ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.444
- Πόντοι
- 5.006
στις βραζιλιανικες ΜΟΝΟ
στις βραζιλιανικες ΜΟΝΟ
23:30 | 570 | Μοντεβιδέο Σίτι Τορκέ - Μπόστον Ρίβερ | Goal |
00:00 | 573 | Γκουαρανί - Βιτόρια Μπαΐα | Goal |
00:30 | 577 | Σάντος - Φλαμένγκο | Over |
00:30 | 576 | Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο - Γκοϊάς | Goal |
00:30 | 575 | Αμέρικα Μινέιρο - Ιντερνασιονάλ | Goal |
βγηκες απο την προσωποκράτηση αδερφε για χρεη στο στοιχημα ;;
Καλη αρχη και πάλι
το 480 κρυβει μηνυματα απο πισω , τσακο και εσυ και φορ εβερ
ρε πες κανα στοιχημα να βγαλουμε κανα φραγκοANTE MAΡΚΑΛΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ
3-0 με το καλημέρα...
Και τα ξημερώματα παίζεις την άλλη τη γαμιόλα έκπληξη μπας και έρθει 1-3 αλλά δεν....
Ρίχτε ό,τι σας κατέβει....
Η Βραζιλια εχει πολυ χρημα στοιχηματικα τυπε.δεν εχει τιποτα μαγκες μην πετατε τα λεφτα σας, περιμεντε να αρχισουν τα προκριματικα της ευρωπης.
Κατι αλλοπροσαλλες βραζιλιες και ειδικα αργεντινες δεν ειναι να τις εμπιστευεσαι...
Καλοκαιρι ειναι, ολοι την παραλια και τα μουνια σκεφτονται
τα μικρα πρωταθληματα γραφουν κατι γκανιοτες 7-8% στις στοιχηματικες τυπε μου, και δεν σου παρεχουν καμια σιγουρια ανα σημειο, μην πιασω και το ποσο ευκολο ειναι να στηθουν για φραγκοδιφραγκα.Η Βραζιλια εχει πολυ χρημα στοιχηματικα τυπε.
Επισης, εχε υποψη πως μικρα πρωταθληματα ειναι πιο πιθανο να εχουν value στις αποδοσεις.
Καλυτερα να παιζεις Γ' Εθνικη υνγαικων Βιρμανιας, παρα τελικους Τσαμπιονςλιγκ στοιχηματικα
Κοίτα να ρίξεις κανένα δελτίο κι άσε την Πατρίδα την κάναμε σαν τα μούτρα μας.μου θυμισες τον δισκο του Σπανουδακη ο οποιος εχει μεσα απιστευτες μελωδιες.
υπερπατριωτικο φοντο για τα δικα μου δεδομενα αλλα μουσικα ειναι αψεγαδιαστο
επειδη βλεπω παιζεις σκορακια συχνα πυκνα, να ξες στοιχιμαν/νοβιμπετ επιστρεφουν ως μοναδα τα Α.Σ. που ληγουν 0-0.Κοίτα να ρίξεις κανένα δελτίο κι άσε την Πατρίδα την κάναμε σαν τα μούτρα μας.
Βλέπεις - όπως κι ο άλλος που θέλει προσκλητήριο - πώς χαθήκαν τα σκορ;
Με τέτοιες ανωμαλίες;
3-0 εντός 8 λεπτών; Και κόλλησε επίτηδες στο 3-1 από το 38 λεπτό;
Στο δίλλημα ήμουν να το ρίξω 2-1 ή 3-1 και διαλέγω το πρώτο, ενώ τα άλλα δύο έληξαν 0-0 που ΜΗΔΕΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ (Β. Λεβέντης)....
Το αν πέρασε η τριάδα τελικών σημείων ~25 απόδοσης κι έδωσα κουτσά μια Φυλής, παρηγοριά στον άρρωστο.
Στο 21% περίπου, έχουμε δρόμο με τον κυρ Παντελή μέχρι να φθάσουμε τις 50Κ εγγραφές....
Δε νομιζω να ισχυει. Μαλλον δινουν αποδοση 1 στο 0-0 και τα υπολοιπα ο,τι ερθουν.επειδη βλεπω παιζεις σκορακια συχνα πυκνα, να ξες στοιχιμαν/νοβιμπετ επιστρεφουν ως μοναδα τα Α.Σ. που ληγουν 0-0.
Οποτε αν σε μια δυαδα με σκορακια (συστημα 1-2) χασεις το ενα ματς με 0-0, τα πληρωνεσαι ολα.
Νομιζω ισχυει και για ημιχρονο/τελικο.
ε αυτο ειπα.Δε νομιζω να ισχυει. Μαλλον δινουν αποδοση 1 στο 0-0 και τα υπολοιπα ο,τι ερθουν.
Δηλαδη αν εχεις 4 ματσ και σπασουν τα 3 εκ των οποιων το ενα στο 0-0, η στηλη θα χασει με 2 σημεια χαμενα