Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.125
Πόντοι
5.006
Μονό
7/6/20, 13:20
Κερδισμένο
Μονό
20,00 € x 1
Πληρωτέο ποσό
20,00 €
Συνολικό ποντάρισμα σε δωρεάν στοίχημα
20,00 €
Κέρδη
66,60 €
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Under 3.5 & Νίκη Ολυμπιακός
3.33
Τελικό Αποτέλεσμα & O/U
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Μονό
7/6/20, 13:20
Κερδισμένο
Μονό
20,00 € x 1
Πληρωτέο ποσό
20,00 €
Συνολικό ποντάρισμα σε δωρεάν στοίχημα
20,00 €
Κέρδη
66,60 €
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Under 3.5 & Νίκη Ολυμπιακός
3.33
Τελικό Αποτέλεσμα & O/U
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός :grin:
  :hi: μπραβο αδερφε :hi: :hi: :hi: εβγαλες
+10 ευρω :grin: :grin: απο το μεροκαματο που εβγαλα σημερα στα κερασια στο μαζεμα  :) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.696
Πόντοι
1.346
και ξέρετε πολύ καλά οι παλιοί εδώ μέσα τι είχε παιχθεί στο παρελθόν...
Αφού λοιπόν δεν εφαρμόζονται οι κανόνες ΚΙ ΟΦΕΙΛΑΝ οι κ. Διαχειριστές να ΚΛΑΔΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ και δεν μπλόκαραν ορισμένους που είχαν βαλθεί να σπάνε τα νεύρα αλλά και τόσων άλλων μελών εγώ μεν διαγράφτηκα (υπήρχαν κι άλλοι λόγοι) αλλά αυτά που λέω τα εννοώ: Τ-Ε-Λ-Ο-Σ....
Για τους δικούς τους λόγους οι κ. Διαχειριστές και δικαιωμά τους φυσικά θέλουν να λειτουργεί έτσι το φόρουμ τους.
Δεν πρόκειται φυσικά να μπαίνω για να κάνω επιδείξεις των επιτυχιών μου - έτσι κι αλλιώς δεν έχω και χρόνο...
Έχω κι άλλα μέρη για να τα συζητάω όμορφα & ωραία με τα άτομα που εγώ διαλέγω....
Έτσι κι αλλιώς όταν αποφασίσω να ΧΧΧ ξέρω τις άκρες. Αυτά και σε τούτο θέμα...

Συνημμένα

• Oddsportal.png
    Oddsportal.png
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Ανεβάζουμε το ROI της πατρίδας.png
    Ανεβάζουμε το ROI της πατρίδας.png
    81,3 KB · Εμφανίσεις: 37
  • ΚΟΓΙΟΤΣ ΣΤΟ ΤΙΤΙΒΙ xD.png
    ΚΟΓΙΟΤΣ ΣΤΟ ΤΙΤΙΒΙ xD.png
    103 KB · Εμφανίσεις: 32

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Κάθε μέρα κουβά ρε τύπε!  :grin:
:hi:

[move]καλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης :hi:[/move]

370=Λορι-Σιρακ= 3,5 Οβερ  Αρμενια Πρεμιερ Λιγκ  2,30 μμ

373=Κοτλα Γιαρβε-Ταλινα Λιβαδια u21= 2πλο Εσθονια 2η Κατηγορια  7,00μμ

375=Ζιχλαβα-Χραντετς Κραλοβε= 2,5 Οβερ  Τσεχια 2η Κατηγορια  7,00 μμ

376=Λαμια-Παναιτωλικος== Χ 1ου Ημιχρονου  Ελλαδα  Α Εθνικη  8.00μμ

377=Τσαρσκο-Σλαβια Σοφιας= Γκολ&2,5 Οβερ  Βουλγαρια  1η Κατηγορια  8,30μμ

καρφωτυρι :grin: στον ΟΠΑΠ 0,50 Λεπτα :sunglasses:  επιστροφη  20,51  ευρω συνολο αποδοσης  41,02 :new_shocked: :grin: :priest: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
:hi: για οσους θελουν να κοιμηθουν μεχρι τις 1.00 το μεσημερι :grin: Πινω το φραπεδακι μου 7.00 είναι καλη εβδομαδα :grin: Εχθες δεν πηγα για μαζεμα  κερασια(για να είμαι σημερα ξεκούραστος στον δημο :grin:) ο παραγωγος τους εδωσε 40 ευρω :grin: + παρηγγειλε πιτσες στο χωραφι γιατι εμεινε πολυ ευχαριστημενος :grin: Δεν είναι ότι εμεινε ο παραγωγος ευχαριστημένος είναι ότι ηταν και καλο παλικαρι :) εχω μαζεψει τις φουτανας σε δεκαδες παραγωγους για να σε δωσει 10 ευρω παραπανω ο παραγωγος η πρεπει να ειναι <χαζοςοι πιο πολύ εχουν καβουρια στις τσεπες :grin:> η καλο παιδι :grin: αχχ παλικαρια που ειμαστε  :grin: :grin: Αφου πανε και στο χωραφι που ημουν προχθες παραγγελειες πιτσεςπρεπει να εχουμε κριση παιδια στην ελλαδα :grin: :grin: γιατι το χωραφι εκει που βρισκοταν ειχε 2-3 χιλιομετρα χωματοδρομο  αλλα 15 ατομα πιστευω οι πιτσες ηταν αρκετες :)  Αυτος ειναι φραπες που πινω  :grin: αχχ τι μαγκες ειμαστε ρε παιδια εδώ στο μπουρδελα κομ δεν περιγραφεται :grin: Μισο να βαλω μια τα ποδια πανω στο τραπεζι τις κουζινας :grin: γιατι 5 ωρες στον δημο θα ειμαι ορθιος  :grin: Τον σεπτεμβριο όταν τελειωσει η συμβαση πρωτα ο θεος θα δουμε τι θα γινει :grin:  Κινο -Φρουτακια ειναι απατι παιξτε με μετρο κσι συνεση  μονο στοιχημα :grin: Ποιος παει τωρα για δουλεια :grin: Αισιοδοξια στο φουλ :grin: εχει καλο κουπονακι σημερα  κατι θα παιξουμε  Ντουνταρα ζεις εσυ μας οδηγεις  :hi:  :grin: αφιερομενο

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Δεν μας στελνεις κανα καφασακι κερασια λεω εγω -)
:hi:  οτι φαω πανω στο δεντρο :grin:  δεν μαζευονται ευκολα :hi:

[move]Καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της  γης :hi:[/move]

603=Κισβαρντα-Μεζοκοβεσντ= 1Ασσος  Ουγγαρια 1 Κατηγορια  5,55 μμ

608=Λεχια Γκντανσκ-Κρακοβια= Γκολ-Γκολ  Πολωνια Εξτρακλασα  7,00 μμ

610=Σβαροφσκι Βατενς-Ματσεσμπουργκ= Γκολ&2,5 Οβερ  Αυστρια Μπουντεσλιγκα  7,30 μμ

611=Σεντ Πολτεν-Αντμιρα Βακερ= 3,5 Οβερ   Αυστρια  Μπουντεσλιγκα  7,30 μμ

616=Ουιπεστ-Ντεμπρετσεν= Γκολ&2,5 Οβερ   Ουγγαρια  8,00 μμ

Καρφωτυρι :grin: στον ΟΠΑΠ  1  ΕΥΡΩ :sunglasses:  Επιστροφη  57,99  :new_shocked: ευρω :grin: :priest: :)

John..2019

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
531
Πόντοι
290

Μια τριαδα για σημερα:
Σβαροφσκι Βατερς - Ματερσμπουργκ  Χ
Ουιπεστ - Ντεμπρετσεν            Χ
Αουστρια Βιεννης - Αλταχ          Χ

Αποδοση : 36,46 στον ΟΠΑΠ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
γκουντμορινγκ :grin: :hi: :hi:

624=Σααρμπριγκεν-Λεβερχουζεν= 3,5 Οβερ  kypello γερμανιας

625=Χονβεντ Βουδαπεστης-Φεχερβαρ= Γκολ&2,5 Οβερ  ουγγαρια

626=Ζιλ Βιθεντε-Φαμαλικαο= Γκολ&2,5 Οβερ  Πορτογαλια

623=Λεχ Ποζναν-Πογκον Στσζετσιν= 1ασσος  τωρα στο live :grin:  

Καρφωτυρι :grin:  ΟΠΑΠ για 1 κοματι ψωμι :grin:   1 ευρω   επιστροφη  13,96 :grin: :sunglasses: :hi: :priest: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
[move]:hi: μποτζορνο στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης :hi:[/move]

άλλη μια μερα δουλειας στον δημο αρχιζει >:( :grin: Μια τζουρα καφε για μας :grin: Τι ωραια που είναι η ζωη Στην Ελλαδιτσα μας  :grin: Φραπεδια και αγιος ο θεος :grin: 5 ωρες σκληρης εργασιας για 34 ευρω καθαρα στο χερι :grin: Αχχ τι τραβαμε και εμεις οι δημόσιοι υπαλληλοι (οι 4μηνιτες >:( :grin:) ;D Οποιος με δωσει 4000 ευρω παραιτουμαι απο τον δημο :grin: πηγαινω μονο στα χωραφια :grin:(μακακας ειμαι να χασω 30 ευρω :grin:) μεχρι να αρχισει το εργοστασιο κομποστας το εποχιακο.. αρχες ιουλιου και εκει να κανω 50 μεροκάματα  :grin: :grin:  Αχχ να μην εχω εναν πλουσιο φιλο να με δανεισει(και αγυριστα  :grin:) 50000 ευρω :sunglasses: να παρω ενα αξιοπρεπες αυτοκινητο για γυναικομαγνητη :knockinb: :grin: :grin: άλλη μιση ωρα ακομα για να παω στην δουλεια >:( :grin: το θετικο είναι παιδια να εχουμε ορεξη για δουλεια :grin: Στο στοιχημα παμε καλα μονο κουβα :grin: Τουλάχιστον ειμαστε ομορφόπαιδα  :grin: :grin: :grin: :grin: Αχχ μαμω το κιλελερ :grin: Αγροτη πεινας δουλεψε να φας :grin: Οι μισοι εχουν γινοι εμποροι φρουτων και οι αλλοι μισοι θελουν να γινουν και αυτοι εμποροι φρουτων :grin: :grin:  Ελλαδα ξαπλα τεμπελιο και αραλικη :grin: Φουτανα ξενιτια μας πηρες τα καλυτερα παιδια :grin: :grin: Δεν θελω σημερα καινούργιες ευθηνες θα διαμαρτυρηθω στον αντιδημαρχο(σσσ αυτος με εβαλε προηγηθηκε το βυσμα μεσο όμως τι καλο παιδι  :grin: :grin: :grin:) Αχχ  Ελλαδαρα μας  βουνα φυση  :knockinb: :grin: για να κανει ομοικαταληξια  :grin: ας πιω τον φραπε μου akoygontas αυτό :grin: Παρακαλαω να βρεξει να μην παω στην δουλεια :grin: Οχι οχι πλακα κανω ειμαι δουλευταρας :grin: :grin: :grin: θα αργησω 10 λεπτα δεν μαμιεται :grin: :hi: :hi:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
:hi:  το γοργον και χαριν εχει :grin:  καλιο αργα παρα ποτε :grin:  :hi:

628=Ντιοσγκιορ-Ζαλαεγκερσεγκι= 1Ασσος   Ουγγαρια 1 Κατηγορια    5,55 μμ

639=Βισλα Κρακοβιας-Ρακοβ= 1Ασσος  Πολωνια Εξτρακλασα    7,00 μμ

640=Βισλα Πλοκ-Σλασκ Βροτσλαβ= Γκολ&2,5 Οβερ  Πολωνια  Εξτρακλασα 7,00  μμ

641=Σετουμπαλ-Σαντα Κλαρα= Γκολ-Γκολ  Πορτογαλια Πριμερα λιγκα  7,00 μμ

645=Μπολεσλαβ-Σιγκμα Ολομουτς= 2πλο  Τσεχια  1η κατηγορια   7,00  μμ

δηλαδη ολα αρχιζουν στις 7,00 μμ εκτος του 1ου παιχνιδιου που αρχιζει στις 5,55 σε 30 λεπτα  :grin:

καρφωτυρι :grin: στον ΟΠΑΠ   1  Ευρω :sunglasses:  Επιστροφη  77,23 :new_shocked: :priest: :woldman: :tooth: :new_shocked:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
:hi:  το γοργον και χαριν εχει :grin:  καλιο αργα παρα ποτε :grin:  :hi:

628=Ντιοσγκιορ-Ζαλαεγκερσεγκι= 1Ασσος  Ουγγαρια 1 Κατηγορια    5,55 μμ

639=Βισλα Κρακοβιας-Ρακοβ= 1Ασσος  Πολωνια Εξτρακλασα    7,00 μμ

640=Βισλα Πλοκ-Σλασκ Βροτσλαβ= Γκολ&2,5 Οβερ  Πολωνια  Εξτρακλασα 7,00  μμ

641=Σετουμπαλ-Σαντα Κλαρα= Γκολ-Γκολ  Πορτογαλια Πριμερα λιγκα  7,00 μμ

645=Μπολεσλαβ-Σιγκμα Ολομουτς= 2πλο  Τσεχια  1η κατηγορια  7,00  μμ

δηλαδη ολα αρχιζουν στις 7,00 μμ εκτος του 1ου παιχνιδιου που αρχιζει στις 5,55 σε 30 λεπτα  :grin:

καρφωτυρι :grin: στον ΟΠΑΠ  1  Ευρω :sunglasses:  Επιστροφη  77,23 :new_shocked: :priest: :woldman: :tooth: :new_shocked:

Σετούμπαλ ένα 100€ στον 1

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Σετούμπαλ ένα 100€ στον 1

:hi: :hi:

672=Ααλμποργκ-Ααρχους= Γκολ-Γκολ  Δανια  Κυπελλο  9,45 μμ

673=Παξι-Φερεντσβαρος= Γκολ-Γκολ Ουγγαρια  1η Κατηγορια  10,05 μμ

674=Πορτο-Μαριτιμο= Γκολ-Γκολ  Πορτογαλια Πριμερα Λιγκα

671=Μπαγερν-Αιντραχτ Φρανκφουρτης= Γκολ-Γκολ Γερμανια Κυπελλο  9,45 μμ

καρφωτυρι :grin: στον ΟΠΑΠ  0,50 λεπτα :sunglasses:  επιστροφη 4,73 να βγαλω την χασουρα :grin: :hi: :priest: :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
[move] :hi: καλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ παγκοσμιος :hi:[/move]

Εχουμε και λεμε :grin: εμεις οι δημοσιοι υπαλληλοι (με 4μηνη συμβαση στον δημο :'( :grin:) :grin: Να ξερετε κατω από τι δυσκολες συνθήκες πραγματοποιούμε την εργασια μας :sunglasses: Τελος παντων ειμαστε πολυ μαγγες :grin: Μισο να δω το κουπονακι λιγο παιδια kati εχει κατι εχει και σεβιλλη μπετις το ντερμπι της πολης :grin: Και αλβανια κυπελλο :crazy: Αχχχ εχθες με πηρε ο μεντορας μου :grin:-μανατζερ μου αλβανος φιλος :) Και με ρωτησε αν το σαβατοκκυριακο δουλευω. Του ειπα με οχι(παντα λεμε την αληθεια και ας ποναμε :grin:) με λεει ενταξει μαζευουμε κερασια το σου κου :'( :'( :grin: :sunglasses: εχθες αργησα 10 λεπτα και με την ψιλο ειπανε :grin: Ααα δεν θα τα παμε καλα :grin: :grin: Τουλάχιστον ειμαστε παιχταράδες στο στοίχημα και κονομάνε οι μπουκ μεικερ :grin: :grin: 7,20 είναι αυτή  είναι η ζωη μας μια ζωη δουλεια εμεις δεν μπορούμε να βρουμε μια πλουσια να μας καψουρευτεί και να μας παρει ο πεθερος μας μια bmw πανω από 2000 cc :sunglasses: Θα αρχησω να κανω διάλειμμα στην δουλεια με το που παω :grin: Ποιος βαζει τωρα την φορμα που βρομαει σαν κουνουπιδι χωρις λεμονι :grin: τι να κανεις υπομονη :grin: Εχουμε και εμεις τα προβλήματα μας :grin: Τι δικαιολογια να βρω να παω τον μανατζερ μου αλβανο ότι δεν θα παω για μαζεμα το σου κου :grin: Όχι πλακα κανω θα παω αν είναι να κανεις κατι μεχρι τις 2 το μεσημερι είναι το χωραφι εχεις ολη την ημερα δικια σου πεθαμενος από την κουραση  να μην κανεις τιποτα :cheesy::grin: :grin: Αχχχ ελλαδαρα μου γιατι μας εκανες τους ελληνες τοσο δουλευταραδες :grin: :cheesy: :grin: Ουτε ένα φραπε δεν προλαβενουμε να πιουμε της προκοπης  :grin: λιγο  :tits2: προσφορα του καταστηματος :grin: :grin: :hi:

Εγγρ.
9 Ιουν 2020
Like
12
Πόντοι
0
[move] :hi: καλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ παγκοσμιος :hi:[/move]

Εχουμε και λεμε :grin: εμεις οι δημοσιοι υπαλληλοι (με 4μηνη συμβαση στον δημο :'( :grin:) :grin: Να ξερετε κατω από τι δυσκολες συνθήκες πραγματοποιούμε την εργασια μας :sunglasses: Τελος παντων ειμαστε πολυ μαγγες :grin: Μισο να δω το κουπονακι λιγο παιδια kati εχει κατι εχει και σεβιλλη μπετις το ντερμπι της πολης :grin: Και αλβανια κυπελλο :crazy: Αχχχ εχθες με πηρε ο μεντορας μου :grin:-μανατζερ μου αλβανος φιλος :) Και με ρωτησε αν το σαβατοκκυριακο δουλευω. Του ειπα με οχι(παντα λεμε την αληθεια και ας ποναμε :grin:) με λεει ενταξει μαζευουμε κερασια το σου κου :'( :'( :grin: :sunglasses: εχθες αργησα 10 λεπτα και με την ψιλο ειπανε :grin: Ααα δεν θα τα παμε καλα :grin: :grin: Τουλάχιστον ειμαστε παιχταράδες στο στοίχημα και κονομάνε οι μπουκ μεικερ :grin: :grin: 7,20 είναι αυτή  είναι η ζωη μας μια ζωη δουλεια εμεις δεν μπορούμε να βρουμε μια πλουσια να μας καψουρευτεί και να μας παρει ο πεθερος μας μια bmw πανω από 2000 cc :sunglasses: Θα αρχησω να κανω διάλειμμα στην δουλεια με το που παω :grin: Ποιος βαζει τωρα την φορμα που βρομαει σαν κουνουπιδι χωρις λεμονι :grin: τι να κανεις υπομονη :grin: Εχουμε και εμεις τα προβλήματα μας :grin: Τι δικαιολογια να βρω να παω τον μανατζερ μου αλβανο ότι δεν θα παω για μαζεμα το σου κου :grin: Όχι πλακα κανω θα παω αν είναι να κανεις κατι μεχρι τις 2 το μεσημερι είναι το χωραφι εχεις ολη την ημερα δικια σου πεθαμενος από την κουραση  να μην κανεις τιποτα :cheesy::grin: :grin: Αχχχ ελλαδαρα μου γιατι μας εκανες τους ελληνες τοσο δουλευταραδες :grin: :cheesy: :grin: Ουτε ένα φραπε δεν προλαβενουμε να πιουμε της προκοπης  :grin: λιγο  :tits2: προσφορα του καταστηματος :grin: :grin: :hi:
σε ποιο  δημο φιλε γιατι και εγω ειμαι με 4μηνη

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους-τζογαδόρους!

Σεβίλλη Χ ημίχρονο

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
σε ποιο  δημο φιλε γιατι και εγω ειμαι με 4μηνη
πειραια :hi:

[move]Καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης :hi:[/move]

729=Ιστρα 1961-Χαιντουκ= 1Ασσος&Γκολ-Γκολ  Κροατια  1η Κατηγορια   10,05 μμ

730=Σεβιλλη-Μπετις= Χ  Ισπανια Λα Λιγκα  11,00 μμ

731=Τοντελα-Αβες= 2πλο Πορτογαλια  Πριμειρα Λιγκα  11,15 μμ

καρφωτυρι :grin:  0,50 λεπτα :sunglasses: στον ΟΠΑΠ    Επιστροφη  67,18 ευρω :new_shocked: :grin: :priest: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
[move]καλημέρα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης :grin: :hi:[/move]

:grin: αυτην την  ταινια θα δω τωρα :grin:  Σημερα πηρα αδεια δικαιούμαστε 2 μερες αδεια τον μηνα εμεις οι δημοτικοι υπαλληλοι οι 4μηνιτες :grin: συμβασιουχοι :grin:  Λοιπον :grin: σημερα το πρόγραμμα εχει Ημιτελικο Κυπελλου Ιταλιας Γιουβεντους-Μιλαν :grin:  καλος τα παιδια καλος τα παιδια 3-0 :grin: σαν Γιουβεντινος οπαδος δεν ξεχναω πως η Μιλαν μας πηρε το τσαμπιονς λινγκ στον τελικο στην αγγλια στην διαδικασια των πεναλντι ηταν από τα πιο βασανιστικα gia εμας τους μπιακονερι παιχνίδια της γιουβε μεχρι σημερα  :grin: :grin: Οποτε και αυτος ο Ημιτελικος δεν νομιζω να το εχουν ξεχασει εκει στον  τορινο αφου σε ενδεχομενο 1-1 πανε πεναλντι  και ως ειθισται :grin: Οι ιταλικες ομαδες είναι μανουλες στο να παρουν αυτό που θελουν :grin:. Ναι αλλα εδώ εχουμε μια μεγαλη διαφορα δυναμικότητας εχουμε αυτό το χαμενο τελικο τσαμπιονς λινγκ στην αγγλια να μας θυμιζει  ότι η μιλαν μας πηρε την κουπα με τα μεγαλα αυτια :grin: Οποτε σαρι ζεις αν δεν κερδισεις σε βλεπω λιγο δυσκολο :grin: :grin: ΥΓ..εχθες εβαλε ενας μεροκαματιάρης στα φρουτακια στον ΟΠΑΠ 1000 ευρω και δεν του εδωσε τιπ Οποιος εχει συνεση πραγματικη δεν παιζει φρουτακια και κινο  αλλα μονο στοίχημα με πολύ εγγρατεια φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι :hi:  Απο εμενα η γιουβε με την μιλαν σημερα Ασσο&2,5 οβερ σε καμια 5αδα παρολι :grin:  :hi: ας δω την ταινιουλα μου τωρα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom