καλημέρα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης ξυπνησα εφαγα την μπανα μου με μελι ταχινι και 2 φετες ολικης
νυστάζω παλι σηκωνω κανα 3 ωρες υπνου στο χαλαρο ακομα
Το κουπονι είναι μικρο σημερα και αυριο μαλλον θα περιμενουμε το άλλο σου κου να γεμισει λιγο παραπανο
πρεπει να κανω ταυτοποιηση στην στοιχημαν
ταινιες εργα στα διαφορα σαιτ δεν εχει τιπ καινουργιο.. πρεπει να επαθα θλαση στον προσαγογο στο ποδι από το ποδηλατο που με κυνηγουσαν 3 σκυλια σαν μπουλντοζες και ετρεχα σαν τον Λανς αρμστρονγκ για να ξεφυγω
με πονανε και οι αγκονες από τις καμψεις
στο μπικγ μπραδερ κοιμούνται και κανουν γυμναστικη στις 2 το μεσημερι κατω από τον ηλιο νορμαλ λογικο
Πρεπει να καθαρισω το δωματιο μου σημερα να βαλω πλυντηριο φαγητο εχω από εχθες τουρλου
με εφερε μια θεια μου
2 μεγαλες μεριδες για ιπποποταμο πρεπει να παω να παρω και λιγη φετα τυρι ταιριαζει
Αν εχεις λεφτα μαμας
ωραια γκομενα αν δεν εχεις την χουφτα
sunglasses: Ηρθε ένα φιλαρακι από αγγλια τον λεω στην πλακα να ερθω για καμια εβδομαδα να κανω καμια βολτα μενει λονδινο ο φιλος με λεει τωρα με τον κορονιο που να παμε
χτυπάει η καμπανα βοηθεια μας
περημενω λιγο να χονεψω το πρωινο και μετα σλαφεν
Πω ρε παιδια τι αλανι και μαγκας ειμαι
με τελειωσαν τα ωμεγα 3 πρεπει να παραγγειλω αλλα σε κανα 15 μερες λιγο να δουλεψει ο οργανισμος σκετος
λεω το βυσμα μου στον δημο.. 3 φορα θα ανανεωσουμε το 4αμηνο με λεει κατσε ρε συ ακομα δεν αρχισες το 2
με εχει μαμησει ο φουστης κάθε μερα για καφε βγαινουμε το απόγευμα. 2 φορες κερναω
1 φορα αυτος
αδελφικος φιλος είναι από μικρα νηπια μαζι
εχει και χαβαλέ σαν εμενα
διαβαστε ηθικα νικομαχεια του αριστοτελη περι φιλιας να δειτε τη σημαινει φιλος
ας κατεβασω το συρταρωπαντζουρι και