Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους-τζογαδόρους!

ΠΑΟΚ 1
Μάραθον over2.5

Καλή επιτυχία.
    :hi:

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Σημερα
Μάδεργουελ & Άρμπροαθ 2.5 Goal Over

bitoni7

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2016
Like
225
Πόντοι
36
νοριτς βαλε γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ…...

Moralite

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2020
Like
24
Πόντοι
1
πιο σιτε χρησιμοποιειται για live scores;

bitoni7

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2016
Like
225
Πόντοι
36
κολο κολο βαλε γκολλλλλλλλλλλλλλλ…….

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
:hi: για Οποιον θελει ένα παιχνιδακι για μονο για να περασει την ωρα του όχι πολλα για ψιλακι. Ηνωμένα αραβικα εμιρατα Κχορ φακαν κλαμπ-Μπανι Γιας= 1ασσος αποδοση ΟΠΑΠ 2,50 αποδοση βετ365 2,40 το μυριστηκαν στην βετ αλλα και στον ΟΠΑΠ εκαναν τον ασσο από 2.60 στο 2,50 εδώ δηλαδή ο ΟΠΑΠ εχει καλυτερη αποδοση από την βετ365. τεσπα αρχιζει στις 3,30 σε 1 τεταρτο δεν θα παιξω κατι γιατι θελω και αλλα παιχνίδια να παει κανα 70 η αποδοση :grin: :grin: απλα κοιταξα :grin: το παιχνιδι να μην παει τελειως τζαμπα η σκεψη :grin: μπας και θελει καποιος να περασει την ωρα του με κανα ψηλο :hi:

Xristaras27

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2020
Like
0
Πόντοι
0
:hi: για Οποιον θελει ένα παιχνιδακι για μονο για να περασει την ωρα του όχι πολλα για ψιλακι. Ηνωμένα αραβικα εμιρατα Κχορ φακαν κλαμπ-Μπανι Γιας= 1ασσος αποδοση ΟΠΑΠ 2,50 αποδοση βετ365 2,40 το μυριστηκαν στην βετ αλλα και στον ΟΠΑΠ εκαναν τον ασσο από 2.60 στο 2,50 εδώ δηλαδή ο ΟΠΑΠ εχει καλυτερη αποδοση από την βετ365. τεσπα αρχιζει στις 3,30 σε 1 τεταρτο δεν θα παιξω κατι γιατι θελω και αλλα παιχνίδια να παει κανα 70 η αποδοση :grin: :grin: απλα κοιταξα :grin: το παιχνιδι να μην παει τελειως τζαμπα η σκεψη :grin: μπας και θελει καποιος να περασει την ωρα του με κανα ψηλο :hi:
Για ν δουμε...

anonymous87

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
143
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδες θα ηθελα να ανοιξω λογαριασμο σε καποια στοιχηματικη εταιρια για να παιζω λαιβ...εσεις ως πιο εμπειροι στο αθλημα σε ποια εταιρια θα μου προτεινατε να ανοιξω λογαριασμο και ποιες ειναι οι προυποθεσεις για να ανοιξει καποιος λογαριασμο?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Καλησπερα παιδες θα ηθελα να ανοιξω λογαριασμο σε καποια στοιχηματικη εταιρια για να παιζω λαιβ...εσεις ως πιο εμπειροι στο αθλημα σε ποια εταιρια θα μου προτεινατε να ανοιξω λογαριασμο και ποιες ειναι οι προυποθεσεις για να ανοιξει καποιος λογαριασμο?
:hi: 1 μην παιζεις live και 2 παιξε στον οπαπ :hi: αυτα λεει η εμπειρια μου 20 ετων με το στοιχημα :hi:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.016
Πόντοι
3.346
Για να καταλαβετε ποσο στημενα ειναι τα φρουτακια στην στοιχημαν..διαβαστε τι επαθα πριν απο λιγο.

Με δινουν μπονους 50% κανω καταθεση 20 και 10 παιρνω συνολο στον λογαριασμο μου 30
λεει το μπονους οτι για να τα βγαλω πρεπει να τζιραρο 150 ευρω.

Παιζω φρουτακι (κονζο) με ενα ευρω την γυρα. χανω τα 20 δικα μου και μολις στον λογαριασμο φτανω 9 ευρω μου δινει 150
κοιταω να δω τι τζιραρισμα εχω κανει μεχρι εκει και βλεπω ουτε 15 ευρω.
για να μην τα πολυ λογο εχω τωρα 60 εχασα δλδ περιπου 90 ευρω χωρις πλεον δυνατοτητα αναληψης και με υπολοιπο τζιραρισματος 75 ευρω περιπου.

1)με δωσαν λεφτα (τα 150) μολις εχασα τα δικα μου...για να μην μπορω να κανω αναληψη.
2)ενω επαιζα συνεχεια με 1 ευρω στο τζιραρισμα μετρουσαν πολυ λιγοτερα.

Μαρκόνης

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2017
Like
4
Πόντοι
0

Κορφακάν - Μπάνι Γιάς 2-1 Τελικό

Ωραίος ο παίκτης !!!!!!!!  :rockon:

bitoni7

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2016
Like
225
Πόντοι
36
σιλκεμποργκ βαλε γκολλλλλλλλλλλλλλλλλ…..

