jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
Unable to send message
Περνάς από έναν μικρό έλεγχο κάτι μαλακιες, διάβασε το.
Όταν δε μιλάω, κερδαω
- Τζορ
Unable to send message
καλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης Εχθες μετα την δουλεια εκανα 60 χιλιομετρα με το παπι sprinder 125 cc με 50 τελικη για το στρωσιμο . Θα ερθω αθηνα με το παπi σημερα παω να πιω καφε και ξεκιναω για athens
Πάρε και ενα e-pass να μην σταματα στα διοδια αδερφε μουκαλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης Εχθες μετα την δουλεια εκανα 60 χιλιομετρα με το παπι sprinder 125 cc με 50 τελικη για το στρωσιμο . Θα ερθω αθηνα με το παπi σημερα παω να πιω καφε και ξεκιναω για athens
Πάρε και ενα e-pass να μην σταματα στα διοδια αδερφε μου
Παντου πας Χρηστάρα , αλλοι πανε με ποδηλατο τον γυρω του κόσμου , μονο το μυαλο σε σταματαει
αδερφε μου αν ειχα αυτο το παπι το HONDA 150gtr η το vf 185 θα ερχομουν αθηνα 100%.
Αλλα με 125 cc αεροψυξη και 4 ταχυτητες δεν πας πουθενα
ενα καλο στοιχημα να χτυπησεις και παιρνεις μια χιλιαρα ταξιδιαρα με μπαγκαζιερα, και κρατας το παπι για μεσα στην πολη
αδερφε μου αν ειχα αυτο το παπι το HONDA 150gtr η το vf 185 θα ερχομουν αθηνα 100%.
Αλλα με 125 cc αεροψυξη και 4 ταχυτητες δεν πας πουθενα
Παντου πας Χρηστάρα , αλλοι πανε με ποδηλατο τον γυρω του κόσμου , μονο το μυαλο σε σταματαει
απο παπι σε 1000ενα καλο στοιχημα να χτυπησεις και παιρνεις μια χιλιαρα ταξιδιαρα με μπαγκαζιερα, και κρατας το παπι για μεσα στην πολη
τυπε κλωνε επιβητορα, εδω μεσα ειναι high stake το αραλικι, ενας "καλος μηνιαιος μισθος" ειναι τα funbet του σαββατοκυριακου, ο γιος μου βαραει 20 ευρω το σπιν και ειναι 5 χρονων, σαν να παιζει σουπερ μαριο. Η φαση εδω ειναι γινε πλουσιος ή ψοφα προσπαθωνταςΚύριοι όσον αφορά το τζογαρισμα όλα είναι υποκειμενικά και αναλογικά του τι και πόσο ψάχνει να κερδίσει κάποιος. Προσωπικά τα στοιχήματα μου αφορούν διπλασιασμόυς του ποσού που ποντάρω με χαμηλού ρίσκου σημεία σε live αγώνες.
Συνήθως οβερ μισό.
Δεν μπορώ να πω ότι είναι πολλά αυτά που κερδίζω ( περίπου ένας καλός μηνιαίος μισθός) αλλά το καλύτερο είναι ότι δεν είμαι τόσο χαμένος όσο στο παρελθόν.
Ενώ η τσέπη δεν σε σταματάει...εκτός αν εννοείς για κάτι περιπτώσεις φτωχομπινεδων νεοχιππηδων που πάνε με ωτοστόπ μέσα στην μπιχλα με ένα κωλοσακιδιο στην πλάτη.Παντου πας Χρηστάρα , αλλοι πανε με ποδηλατο τον γυρω του κόσμου , μονο το μυαλο σε σταματαει
Φίλε παπαδοτριφτουλα,τυπε κλωνε επιβητορα, εδω μεσα ειναι high stake το αραλικι, ενας "καλος μηνιαιος μισθος" ειναι τα funbet του σαββατοκυριακου, ο γιος μου βαραει 20 ευρω το σπιν και ειναι 5 χρονων, σαν να παιζει σουπερ μαριο. Η φαση εδω ειναι γινε πλουσιος ή ψοφα προσπαθωντας