χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.607
- Πόντοι
- 606
αρε πασοκ
ΑδελφεεεεΚαλημερα στο Καλυτερο Σαιτ και Θρεντ της Γης εξω απο το σπιτακι μου εχει τωρα 11 βαθμους Με λιγα λογια βολτες με το παπι γιοκ Ειμαι για να παω κυπρο μισο να δω τι θερμοκρασια εχει τωρα η λεμεσος 24 βαθμους αυτα ειναι... βολτες με το παπι ανετες Οποτε Κυπρο σου ερχομαι ΥΓ..Πω πω πω τι ματσαρες εχει σημερα στο στοιχημα πω πω πω θα γινει χαμος
βολτα ΦυληςΈχω περισευμα 20 ευρώ. Κάποια πρόταση για σήμερα;
αδελφε μου σε 20 μερουλες στελνω φρεσκαδουραΑδελφεεεε
Καλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης Εξω εχει 10 βαθμους και 70% υγρασια για να δω μια τον καιρο λεμεσο αχα λεμεσος 21 βαθμους και 65 υγρασια οτι πρεπει για βολτα με το παπι αν ημουν εκει. Σημερα εχει κουποναρα για Παρασκευη παλι κατι θα παιξουμε. Το βραδυ παιζει να παω στο καλυτερο καζινο της Γης θεσσαλονικη ριτζενσι να φαω κανα 15 μεριδες στο εστιατοριο γιατι τρως οσο θες ενταξει ειναι μικρες μην φανταστειτε τιποτα τρελο. Οι σερβιτοροι βαρανε τιλτ αφου ο καθε πελατης παραγγελνει 15 μεριδες Ενας ειχε μπροστα του 20 πιατα που ειχε φαει και ετρωγε ακομα και με λεει κανω ολη την μερα κοιλιακους γιαυτο τρωω τοσο. Εντωμεταξυ η κοιλια του ηταν 1 μετρο και η περιφερεια του 2 Τον μπαγασα κανει δουλεια με τους κοιλιακους Κρυο και υγρασια παιδια εξω τρυπαει κοκκαλα Παιδια πεινασα παω να φαω καμια μπανανα με μελι και ταχινι με ψωμι. Εχθες ειχα ρεπο μας το εδωσε ο αντιδημαρχος γιατι βαραμε δουλεια ηταν εξτραδακι αλλα μας βγαζουν το μεδουλακι Αλλες 10-15 μερες εχει πιεση μετα απο το κρυο δεν μεγαλωνουν τα χορτα θα ειναι χαλαρα για να δω για να δω ετσι με λενε οι μονιμοι αλλα δεν τους πιστευω osho... αριβεντερτσι
καλησπερα σε ολους στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της ΓηςΑυτη την στιγμη χωρις να εχω δει κατι ενα σημειο εχω αχαστο αλλα ειναι την αλλη εβδομαδα ΠΑΟΚ-ΠΑΟ Ασσος Απο εδω μεχρι την Νορβηγια Για τα αλλα τα σημερινα το απογευμαΔώσε προτάσεις για σήμερα Χρήστο
4 άδα
23/9/2022, 19:44
Under 3.5 & Νίκη Βραζιλία
Τελικό Αποτέλεσμα & O/U
Βραζιλία - Γκάνα
Σήμερα, 21:30
1.97
Goal
Goal/No Goal
Γερμανία - Ουγγαρία
Σήμερα, 21:45
1.85