You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.611
- Πόντοι
- 606
[move] καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης [/move]
εχει βουιξει η πιατσα για τον ασσο του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ πρωσοπικα δεν εχω αποψη
εχει βουιξει η πιατσα για τον ασσο του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ πρωσοπικα δεν εχω αποψη
Επισκέπτης
Αγιαξ και οβερ 2,5
Καλησπέρα μάγκες. Με κέρδισε η ιδέα του εύκολου χρήματος. Την Κυριακή έπαιξα για πρώτη φορά κι έκτοτε παίζω καθημερινά (και πηγαίνω κουβά). Έχω στη δουλειά έναν άρρωστο και μου πρότεινε το εξής, επειδή δεν είμαι σχετικός με το άθλημα: Στα 100 παιχνίδια, λέει, περίπου τα 30 λήγουν ισόπαλα. Εγώ κάθε φορά θα ψάχνω πέντε ισοπαλίες και θα παίζω δύο ευρώ. Η απόδοση στα πέντε Χ (γύρω στο 3,20) με δύο ευρώ είναι περίπου στα 600 ευρώ. Για να είμαι στα λεφτά μου, λέει ο άνθρωπος, μία φορά στις 300 θα πρέπει να κερδίσω, κάτι που δεν είναι ανέφικτο σύμφωνα με το νόμο των πιθανοτήτων, αλλά σχεδόν σίγουρο.
Δύο ερωτήματα λοιπόν: α) πώς βλέπετε αυτή την πρόταση και β) υπάρχει κάποια άλλη μέθοδος για έναν άσχετο σαν κι εμένα;
Σκοπός μου δεν είναι να πλουτίσω, να περνάει καμιά φορά η ώρα στη δουλειά κι όταν μου κάθεται τίποτα να μην παίρνω το δρόμο του μεταξιού αλλά κανέναν cg
Δύο ερωτήματα λοιπόν: α) πώς βλέπετε αυτή την πρόταση και β) υπάρχει κάποια άλλη μέθοδος για έναν άσχετο σαν κι εμένα;
Σκοπός μου δεν είναι να πλουτίσω, να περνάει καμιά φορά η ώρα στη δουλειά κι όταν μου κάθεται τίποτα να μην παίρνω το δρόμο του μεταξιού αλλά κανέναν cg
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.611
- Πόντοι
- 606
γκολ-γκολ 1ου ημιχρονου το παιχνιδι Κλαμπ Μπριζ-Διναμο Κιεβου αν και οι αποδοσεις του 2πλου προκαλουν 1 ευρω το εβαλα στην βετ365
Καλησπέρα μάγκες. Με κέρδισε η ιδέα του εύκολου χρήματος. Την Κυριακή έπαιξα για πρώτη φορά κι έκτοτε παίζω καθημερινά (και πηγαίνω κουβά). Έχω στη δουλειά έναν άρρωστο και μου πρότεινε το εξής, επειδή δεν είμαι σχετικός με το άθλημα: Στα 100 παιχνίδια, λέει, περίπου τα 30 λήγουν ισόπαλα. Εγώ κάθε φορά θα ψάχνω πέντε ισοπαλίες και θα παίζω δύο ευρώ. Η απόδοση στα πέντε Χ (γύρω στο 3,20) με δύο ευρώ είναι περίπου στα 600 ευρώ. Για να είμαι στα λεφτά μου, λέει ο άνθρωπος, μία φορά στις 300 θα πρέπει να κερδίσω, κάτι που δεν είναι ανέφικτο σύμφωνα με το νόμο των πιθανοτήτων, αλλά σχεδόν σίγουρο.
Αυτά που σου λέει ο φίλος σου είναι βλακείες και μείνε μακρυά.
Με απόδοση 3,2 όντως με 5 αγώνες κερδίζεις Χ 336 το ποντάρισμά σου, ΑΛΛΑ
Απόδοση 3,2 σημαίνει ότι το σημείο έχει πιθανότητα 31,25% ΧΩΡΙΣ γκανιότα, άρα με γκανιότα περίπου 28%,
Το να κερδίσεις και τα 5 σημεία με πιθανότητα 28%, έχει συνολική πιθανότητα 0,172% ή 1 στις 581.
Αν θεωρείς όιι θα κερδίσεις με αυτά, τι να πω, λεφτά σου είναι κάψτα καλύτερα.
