paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.289
- Πόντοι
- 10.336
οχι αρνητικη ενεργεια στα τζογαδορικα θρεντ πλιζ υπαρχουν και προληπτικοι
Μην αγχωνεσαι μαν, ενας κερατάς ειναι που του ξεκώλιασαν την γκομενα και κανει τον σοφό απο θρεντ σε θρεντοχι αρνητικη ενεργεια στα τζογαδορικα θρεντ πλιζ υπαρχουν και προληπτικοι
Τουλάχιστον δεν κάνω τον μαλάκα αρλεκίνο ρε τραβελορουφήχτρα.Μην αγχωνεσαι μαν, ενας κερατάς ειναι που του ξεκώλιασαν την γκομενα και κανει τον σοφό απο θρεντ σε θρεντ
Σιγα κοριτσαρα μου, ηρέμησε..Τουλάχιστον δεν κάνω τον μαλάκα αρλεκίνο ρε τραβελορουφήχτρα.
Τα παιδιά εδώ ξέρουν τα άρρωστα σου γούστα και τη δίψα σου για το ανδρικό πέος;
Ναι τη γαμιολα τη βλέπωχ η γιουβε. επιστροφη χρηματων.
θελω να ριξω ιντερ 2dnb τωρα αλλα ειναι σκληρο ντερμπι. θα το σκεφτω...
η μπαγερν η καριολα εχει κολλησει στο 1-1 με την αρνητικη σας ενεργεια μουνοπανα. το πιο ευκολο οβερ της αγωνιστικης και θα μας βγει απο τη μυτη γαμω τη γερμανια ολη
0-2 θα μεινει βρωμιαρα σπορτινγκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ??????????????????....................
γιαυτο ειναι βασιλισσα.νταξει δεν ξενερωνουμε, γαμιεται η μπαγερν, η ρεαλ ειναι 1-1 (και αυτη απο το 15') και θελουμε 1 παστελι για το οβερ
εθνικη τι βλεπεις ;γιαυτο ειναι βασιλισσα.
η νιουκαστλ μας τα σκατωσε σημερα, τελευταια ελπιδα να το βαλει στα 10' που απομενουν
δεν παιζω ιντερ και λατσιο να πα να γαμηθουν νιωθω ηδη το ματιασμα απο τοσα σημεια.
περιμενω Γαυρο και σιτυ για χοντρο ταμειο ή χοντρο κουβα
το βραδυ λαιβ εθνικη αλλα θα ειμαι εκτος σαη οποτε ααααααααααααντε και γαμηθειτε μιλαω μονος μου
καλησπερα
Χεθνικη τι βλεπεις ;
θα παιξω κοκκινες καρτες
ΓΚΙΝΙΑ μετα το γαμησι που μας εριξε η σιτυ, εισαι τυχερος που δεν ημουν ονλαιν να σου πω τι κουβαδαρα πηγα και στην εθνικη για ενα ποντο Μου ματιασαν ολα τα δελτια οι αγαμητες καριολες, εχω ανοιξει πολλα μετωπα και παραμονευουν οι χαστες να με τραβηξουν στον πατο. Αλλα δεν πτοουμαι, θα τους γαμησω αυριο ολους μαζιεθνικη τι βλεπεις ;
το ξερεις οτι θα παει 1-2 ε?αντβερπ - βεστερλο
το ματς λογω κοινης πολης θεωρειται "ντερμπι" αλλα η αντβερπ ειναι μια τοπ5 ομαδα του βελγιου τα τελευταια χρονια ενω η βεστερλο ειναι ενα μπουρδελο που ανεβηκε απο την Β κατηγορια.
οι απουσιες ειναι παρομοιες για σημερα, 5 εδω και 5 εκει, τιποτα το μεμπτο.
η αντβερπ εχει 6-0-0 μεχρι τωρα με 14-5 γκολ
η βεστερλο εχει 2-0-4 μεχρι τωρα με 11-12 γκολ
ο ασος βρισκεται στο παραλογο 1.90+
ριχνω λιγα. ΜΑΤΙΑΣΤΕ ΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΟΙ