argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.039
- Πόντοι
- 9.297
Λε'ι'σοες βάλε ένα γκοοοοολλλλλλλλλλλλ
Ένα γκοοοολλλλλ
Ένα γκοοοολλλλλλλ .
Ένα γκοοοολλλλλ
Ένα γκοοοολλλλλλλ .
Xρησταρα εγώ σε ένα δελτίο το έχω G/G και επειδή έφαγα ένα φλας χθες το βράδυ έριξα και ανατροπές ( 1/2 και 2/1)...άντε να σώσεις το σπίτι σου και να βγάλεις και εξοχικό.καλησπερα εδωσα το σπιτι μου σε τοκογλυφους και επαιξα για σημερα ασσο την βραζιλια με την σερβια
αδελφε τι λεει?νέο?καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης
Λας Παλμας-Τενεριφη= Γκολ-Γκολ 1ου Ημιχρονου, Β Ισπανια ντερμπι των καναριων νησων 11,00μμ σημερα
αδερφε ολα καλα δοξα σοι ο θεος υγειααδελφε τι λεει?
Με το άλλο?αδερφε ολα καλα δοξα σοι ο θεος υγεια
θα σε πω την δευτεραΜε το άλλο?
στις επομενες αγωνιστικες του Β γυρου, οποιος θελει κοιταει και παιζει το παρακατω ενδεχομενο. δωστε βαση θα τα πω μια φορα
κιτρινες καρτες σε συγκεκριμενους παικτες που πηραν ηδη 1 καρτα στον πρωτο γυρο, σε ομαδες που ειναι φαβορι να περασουν στην επομενη φαση.
αυτες οι ομαδες στα δικα μου ματια ειναι βελγιο, ελβετια και πορτογαλια.
Η λογικη πισω απο αυτο το πονταρισμα, ειναι οτι με 2 καρτες (σε 2 διαφορετικους αγωνες), οι παικτες χανουν 1 ματς. Αν μια απο τις παραπανω ομαδες, που εχουν ηδη μια νικη, πανε καλα και κατα τη διαρκεια του δευτερου ματς (δεν χανουν δηλαδη), οι παικτες ειναι πολυ πιθανο να παρουν με το ζορι μια κιτρινη, για να χασουν το τριτο ματς και να κανουν reset τις καρτες τους για τις αλλες φασεις.
Τις καρτες τις κουβαλανε και η διοργανωση προβλεπει αυτοματο reset καρτων στους ημιτελικους. Αρα οποιος κανει το παραπανω, παιζει φαση των 16 και φαση των 8 χωρις αγχος με δικαιωμα παικτων για 1 κιτρινη σε καθε ματς, και στους 4 θα γινουν reset, αρα δεν χανουν οι παικτες ημιτελικο τελικο (εκτος αν παρουν κοκκινη στον ημιτελικο). οι μικρες ομαδες δεν εχουν την πολυτελεια να το κανουν αυτο αφου θα μαχονται σε καθε ματς για αποτελεσμα, γιαυτο διαλεγουμε τους μεσαιους και τους μεγαλους που ηδη ειναι μπροστα στη βαθμολογια. Οι αποδοσεις θα παιζουν απο 2.5 εως 4 ανα παικτη λογικα
τωρα βλεπω οτι ο καρασκο δεν επαιξε και μου εδωσε το μπετ πισω. ΟΛΑ ΠΟΠΑ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ
Λογω του οτι το βελγιο δεν κερδιζε το ματς, δεν πηρε περισσοτερες κιτρινες. Πηρε απο νωρις ο Ονανα ομως και πληρωσε ενα μικρο κερδος. Επομενα ματς ελβετια και πορτογαλια, οι αποδοσεις πολυ καλες οπως βλεπετε (νοβιμπετ)