Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
PHIL - MIA 2o inning YRFI
BAL - TOR 3o inning YRFI

πχ, με βάση κάποια στατιστικά που βλέπω μοναχός. Αυτά μόνο λαιβ όμως, θα εξαρτηθεί και από το τι θα δω στα δυο πρώτα inning.

Θα δούμε. Το κακό είναι ότι κατα κόρον τα ματς είναι το βράδυ και ορισμένα πάνε ως τις 8 το πρωί. Άρα λαιβ μόνο σε ορισμένα.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
@paparotriftoulas επειδή βλέπω ασχολείσαι, να σου πω τη γνώμη μου μπέσα. Δυο τρόπους έχεις.

Α) παίζεις 5€, κάθε μέρα διπλασιασμό, μέχρι το χ κέρδος. Έχασες; Ξανά, μια φορά την εβδομάδα. Έτσι αράζεις, κρατάς όρια, και αυτό. Ουσιαστικά και πέντε χιλιάρικα να φτάσεις και να τα χάσεις στον επόμενο διπλασιασμό, εικονικά είναι, πέντε ευρώ έχασες.

Β) Παίζεις με τιπστερ, με μεγάλο κεφάλαιο, και στο τέλος του μήνα έχεις το κέρδος σου, με τις αυξομειώσεις μέσα στο μήνα. Αν θες, πετάς ξανά το κέρδος σου στο κεφάλαιο σου και κάνεις ανάληψη στο τέλος του εξαμήνου ή του έτους.

Όλοι οι υπόλοιποι τρόποι στυλ εμείς οι μύστες όπου λαχει, είναι χασιμο χρόνου, υγείας και χρημάτων. Ας κερδίσεις και πέντε χιλιάρικα σε ένα παρολι, θα τα χάσεις όλα μέσα στο χρόνο.

Επομένως, κανε το κουμάντο σου και μου λες, και με ενα χιλιαρικο μπορείς να ξεκινήσεις βασικά.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
9 άδα
8/9/2022, 18:21

Goal
Goal/No Goal
Αούστρια Βιέννης - Χαποέλ Μπιρ-Σίβα
Σήμερα, 19:45

1.58

Over 2.5

Συνολικά Γκολ
Φενερμπαχτσέ - Ντιναμό Κιέβου

1.85

Goal

Goal/No Goal
Ουνιόν Βερολίνου - Ουνιόν Σεντ-Γκιλουάζ

1.85

Over 2.5

Συνολικά Γκολ
Μάλμε - Μπράγκα

1.78

Goal

Goal/No Goal
Λουντογκόρετς - Ρόμα

1.92

Over 2.5

Συνολικά Γκολ
Ζυρίχη - Άρσεναλ

1.42

Goal

Goal/No Goal
ΑΕΚ Λάρνακας - Ρεν

1.85

Goal

Goal/No Goal
Ναντ - Ολυμπιακός
Σήμερα, 22:00

1.77

Goal

Goal/No Goal
Ερυθρός Αστέρας - Μονακό
Σήμερα, 22:00

1.61
Ποντάρισμα
0,25 €
Επιστροφή
34,59 € :hi:

bitoni7

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2016
Like
225
Πόντοι
36
ουνιονννννννννννννννννννννννννννννννννννννννν βερολινουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ βρωμαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα............................

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Για ολη την Ελλαδα σημερα εδω στο σπιτι με το μπουρδελα κομ:rockon:δωσε ρε κουρκουλη και σωσε

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
καλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης:hi: Παιδια Ξυπνηστε ολοι γιατι ξυπνησα και γω:globeos-haha:τι με θυμισε ο γλομπος τωρα.. Στην φυλης οταν ημουν στο πολεμικο ναυτικο ουκας(οδηγος στο Α/ΣΠΟΥ ΝΑ ημουν ουκας η κοτα:grin:) αναμνησεις :globeos-haha:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
βαζοντας πολυ λιγους ποντους χαντικαπ στην σλοβενια, η αποδοση παει στο 1.50
εννοειται οτι οποιος θελει προσθετει και λιγους χαντικαπ στην σερβια. Παιζει να τους πατησουν ασχημα τους ιταλους.

υπαρχει περιπτωση να σπασει τετοιο δελτιο; Δηλαδη, οκ υπαρχει, αλλα ρε μαγκες ΠΟΙΟΣ στο πουτσο να χασει απο αυτους τους 4;

Αφου συμβουλευτω φιλους και γνωστους, τιπστερς και αμπαλους, θεους και δαιμονες,
ισως, λεω ισως (αυτη τη στιγμη ειμαι στο 30% πιθανοτητα, αναλογα τη ζημια του σαββατου), να σπρωξω καποιο εξωφρενικο ποσο στο δελτιο. Αν ηταν ποδοσφαιρο δεν θα επαιζα ουτε 1 ευρω, αλλα στο μπασκετ πρεπει να γινουν θαυματα για να χασουν τετοια φαβορι. ή να στηθουν τα ματς. Θα το σκεφτω μεχρι και λιγο πριν την εναρξη των παιχνιδιων.
Untitled.png

Για πειτε....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
σκοτωνω ενα ξεχασμενο φριμπετ σε αυτο το αθλιο δελτιο
δεν εχει τπτ σημερα

Untitled.png

bitoni7

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2016
Like
225
Πόντοι
36
τσβολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εναααααααααααααααααααααααααααααααααααααα γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ.........................

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης:hi:Μολις σχολασαμε απο την δουλεια στον δημο ειναι το παλικαρι σας λιγο κουρασμενος:grin: Λοιπον εχθες το βραδυ μελετησα ολα τα φαβορι για σαββατοκυριακο . Αν ημουν πακετος θα επαιζα 2αδα Ολυμπιακο και ΠΑΟΚ. Με εκανε εντυπωση εχθες που ο ΟΠΑΠ εδινε 1,40(αντι πχ 1,15)
την Γιουβεντους με την Σαρλενιτανα :confused: αν εμεις μπορουμε να διαβασουμε την Α ιταλιας καλα ο ΟΠΑΠ σιγουρα μπορει καλυτερα και δωρα δεν κανει:grin: οπως κανεις αλλος μπουκ. Οποτε Οποιος θα ηθελε να παιξει την Γιουβεντους αν θελει ας την αποφυγει ενταξει μπορει να κερδισει:confused::grin: αλλο ο Μπουκ εδω θελει να παρει παιχνιδι να παιχτει ο ασσος και επειδη οτι η αντιληψη ειναι γνωση κανουμε περα:hi::grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του Πλανητη Γη:hi:Λοιπον:grin: παει σημερα 6 το απογευμα με παιρνει φιλαρακι και με λεει ελα να πιουμε καφε:sunglasses:. Εβλεπα μια ταινιουλα στο ιντερνετ χαλαρος:D: λεω ταινια ειναι κλεινω το λαπτοπακι μου το καλο:grin:να ξεκουραστει και παω για φραπε γλυκο με λιγο γαλα να πιω με τον φιλαρακι μου:grin: Τα λεμε εκει κουβεντουλα βλεπουμε και μερικα βυζακια που περνανε γιατι ειναι σαββατο σημερα και τα πετανε οι γκομενες λιγο εξω :grin: κανουμε λιγο χαβαλε καμια μαλακια:grin: γελαμε και εκει που τελειωνει ο φραπες γλυκος με λιγο γαλα λεω το φιλαρακι μου:confused: εχω 940 χιλιομετρα στο παπι θελω αλλα 60 για το 1 σερβις που στρωνεις την παπια στα 1000 χιλιομετρα:D:. Ας παω να κανω 30 χιλιομετρα και αλλα 30 χιλιομετρακια αυριο και δευτερα τσουπ το 1 σερβις:sunglasses: λαδι motul:grin: μπουζι δεν χρειαζεται αλλα θα βαλω ngk japan:grin: και μετα ανηφορες κατηφορες βουνα πεδιαδες τσαρκες κτλ. Και εκει που συκωνομαι ανετος:grin: Να παω να παρω το παπι καμαρωτος καμαρωτος για να κανω 30 χιλιομετρακια:D: εκει που παω μετα απο 2,5 χιλιομετρα σε ευθεια δρομος τζαμι λαδι ακουω ενα μπαφ:glasses:. Σαν να εσκασε το λαστιχο του παπιου ηταν ο θορυβος:grin: λεω απο μεσα μου σιγα να μην επαθα φουιτ ο δρομος ειναι λαδι η ασφαλτος:cheesy:. θα πατησα κανα πλαστικο μπουκαλι και εκανε ετσι θορυβο :D: Ας το δωσω μια 90 χιλιομετρα και με το που παω να το δωσω οπς παει να με φυγει ο κωλος:grin: του παπιου λεω απο μεσα μου τι στο φουτσο:grin: Ε σταματαω σιγα σιγα κοιταω πισω βλεπω το λαστιχακι μου το καινουργιο του κουτιου το metzeler (85 ευρω με τα περαστικα:grin:) να εχει πιασει πατο:cry: λεω ξερετε αρχιζω λιγο απο μεσα μου τα μπινελικια :grin:μαμω το κερατο μου:grin: την τυχη μου κτλ. Ενταξει το παπι ειναι 100 κιλα 2.5 χιλιομετρα αποσταση για να παω στο σπιτι μου με 28 βαθμους θερμοκρασια εξω 70% υγρασια και λιγη ανηφορα:grin: Λεω απο μεσα μου την κατσαμε την βαρκα:grin: ο Ιδρωτας να τρεχει οπως κατεβαινουν τα νερα απο τους καταρρακτες του νιαγαρα:grin: ευτυχως φορουσα τιραντα κασκορσε μπλε μινερβα και κοντο παντελονακι με τετοια ζεστι και υγρασια σημερα μονο αυτα θα φορουσα με το παπι :grin: Λεω χρηστο δεν μπορεις να αφησεις το παπι και να φυγεις εδωσες 1950 ευρω σπρωχνε :grin::grin: με τσιμπησαν στο δρομο για το σπιτι ολα τα κουνουπια ολες οι ρατσες κουνουπιων του ζωικου βασιλειου:confused::grin: τελικα φτανω σπιτι με βλεπει ενας με λεει τι επαθες του λεω τις γιαγιας σου το βρακι:grin: του λεω φουιτ ρε συ δεν βλεπεις:grin: Και ανεβηκα στο σπιτι ταλαιπωρημενος:grin: να κανω ενα μπανακι μανακι:grin: Τι τραβαμε παιδια εμεις οι μηχανοβιοι :grin::hi:ουτε ορεξη να διαβασω στοιχημα τωρα δεν εχω να παιξω 0,25 λεπτα:D:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.412
Πόντοι
5.006
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του Πλανητη Γη:hi:Λοιπον:grin: παει σημερα 6 το απογευμα με παιρνει φιλαρακι και με λεει ελα να πιουμε καφε:sunglasses:. Εβλεπα μια ταινιουλα στο ιντερνετ χαλαρος:D: λεω ταινια ειναι κλεινω το λαπτοπακι μου το καλο:grin:να ξεκουραστει και παω για φραπε γλυκο με λιγο γαλα να πιω με τον φιλαρακι μου:grin: Τα λεμε εκει κουβεντουλα βλεπουμε και μερικα βυζακια που περνανε γιατι ειναι σαββατο σημερα και τα πετανε οι γκομενες λιγο εξω :grin: κανουμε λιγο χαβαλε καμια μαλακια:grin: γελαμε και εκει που τελειωνει ο φραπες γλυκος με λιγο γαλα λεω το φιλαρακι μου:confused: εχω 940 χιλιομετρα στο παπι θελω αλλα 60 για το 1 σερβις που στρωνεις την παπια στα 1000 χιλιομετρα:D:. Ας παω να κανω 30 χιλιομετρα και αλλα 30 χιλιομετρακια αυριο και δευτερα τσουπ το 1 σερβις:sunglasses: λαδι motul:grin: μπουζι δεν χρειαζεται αλλα θα βαλω ngk japan:grin: και μετα ανηφορες κατηφορες βουνα πεδιαδες τσαρκες κτλ. Και εκει που συκωνομαι ανετος:grin: Να παω να παρω το παπι καμαρωτος καμαρωτος για να κανω 30 χιλιομετρακια:D: εκει που παω μετα απο 2,5 χιλιομετρα σε ευθεια δρομος τζαμι λαδι ακουω ενα μπαφ:glasses:. Σαν να εσκασε το λαστιχο του παπιου ηταν ο θορυβος:grin: λεω απο μεσα μου σιγα να μην επαθα φουιτ ο δρομος ειναι λαδι η ασφαλτος:cheesy:. θα πατησα κανα πλαστικο μπουκαλι και εκανε ετσι θορυβο :D: Ας το δωσω μια 90 χιλιομετρα και με το που παω να το δωσω οπς παει να με φυγει ο κωλος:grin: του παπιου λεω απο μεσα μου τι στο φουτσο:grin: Ε σταματαω σιγα σιγα κοιταω πισω βλεπω το λαστιχακι μου το καινουργιο του κουτιου το metzeler (85 ευρω με τα περαστικα:grin:) να εχει πιασει πατο:cry: λεω ξερετε αρχιζω λιγο απο μεσα μου τα μπινελικια :grin:μαμω το κερατο μου:grin: την τυχη μου κτλ. Ενταξει το παπι ειναι 100 κιλα 2.5 χιλιομετρα αποσταση για να παω στο σπιτι μου με 28 βαθμους θερμοκρασια εξω 70% υγρασια και λιγη ανηφορα:grin: Λεω απο μεσα μου την κατσαμε την βαρκα:grin: ο Ιδρωτας να τρεχει οπως κατεβαινουν τα νερα απο τους καταρρακτες του νιαγαρα:grin: ευτυχως φορουσα τιραντα κασκορσε μπλε μινερβα και κοντο παντελονακι με τετοια ζεστι και υγρασια σημερα μονο αυτα θα φορουσα με το παπι :grin: Λεω χρηστο δεν μπορεις να αφησεις το παπι και να φυγεις εδωσες 1950 ευρω σπρωχνε :grin::grin: με τσιμπησαν στο δρομο για το σπιτι ολα τα κουνουπια ολες οι ρατσες κουνουπιων του ζωικου βασιλειου:confused::grin: τελικα φτανω σπιτι με βλεπει ενας με λεει τι επαθες του λεω τις γιαγιας σου το βρακι:grin: του λεω φουιτ ρε συ δεν βλεπεις:grin: Και ανεβηκα στο σπιτι ταλαιπωρημενος:grin: να κανω ενα μπανακι μανακι:grin: Τι τραβαμε παιδια εμεις οι μηχανοβιοι :grin::hi:ουτε ορεξη να διαβασω στοιχημα τωρα δεν εχω να παιξω 0,25 λεπτα:D:
Αδελφέ μου

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Eurobasket 2022 - Νικητής

Greece 3.60
Slovenia 4.00
Serbia 4.50
France 10.00
Germany 12.00
Spain 19.00

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297

Χρηστάρα εσύ να είσαι καλά και ποιος τα γαμει τα λάστιχα και τις τσιμουχες....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297

Stories

Νέο!