Αυτά που σου λέει ο φίλος σου είναι βλακείες και μείνε μακρυά.
Με απόδοση 3,2 όντως με 5 αγώνες κερδίζεις Χ 336 το ποντάρισμά σου, ΑΛΛΑ
Απόδοση 3,2 σημαίνει ότι το σημείο έχει πιθανότητα 31,25% ΧΩΡΙΣ γκανιότα, άρα με γκανιότα περίπου 28%,
Το να κερδίσεις και τα 5 σημεία με πιθανότητα 28%, έχει συνολική πιθανότητα 0,172% ή 1 στις 581.
Αν θεωρείς όιι θα κερδίσεις με αυτά, τι να πω, λεφτά σου είναι κάψτα καλύτερα.
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Σήμερα βρήκα ένα γείτονα, αρρωστάκι, όλη μέρα στο πρακτορείο είναι, και μου είπε να παίζω ως εξής, μιας και είμαι άσχετος: τέσσερα Χ ή τέλος πάντων τέσσερα παιχνίδια με αποδόσεις άνω του 3, σε σύστημα 3-4 με διπλό πολλαπλασιαστή. Αν κατάλαβα σωστά, με 2,5 ευρώ διεκδικώ περίπου τη μισή απόδοση που θα έδινε το παρολί αν το έπαιζα χωρίς σύστημα. Τι λες γι' αυτό;
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.262
- Πόντοι
- 5.006
Καλό υπόλοιπο Τετάρτης σε όλους εύχομαι.
Πόρτο under
Μάριμπορ 1
Καλή επιτυχία.
Επισκέπτης
Βασιλεία και όβερ 2.5
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.611
- Πόντοι
- 606
Γ εθνικη ελβετιας σιον -ετουαλ καρουζ 1,5 γκολ οβερ 1 ημιχρονου πονταρισμα 1,60 γιουρο
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.611
- Πόντοι
- 606
βαντουζ αιντραχντ φρανκφουρτης 2,5 οβερ γκολ για το 1 ημιχρονο 1 γιουρο πονταρισμα
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Σήμερα βρήκα ένα γείτονα, αρρωστάκι, όλη μέρα στο πρακτορείο είναι, και μου είπε να παίζω ως εξής, μιας και είμαι άσχετος: τέσσερα Χ ή τέλος πάντων τέσσερα παιχνίδια με αποδόσεις άνω του 3, σε σύστημα 3-4 με διπλό πολλαπλασιαστή. Αν κατάλαβα σωστά, με 2,5 ευρώ διεκδικώ περίπου τη μισή απόδοση που θα έδινε το παρολί αν το έπαιζα χωρίς σύστημα. Τι λες γι' αυτό;
Φίλε όταν παίζεις σύστημα παίζεις και εναντίον της γκανιότας. Θα πρέπει λοιπόν να έχεις πολύ περισσότερες σωστές μαντεψιές από όσο σου δίνει η απόδοση.
Αν νομίζεις ότι μπορείς τι να πω δικά σου είναι τα λεφτά, κάνε ότι θέλεις. Αλλά μια συμβουλή: Όλοι αυτοί με τα "σίγουρα συστήματα" μακροπρόθεσμα κερδίζουν ή χάνουν;
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.611
- Πόντοι
- 606
740=Σπαρτα Ροτερνταμ-Φενλο=Γκολ-Γκολ
468=Αντερλεχτ-Μαλιν=2,5 Οβερ
770=Πορτιμονενσε-Μπελενενσες=Γκολ-Γκολ
505=Οντενσε-Ραντερς=2,5 Οβερ
Καρφωτυρι στον οπαπ 1 ευρω
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.611
- Πόντοι
- 606
462=Αντμιρα Βακερ-Λινζ Λασκ=Γκολ&2,5 Οβερ
498=Πριμπραμ-Σεσκε Μπουντεζοβιτς=Γκολ&2,5 Οβερ
469=Οστανδη-Κλαμπ Μπριζ=Γκολ&2,5 Οβερ
816=Σουντσβαλ-Οστερσουντ=Γκολ&2,5 Οβερ
737=Εξελισιορ-Ουτρεχτη Β=Γκολ&2,5 Οβερ
Στον οπαπ καρφωτυρι 1 γιουρο αχχχ τι τραβαμε εμεις τα προτοπαλικαρα του στοιχηματος και οχι μονο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K