09:30 Sydney FC
Melbourne Victory δειχνει για ασσος, δειχνει για γκολ-γκολ& οβερ, δειχνει για 1 γκολ στο 1 ημιχρονο αυτο ομως το παιξιμο ειναι χαρακιρι παιξιμο
ακομα και το οβερ 1,5 πρωτου ημιχρονου δεν αξιζει με βαση το ποσοστο αλλα και στατιστικη των ομαδων φυσικα..
Ενταξει μολις ειδα τσιμπισε ο ασσος προς τα πανω
αυτο ειναι ισως <κακο> γιαυτους που παιζουν τον ασσο
Απο οτι ειδα το γκολ-γκολ του
1 ημιχρονου ειναι στο 4.00 μισο να βαλω 1,5 ευρω επιστροφη 6.00 ευρω
δεν ειναι τοσο οτι το βλπω οσο το οτι το 4.00 για αυστραλια εχει καποια αξια το οτι αν μπορουν να μπουν 2 γκολ βεβαιως μπορουν οχι με μεγαλη ευκολια ακομα και για το οβερ 1,5 αλλα αν ειναι να επιλεξει καποιος αποδοση το 4 ειναι καλυτερο απο το 2,20 του 1,5 οβερ 1 ημιχρονου αλλα και οτι η αυστραλια ειναι αυστραλια το dna υπερισχυει καμια φορα των στατιστικων
ΥΓ.. τωρα θα καθαρισω το δωματιο μου σαν καλο παιδακι γιατι ειναι κυριακη πηρα και τιναχτηρι για το στρωμα τζαμπα απο φιλο
Με ειπε κρατατο εχω 2
Του λεω θα στο δωσω πισω ντρεπομε να τιναζω το στρωμα στο μπαλκονι τι ειμαι γκομενα
Απλα σαν να θελει λιγακι τωρα
Πω μετα πρεπει να σκουπισω να σφουγκαρισω το δωματιο να κανω τα επιπλα κωμοδινα με πετσετα για την σκονι μετα με πανι στραγκισμενο βρεγμενο καθαρισμα πω ρε τι τραβαμε εμεις οι τζογαδοροι του μπουρδελα κομ
Νηστικο αρκουδι ομως δεν χορευει οποτε τωρα εχει πρωινο μπανανα μελι ταχινι 1 φετα ψωμι ολικης . Ακομα καμια νοικοκυρα δεν εβαλε ηλεκτρικη σκουπα πως θα βγω στο μπαλκονι να βαραω το στρωμα χρηστο θα τα καταφερεις μην στεναχωριεσε που θα σε κοιταει ολη η γειτονια εισαι παλικαρι
Εδω θελω να σας πω οτι εχω βγαλει και τα ουκ σαν απλος ναυτης