χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 606
παιδια το Pamestoixima.gr του ΟΠΑΠ το σαιτ στο ιντερνετ φρουτακια εχει?
έχει αδελφέ κανονικά.παιδια το Pamestoixima.gr του ΟΠΑΠ το σαιτ στο ιντερνετ φρουτακια εχει?
αδερφε το καταλαβε το φιλαρακι μου που εχασε 50 ευρω ας διαβασω λιγο για να παιξουμε κανα ευρουλακι στοιχημα ονλυέχει αδελφέ κανονικά.παιδια το Pamestoixima.gr του ΟΠΑΠ το σαιτ στο ιντερνετ φρουτακια εχει?
Σοβαρά τώρα πήγες κουβά € 20.000???καλημερα μολις επαιξα στο σαιτ του ΟΠΑΠ στον Ιντερνετ, Παναθηναικος Ασσο με τον Ατρομητο 20000 ευρω
όχι φίλε μην στεναχωριέσαι καυλαντα έκανε.Σοβαρά τώρα πήγες κουβά € 20.000???καλημερα μολις επαιξα στο σαιτ του ΟΠΑΠ στον Ιντερνετ, Παναθηναικος Ασσο με τον Ατρομητο 20000 ευρω
Σοβαρά τώρα πήγες κουβά € 20.000???καλημερα μολις επαιξα στο σαιτ του ΟΠΑΠ στον Ιντερνετ, Παναθηναικος Ασσο με τον Ατρομητο 20000 ευρω
περαστικά αδελφέ είσαι δυνατή κράση μη χαμπαριαζεις.παιδια εκανα τεστ για covid 19 80 ευρω συπτωματα παρα πολυ κουραση, πονος στο σωμα 37 ακριβως θερμοκρασια και εξαντληση αυριο το αποτελεσμα βγηκα 2 μερες με αδεια απο τον δημο
να σε καλα αδερφε μακαρι να βγει αρνητικοπεραστικά αδελφέ είσαι δυνατή κράση μη χαμπαριαζεις.παιδια εκανα τεστ για covid 19 80 ευρω συπτωματα παρα πολυ κουραση, πονος στο σωμα 37 ακριβως θερμοκρασια και εξαντληση αυριο το αποτελεσμα βγηκα 2 μερες με αδεια απο τον δημο
παιδια εκανα τεστ για covid 19 80 ευρω συπτωματα παρα πολυ κουραση, πονος στο σωμα 37 ακριβως θερμοκρασια και εξαντληση αυριο το αποτελεσμα βγηκα 2 μερες με αδεια απο τον δημο
σε ευχαριστω παρα πολυ αδερφε μου υγεια σε ολο τον κοσμοπαιδια εκανα τεστ για covid 19 80 ευρω συπτωματα παρα πολυ κουραση, πονος στο σωμα 37 ακριβως θερμοκρασια και εξαντληση αυριο το αποτελεσμα βγηκα 2 μερες με αδεια απο τον δημο
Περαστικά εύχομαι ολόψυχα φιλαράκι μου @χρηστος1011