argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.985
- Πόντοι
- 9.297
...την ΛΑ'Ι'ΚΗ ΣΟΦΙΑ...με έφαγε η αυτόματη διόρθωση....
Θα γυρίσει κάποτε αλλά να ξέρεις ότι για κάθε ταμείο στα χασομερια θα αναλογούν τουλάχιστον πέντε κουβαδιασματα στα χασομερια .στο 93 δεν το περιμενα..... δεν πειραζει.... το περιεργο θα ηταν να κερδιζα
καλη συνεχεια σε ολους.... ευχαριστω για τη βοηθεια
Μάλλον θα αρκέστηκες μόνο στην σκορδαλιά....Περιμένω τους Εβραίοι να κάνουν το καθήκον τους και να μην χάσουν από το Κοσσυφοπέδιο για να βγάλω τον μπακαλιάρο....
στο 93 δεν το περιμενα..... δεν πειραζει.... το περιεργο θα ηταν να κερδιζα
καλη συνεχεια σε ολους.... ευχαριστω για τη βοηθεια
Μα δεν έχασαν...1-1 ήρθε και εγώ το είχα 1Χ.Μάλλον θα αρκέστηκες μόνο στην σκορδαλιά....
Άλλη φορά όταν μπορείτε να πάρετε κασσαου με 45€ να τα πάρετε...περαστικά!μας γκαντεμιασε ο αργυροτοξος η μαυρογατα παιχτη.... θα χαμε παει ταμειο
Tι 1χ.....Μα δεν έχασαν...1-1 ήρθε και εγώ το είχα 1Χ.
Oxι ρε...τι είμαστε ,εκατομμυριούχοι είμαστε;Tι 1χ.....
1.10?
Ζαριά είναι....Oxι ρε...τι είμαστε ,εκατομμυριούχοι είμαστε;
Πληρωμένη διπλή...1=1,90 και Χ=3,25!
Όχι ρε....πήρα 3,25!Ρε συ μας δουλεύεις?
1.28 πήρες δηλαδή.....
Ο Ζαχαβι δεν έπαιζε και είναι γνωστό ότι είναι σκληροί καργιοληδες οι Αλβανοί Β'!Ζαριά είναι....
Με άσσο θα έμπαινες μέσα.....
Το πιασες αλλά είναι λάθος παίξιμο.Όχι ρε....πήρα 3,25!
Πληρενη διπλή ρπαξα ,
Ο Ζαχαβι δεν έπαιζε και είναι γνωστό ότι είναι σκληροί καργιοληδες οι Αλβανοί Β'!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το έριξα 1Χ πληρωμένη διπλή και αν και αγχώθηκα λίγο το κυκλωσα!
Λάθος ,ξελαθος το κυκλωσα....μόνο αυτό μετράει...όλα τα άλλα είναι πουτσες μπλε όπως έλεγε ο Χάρρυ Κλυνν!Το πιασες αλλά είναι λάθος παίξιμο.
Καλά...Λάθος ,ξελαθος το κυκλωσα....μόνο αυτό μετράει...όλα τα άλλα είναι πουτσες μπλε όπως έλεγε ο Χάρρυ Κλυνν!
καλησπερα σε ολους στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της ΓηςΜετα απο 8 στα8 μερες δουλειας σημερα ρεπο abcxyz εχει 3 παιχνιδια σημερα πολυ δυνατα αλλα δεν ειναι για τα δικα μου τα ccΧρησταρα, ακομα να σηκωθεις ? Διαβασε το κουπονι και δωσε τα φωτα σου..