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Κορφακάν - Μπάνι Γιάς 2-1 Τελικό

Ωραίος ο παίκτης !!!!!!!!  :rockon:

[move] :hi: καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης  :hi:[/move]

811=Ντερμπι-Μαντσεστερ Γιουναιτεντ= Χ  Κυπελλο Αγγλιας

812=Σαλτσμπουργκ-Λινζ Λασκ= Χ Κυπελλο Αυστριας

815=Σεντ Ετιεν-Ρεν= 4 με 6 γκολ  Κυπελλο Γαλλιας

817=Γραναδα-Αθλετικ Μπιλμπαο= Γκολ-Γκολ 1 ημιχρονου  Κυπελλο Ισπανιας

καρφωτυρι :grin: στον ΟΠΑΠ   0,50 Λεπτα επιστροφη   129,20 λεπτα :new_shocked: :cool2: :grin: τα 0,20 λεπτα θα τα αφησω μπουρμπουαρ στον προποτζη αν βγει :grin:

anonymous87

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
143
Πόντοι
1
:hi: 1 μην παιζεις live και 2 παιξε στον οπαπ :hi: αυτα λεει η εμπειρια μου 20 ετων με το στοιχημα :hi:
Γιατί ρέ φίλε να μην παίζω λαιβ και να παίζω στο κανονικο  αφού στο λαιβ έχεις την δυνατότητα να κάνεις Cash out

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Γιατί ρέ φίλε να μην παίζω λαιβ και να παίζω στο κανονικο  αφού στο λαιβ έχεις την δυνατότητα να κάνεις Cash out
καλημέρα σε ολους :hi: καταρχην ξεχασα να σε πω ότι το 1 και το πιο σημαντικο  είναι το να μην παιξεις καθολου στοίχημα-τζογο είναι σκετη καταστροφή ντεαντ :grin: που λενε και οι αμερικανοι !!! και μην παιζοντας εισαι  κερδισμένος :). Από εκει και περα το live είναι η γκιλοτινα του στοιχήματος ξερεις αυτο που στα παλια χρονια εκοβαν τα κεφαλια στις εκτελεσεις  :grin: από εκει και περα κανεις ότι θελεις εσυ  :hi: Τωρα αν θες να παιξεις σωστα τα βηματα ειναι 1 το στοιχημα ειναι αποδοση 2 το στοιχημα ειναι αποδοση και 3 το στοιχημα ειναι αποδοση και 4 παιζουμε το ελαχιστο ποσο που μπορουμε να χασουμε oxi live και καλυτερα μονο στον οπαπ σε επειγιο μπουκ μεικερ που εχεις αμεση επαφη με τα λεφτα σου. Και οι πιο εγκρατεις ανθρωποι σφιχτοι σαν βοες στο χρημα :grin: σκρουτζ μακ ντακ  οταν παιζουν δυακτιδιακα παιζουν με παρορμηση :hi: Τωρα βεβαια σου παραθετουμε εμπειρια αν θες την κανεις κτημα σου  :hi: αν θες οχι :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606

1182=Αλ Ραεντ-Αλ Φατεχ= 2πλο Σαουδικη αραβια 1 κατηγορια

1230=Αλ Αχλι Ντοχα-Καταρ= Χ  Καταρ Σταρς Λιγκ

1231=Αλ Αραμπι Ντοχα-Αλ Κχορ= Χ  Καταρ  Σταρ Λιγκ

1207=Αλ Ιττιχαντ Καλμπα-Αλ Τζαζιρα= 2πλο  Ηνωμενα Αραβικα Εμιρατα

καρφωτυρι :grin: στον ΟΠΑΠ  0,50 λεπτα   επιστροφη  66,68 :new_shocked: ευρω :)

:grin:

anonymous87

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
143
Πόντοι
1
καλημέρα σε ολους :hi: καταρχην ξεχασα να σε πω ότι το 1 και το πιο σημαντικο  είναι το να μην παιξεις καθολου στοίχημα-τζογο είναι σκετη καταστροφή ντεαντ :grin: που λενε και οι αμερικανοι !!! και μην παιζοντας εισαι  κερδισμένος :). Από εκει και περα το live είναι η γκιλοτινα του στοιχήματος ξερεις αυτο που στα παλια χρονια εκοβαν τα κεφαλια στις εκτελεσεις  :grin: από εκει και περα κανεις ότι θελεις εσυ  :hi: Τωρα αν θες να παιξεις σωστα τα βηματα ειναι 1 το στοιχημα ειναι αποδοση 2 το στοιχημα ειναι αποδοση και 3 το στοιχημα ειναι αποδοση και 4 παιζουμε το ελαχιστο ποσο που μπορουμε να χασουμε oxi live και καλυτερα μονο στον οπαπ σε επειγιο μπουκ μεικερ που εχεις αμεση επαφη με τα λεφτα σου. Και οι πιο εγκρατεις ανθρωποι σφιχτοι σαν βοες στο χρημα :grin: σκρουτζ μακ ντακ  οταν παιζουν δυακτιδιακα παιζουν με παρορμηση :hi: Τωρα βεβαια σου παραθετουμε εμπειρια αν θες την κανεις κτημα σου  :hi: αν θες οχι :grin:
Καλησπέρα φίλε...συμφωνώ σε όλα αυτά που λες ειδικά ότι ο τζογος είναι εθισμός και έχουν κλείσει σπίτια εξαιτίας του αλλά προσώπικα αν έπαιζα λαιβ θα έβαζα 0.50 λεπτά ή 1 ευρώ στην τελική..Πιο πολλά δεν θα τα έβαζα επειδή και δεν τα έχω και όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα εγώ απλά θα ήθελα να ξεκινήσω να παίζω λαιβ έτσι για να τήν πλάκα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom