argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.930
- Πόντοι
- 9.297
Για κωλους πανε ολοι... Ε ΚΑΙ;Θα τολμησει να τις μιλησει κανενας η θα τις ψαχνετε στα τουιτερ και τα μουιτερ;Πιο καλα τεμαχια εχει το bou.
Αφού η Γερμανία φέτος σέρνετε..??Την καλημέρα μου σε όλους τους φίλους-τζογαδόρους!
ΔΕΝ μπόρεσε η γα@@@νη Γερμανία να βάλει ένα τεμάχιο να πάμε ταμείο γαμώ την Μέρκελ και τις γερμανικές μπύρες τους.... ?
Ρωσία 2-3 τέρματα (1.95€)
Τουρκία 1 (2.47€)
Καλή επιτυχία.
*αποδόσεις Stoiximan
καλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του Πλανητη
Και επισης γαμω την παγκοσμιοποιηση μου γαμω μεσα που εχω σιχαθει να βλεπω "εθνικες" να ειναι σαν την Μεικτη Κοσμου τυπου Ελβετιας π.χ.Το Βελγιο και η Αγγλια ειχαν παντου αποικιες αλλα Αραβες στο Βελγιο ειναι ακυρο.
φορτζα ιταλια γαμω την ...
πουτανα μου μεσα
Tην " σοβινιστικη " Γαλλια ξεχασες...Και επισης γαμω την παγκοσμιοποιηση μου γαμω μεσα που εχω σιχαθει να βλεπω "εθνικες" να ειναι σαν την Μεικτη Κοσμου τυπου Ελβετιας π.χ.Το Βελγιο και η Αγγλια ειχαν παντου αποικιες αλλα Αραβες στο Βελγιο ειναι ακυρο.
Στο νιπλη αδελφέΚαλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του γαλαξια
Παιδια βρειτε μου μια δουλεια στην Αθηνα νομιμη με 70 ευρω καθαρα μεροκαματο + σπιτι και φαγητο τζαμπε με τηλεόραση 4Κ SONY, Κλιματιστικο ΑΑΑ+++ inverter 24αρι Και ερχομαι να δουλεψω 5ημερο εννοειτε !!!