωστες προβλεψεις πληρωνεσαι εστω και λιγα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
λωζαννη 1
σαρλερουα χ ή 2 ή 2dnb (κατ'εμε λαθος αποδοσεις αουτσαιντερ στους φιλοξενουμενους)
λουγκανο χ (το βλεπω και οβερ, ισως funbet 2-2)
γκενκ 2 (με ρισκο, εχει τσουλου επαναληπτικο σε λιγες μερες, αλλα παιζει με νεοφωτιστη)
χερτα χ

με μια πρωτη ματια αυτα τα σημεια εχω κατα νου, μεχρι τις 18.30 που αρχιζει το πρωτο απο αυτα θα δω πως θα τα παιξω (ολα μονα, συστημα οτι ειναι πανω απο 3.00, παρολι οτι ειναι κατω απο 2.00 κτλ)

00.00 το βραδυ εχει ρεαλ-μπαρτσα (φιλικο) αλλα συνηθως μπαινουν πολλα γκολ σε τετοια "ντερμπι", το ΓΓ+οβερ στο φτωχο 1.65 ισως να ερθει κι απο νωρις... θα δουμε αναλογως τα κεφια και τους κουβαδες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
λωζαννη 1
σαρλερουα χ ή 2 ή 2dnb (κατ'εμε λαθος αποδοσεις αουτσαιντερ στους φιλοξενουμενους)
λουγκανο χ (το βλεπω και οβερ, ισως funbet 2-2)
γκενκ 2 (με ρισκο, εχει τσουλου επαναληπτικο σε λιγες μερες, αλλα παιζει με νεοφωτιστη)
χερτα χ

με μια πρωτη ματια αυτα τα σημεια εχω κατα νου, μεχρι τις 18.30 που αρχιζει το πρωτο απο αυτα θα δω πως θα τα παιξω (ολα μονα, συστημα οτι ειναι πανω απο 3.00, παρολι οτι ειναι κατω απο 2.00 κτλ)

00.00 το βραδυ εχει ρεαλ-μπαρτσα (φιλικο) αλλα συνηθως μπαινουν πολλα γκολ σε τετοια "ντερμπι", το ΓΓ+οβερ στο φτωχο 1.65 ισως να ερθει κι απο νωρις... θα δουμε αναλογως τα κεφια και τους κουβαδες
Θα σε ακολουθησω

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.046
Πόντοι
1.346
οι πρεμιερες δινονται για εκπληξεις παντως
Δεν αντιλέγω αλλά όπως δείχνω στους πίνακες έχω και παράμετρο την ημερομηνία, άρα βλέπω και πότε εμφανίστηκε το τάδε παιχνίδι που προσεγγίζει τα κριτήρια.
Αυτό που με νευριάζει είναι ότι προχθές πέτυχα 108 απόδοση σκορ - αν καθόταν η τριάδα θα ήμουν νοσοκομείο τώρα από στραβοκαύλιασμα - και τώρα πάνε κάδο οι δύο Άσσοι.
Δεν ξέρω τι φταίει, όμως εδώ και τρία χρόνια οι Σουηδίες 1/2 με δυσκολεύουν - και για τον ίδιο λόγο έπαψα να παρακολουθώ τους Κερατάδες 1/2 (Φινλανδία).
Οι Νορβηγοί όντως φέτος με έχουν πάει πολύ καλά - ειδικά η πρώτη που είναι το βαρύ πυροβολικό - όμως 4 μήνες το χειμώνα μου γαμήθηκαν τα πάντα να προετοιμάζω τις βάσεις δεδομένων τους με τις ώρες και τις νύχτες.
Όπως είχαμε πει έχω παρακολουθήσει τα πάντα κι έχω φακελώσει της κάθε κωλοτρυπίδας την υφαλοκρηπίδα.
Ιταλία 2 αξίζει να κοιτάς σε βάθος χρόνου. Από μεικτές Αφρικής 1/2 μόνο Λυών, Μαρσέιγ, Μονακό βλέπω κανένα βίντεο και την Παρί Σεν Ζερμέν εκτός έδρας για να αξίζει κάπως το διπλό. Οι Μπορντώ, Σεντ Ετιέν πήγαν στο διάολο στη δεύτερη εθνική από πέρυσι.
Ελλαδιστάν δεν βλέπω βίντεο γιατί είναι τρισάθλια καφενεία - καλύτερα να δω τίποτα ματς στο Περού παρά αυτούς - ενίοτε ρίχνω κανένα παιχνίδι.
Το Τσάμπιονς Αγγλίας είναι δεδομένο απρόβλεπτη συμπεριφορά κι εκεί παίζω συστήματα 2/3, 3/4, 4/5 ή 4/5/6 με σκορ κι ανατροπές κι αν θέλει ας τα δώσει.
Ισπανία 1/2 έχει ωραία παιχνίδια για να βλέπεις όμως είναι δύσκολες κατηγορίες κι αυτές.
Τέλος την υπόλοιπη κεντρική Ευρώπη την έχω σουτάρει για τους λόγους που εξήγησα...
Το λάθος που κάνετε όλοι σας είναι που ασχολείστε με πολλούς γαμέτες, εδώ δεν βγάζω άκρη με τόσα δεδομένα & αρχεία καταγραφής στοιχημάτων που έχω ρίξει, εσύ θυμάσαι πριν μια βδομάδα ποιος σε έκαψε και σε τι απόδοση ήταν το στοίχημα;

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.046
Πόντοι
1.346
Οριακά κέρδος μια Φυλής η δυάδα και την ξαργύρωσα τι να κάνω, το φοβάμαι...

Τα μεμονωμένα φυσικά τα άφησα κι ας γίνει της πουτάνας....
Βέβαια ξανάριξα μισό Μεταξουργείο ως δυάδα παρολί το οποίο κι αυτό θα αφήσω μέχρι τέλους, τουλάχιστον έχω ενάμισο Μεταξουργείο κέρδος και βλέπουμε....
Η Μόλντε είχε επί μια βδομάδα διπλό στο 1.66-1.67 κι από χθες βράδυ άρχισε σταδιακά να ανεβαίνει, το μεσημέρι ήταν στο 1.75 (όριο βάσης δεδομένων) και τώρα 1.80, παρακολουθήσατε τις εξελίξεις, έχω πει και περί ταλαντώσεων, απορίες στον Τσίπρα, το Μητσοτάκη, τον Κουτσούμπα και την Αχχχχτσιόγλου....

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
Τετράδα@86.29

Ισοπαλία​

3.70

Τελικό Αποτέλεσμα​

RWD Μόλενμπικ 47 v Γκενκ​

CA Παραναένσε PR​

1.84

Τελικό Αποτέλεσμα​

CA Παραναένσε PR v Κρουζέιρο​

Ισοπαλία​

3.90

Τελικό Αποτέλεσμα​

Φλουμινένσε v Σάντος​

Ισοπαλία​

3.25

Τελικό Αποτέλεσμα​

Ιντερνασιονάλ v Κουιαμπά​

Ποντάρισμα€0.50
Συνολική πιθανή επιστροφή€43.15

καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης:hi:το βελγικο προιστορια στην εδρα της

RWD Μόλενμπικ εχουν ερθει 4 χ με 1-1:priest::grin:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.046
Πόντοι
1.346
το βελγικο προιστορια στην εδρα της

RWD Μόλενμπικ εχουν ερθει 4 χ με 1-1:priest::grin:

Μόνο που έληξε 0-4....

ΡΕ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ

Τόσους πίνακες σας έχω δείξει, ούτε έχετε πάρει χαμπάρι τι παίζει. Οι δύο αυτές ομάδες όταν παίζουν μεταξύ τους είναι του over 2.5 & GG (7/8 ματς). Βλέπεις εσύ τα σκορ να ακολουθούν κάποια λογική εξέλιξη ανάλογα με την απόδοση του Άσσου (είναι προς αύξουσα ταξινομημένοι).
Το όποτε έχω δώσει σκορ - αυτό έγινε με συγκρίσεις όχι των ιστορικώς καταγραφέντων αποτελεσμάτων αλλά και των αποδόσεων 1Χ2 με τις εξελίξεις των τιμών. Κι εν τέλει πέρασε το ένα από τα δύο (κόλλησε 1-1 από το ημίτονο).

Η Μόλντε είχε επί μια βδομάδα διπλό στο 1.66-1.67 κι από χθες βράδυ..... (κλπ κλπ)
Κι έληξε 0-1....
Έπρεπε να σας πάρω τηλέφωνο εδώ μέσα για να το ρίξετε.
Ποντάρετε πίπες - δεν θα κάτσω να κάνω mention σε άλλα σχόλια - και θα τη δείτε τη ντούντα του κριαριού με του τραγιού μαζί.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
Τετράδα@7.28

Over 2.5​

1.60

Συνολικά Γκολ O/U 2.5​

Μπράουνσβαϊγκ v Χόλσταϊν Κίελ​

Over 2.5​

1.60

Συνολικά Γκολ O/U 2.5​

Γκρόιτερ Φιρτ v Πάντερμπορν 07​

Μίντιλαντ​

1.80

Τελικό Αποτέλεσμα​

Μίντιλαντ v Σίλκεμποργκ​

Ναι​

1.58

Να Σκοράρουν και οι 2 Ομάδες​

Βασιλεία v Βίντερτουρ​

Ποντάρισμα€1.25
Συνολική πιθανή επιστροφή€9.10

:hi::priest:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.046
Πόντοι
1.346
Με αρκετή επιφύλαξη (157 γερμανικά 2ης δεδομένα) μία ώρα πριν την έναρξη δείτε σε σύστημα 2/3 τα:
  • Χόλσταϊν Κίελ & Πάντερμπορν => 2,
  • Χάνσα Ροστόκ => 1
  • Τρέλεμποργκ - Λαντσκρόνα => δεν βγάζω άκρη (860 σουηδικά 2ης δεδομένα).

Νομίζω είναι κόρη του...
Aπ' την πίττα που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί...
Παίξε κι εσύ τους μήνες με κάτι αποδόσεις του 1.30 και 1.40 και θα δεις....
Κι ειδικά κάτι βαρετές χώρες όπως Χιλή εκεί θα πάτ€ καλύτερα...

ΒΑΡΕΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ
ΡουμανοβουλγαροGOALάρες, Εσθονία, Λιθουανία, Βολιβία, Ισημερινός & σε δεύτερη μοίρα κοκάκηδες Κολομβίας

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
Με αρκετή επιφύλαξη (157 γερμανικά 2ης δεδομένα) μία ώρα πριν την έναρξη δείτε σε σύστημα 2/3 τα:
  • Χόλσταϊν Κίελ & Πάντερμπορν => 2,
  • Χάνσα Ροστόκ => 1
  • Τρέλεμποργκ - Λαντσκρόνα => δεν βγάζω άκρη (860 σουηδικά 2ης δεδομένα).

Aπ' την πίττα που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί...
Παίξε κι εσύ τους μήνες με κάτι αποδόσεις του 1.30 και 1.40 και θα δεις....
Κι ειδικά κάτι βαρετές χώρες όπως Χιλή εκεί θα πάτ€ καλύτερα...

ΒΑΡΕΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ
ΡουμανοβουλγαροGOALάρες, Εσθονία, Λιθουανία, Βολιβία, Ισημερινός & σε δεύτερη μοίρα κοκάκηδες Κολομβίας
Γιατί απορρίπτεις τις Σκανδιναβικές που είναι σε πλήρη αγωνιστική δράση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom