Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Ερώτηση έκανα για το δώρο,όχι διαπίστωση."δωρο";
θα εμπιστευοσουν μπετ στον παοκ που χανει μεχρι και δωσμενο πρωταθλημα;
και πως ειναι δωρο στο 3.80 (διπλο) αλλα οχι η κατακτηση στο 2.5 που καλυπτεις και το ενδεχομενο ισοπαλιας-παρατασης-πεναλτι;
ειναι ζορικο ματς για προβλεψεις γιατι δεν ξερουμε αν οι παικτες της αεκ εχουν το μυαλο ηδη στις διακοπες τους ή αν συνεχισουν με φορα για το νταμπλ. Εφαγαν τον γαιδαρο, η ουρα τους εμεινε. Και οσο κι αν υποτιμαμε την σουπερλιγδ, το νταμπλ δεν ειναι μικρη αξιωση τα τελευταια χρονια που συμβαινει σπανια.
Και φτανουμε και στο σημειο της "συνωμοσιας" το οποιο ολοι ευκολα σκεφτομαστε αλλα στην ουσια ειναι το πιο δυσκολο σεναριο. Δηλαδη, υπαρχει εστω και ενας απο τους παικτες ή τον προπονητη οπου θα ανεχοταν αδιαμαρτυρητα καποια προταση για να χασει το ματς και τον τιτλο, με δικαιολογια καποιο φανταστικο πλεονεκτημα για την επομενη σεζον; Δεν θελω να πιστεψω οτι ολα ειναι τοσο βρωμικα, παραγοντες; σιγουρα. διαιτητες; πιθανοτατα... Αλλα προπονητης και ιδιαιτερα παικτες; Εγω πιστευω οτι το κλιμα ειναι τελειο στην αεκ αυτην τη στιγμη και κανεις δεν θελει να το χαλασει εσκεμμενα με μουρμουρες απο οπαδους και υπονοιες για στησιματα και χαρισμα τιτλων.
Ενα τυχαιο ματς, προφανως και ειναι ευκολο να "χαθει" διακριτικα για λογους τακτικης. Ενας τελικος οχι. Και η αεκ ειναι σαφως καλυτερη ομαδα απο τον παοκ, σε ολους τους τομεις.
Κατι ακομα. Αν οντως χασει η αεκ και ο γαυρος βρεθει στα προκριματικα του κονφερενς και αποκλειστει, την επομενη σεζον θα εχει μονο πρωταθλημα, ενω η αεκ δεδομενα πλεον θα παιζει ευρωπη οτι και να γινει. Σωστα; Δηλαδη, πως ακριβως βολευει τον τιγρη και την αεκ, ενας αντιπαλος διεκδικητης τιτλου να εχει λιγοτερες υποχρεωσεις; Το ιδιο δεν επαθε και ο γαυρος φετος;
Για να κλεισω την αναλυση, ολα παιζουν, εξαρτωνται κυριως απο την διαθεση της αεκ (που εγω μεχρι στιγμης την βλεπω διψασμενη για διακρισεις), το οτι ο παοκ ειναι αουτσαιντερ στις αποδοσεις σιγουρα δινει αξια στο μπετ δεδομενου οτι ειναι τελικος με αντιπαλοτητα (αρα το βαφτιζουμε 50-50), αλλα η λεξη "δωρο" ειναι παραλογη, τουλαχιστον στα δικα μου ματια.
Περισσοτερα την τεταρτη, μην ξεχνατε οτι ειναι απο τα ματς που δεν ξερεις αν θα τελειωσουν "ορθοδοξα" ή τελος παντων μπορει οι παικτες να παιζουν μπαλα υπο το συννεφο καπνογονων, δακρυγονων και φωτοβολιδων, με φοντο μια εμπολεμη ζωνη βγαλμενη απο το LOTR (ορκ παντως θα υπαρχουν).
Σωστά μιλάς...
Το 3.80 το είπα γιατί αν είναι κανονισμένο σιγά μην το δώσουν στην παράταση.
Τους έχω ικανούς για όλα τους μεν και τους δε.
Είδες πως κατέβηκε ο Παοκ στην Ν.Φιλαδέλφεια...
Είναι σίγουρο πως έχουν στο μυαλό να γαμήσουν και του χρόνου τον βασικό διεκδικητή,τον γαύρο....