καλημέρα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης δεν υπαρχει άλλο σαιτ και θρεντ
ξυπνησα κατά τις 5,30 εννοείτε ότι νυσταζα για τουαλετα ξυπνησα αλλα επειδή εχω ρεπο σημερα το εριξα στο να βλεπω βιντεακια με σπορ υπεραυτοκινητα που καραγουσταρω φερραρι λαμποργκινη, κοντρες, τελικες στην αουτομπαν γερμανια κτλ. μισο λιγο να χασμουρηθω μια λιγακι
θελω άλλες 2 ωρες υπνου
τζαστεμομεντ πλιζ να δω μια σημερινο κουπονι οπαπ
μικρο κουπονι τουρλου σαν το φαγητο ενταξει ένα 0,50 λεπτο θα το παιξω
τα γυαλια αριστερα είναι ray ban
τωρα πεινασα αλλα μετα τον υπνο να μην ειμαστε μαλθακοι
τι άλλο τι άλλο μισο να σας πω θερμοκρασια μπαλκονισια θα σηκωθω και θα παω μπαλκονι εχω εξωτερικο θερμομετρο 12 βαθμούς πανω από το 0
7,21 πρωτη πρωινη ωρα σημερα
τελικα πρωτιμω την ζεστη 1000 φορες και ας επιανα δουλεια στον δημο στις 4 το πρωι. ενταξει στο να σε χτυπάει ο ηλιος κατακεφαλα με 38 υπο σκιαν για 7 ωρες δεν ψιλο αντεχετε αλλα στην σκια σπιτι μια χαρα αντεχετε γιαυτο και δεν αναψα αιρκοντίσιον ολο το καλοκαιρι ουτε ανεμιστιρα. δεν είμαι για τα κρυα δεν τα γουστάρω είναι τελεσιδικο αλλοι στο προπο δεν μπορουν καθολου την ζεστη παρακαλουσαν να ερθει ο χειμωνας χτυπάει η καμπανα βοηθεια μας
7,29 λεπτα. Η θλαση δεν περναει πως να περασει αφου στην δουλεια κανω 7 ωρες την δευτερα 9 σκυψε σκουπισε πεταξε κουβαλησε κτλ είμαι γενικων καθηκόντων και δουλευω με ενταση λογο ιδιοσυγκρασίας και γραφω την θλαση στα φαφαρακια μου
τεσπα υγεια αλλοι δεν εχουν ποδι και δεν διαμαρτυρονται δοξα σοι ο θεος παραπαονο δεν εχω
Εντομεταξι τα φρουτακια θα κλεισουν σπιτια αν δεν εχουν κλεισει ηδη
βασικα πιστευω αυτους που εχουν έναν καλο μισθο τους τον τρωνε και αυτους που δεν εχουν έναν καλο μισθο μεροκαματο παλι τους τρωνε τι ειπα φσσσσσσσ απλα αν εισαι μονιμος στο δημοσιο και περνεις κανα 1200- 1500 και τα τρως στα φρουτακια μπορεις να παρεις δανεικα να την βγαλεις θα σε δωσουν αν εισαι στο μεροκαματο το καθημερινο και τα τρως στα φρτουτακια και ζητήσεις δανεικα θα σε δωσουν το 3 το μακρυτερο
Εχω έναν φιλο-τζογαδορο -ειδικο στα καζινο με προυπιρεσια πολύ μεγαλη σε καποια θεματα των καζινο να μην επεκταθώ.. τον δωσανε δουλεια στο μακαο κινα του προτείνανε να το πω καλυτερα 4500 σε ευρω και τους ζητησε 6500 σε ευρω δεν τον απαντησανε αλλα τον φουστη μπραβο θρασος δεν ξερω τι παιζει με μακαο αν είναι πολύ ακριβη η ζωη ο φιλος είναι και ψαγμένος σπουδαγμένος κτλ κτλ. κατι θα ξερει παραπανο. τεσπα αρχιζει και ξυπναει η γειτονια και πρεπει να κοιμηθώ 2 ωρες