Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Στο nba μου φαίνεται πως θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό οι δύο καλύτεροι παίκτες και φαβορί για mvp, ο Γιάννης με τον Harden, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα και προβλέπονται επικές μάχες μεταξύ Golden State & Houston (χθες κατάφερε και ισοφάρισε 2-2 την σειρά το Houston από 2-0 που εχανε

Νομίζω μασελακιας θα καθαρίσει....

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Νομίζω μασελακιας θα καθαρίσει....
Δεν ξέρω, δύσκολο το βλέπω να περνάνε και πάλι τα φλουφλάκια του Όκλαντ, ο μασελάκιας που λες κάνει πολύ κακή σειρά μέχρι στιγμής, ο KD τους κρατάει που είναι επική παικτούρα για άλλη μια φορά στα playoffs και δυστυχώς για τους Γουόριορς τραυματίστηκε και θα χάσει σίγουρα το επόμενο ματς μέσα στο Χιούστον και το πιθανότερο να χάσει και το ενδεχόμενο 7ο ματς αν υπάρξει στο Όκλαντ.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Γαμώ τον Άγιαξ!  :cussing:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Δεν ξέρω, δύσκολο το βλέπω να περνάνε και πάλι τα φλουφλάκια του Όκλαντ, ο μασελάκιας που λες κάνει πολύ κακή σειρά μέχρι στιγμής, ο KD τους κρατάει που είναι επική παικτούρα για άλλη μια φορά στα playoffs και δυστυχώς για τους Γουόριορς τραυματίστηκε και θα χάσει σίγουρα το επόμενο ματς μέσα στο Χιούστον και το πιθανότερο να χάσει και το ενδεχόμενο 7ο ματς αν υπάρξει στο Όκλαντ.

Ακριβώς για αυτό είπα για τον μασελακια.Ηρθε η ώρα να καθαρίσει.
KD για μένα MVP.Μετα οι άλλοι δύο μαζί.Γιαννης,μουσιας...

alvanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
7
Like
245
Πόντοι
281
Ασχετο Μιλγουοκι να το σηκωσει πως το κοβετε..;

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Ασχετο Μιλγουοκι να το σηκωσει πως το κοβετε..;
Για μένα είναι το φαβορί αν συνεχίσει να παίζει όπως παίζει από την αρχή του χρόνου μέχρι και στα playoffs τώρα. Δεν έχει την καρδιά του πρωταθλητή όπως το Golden State βέβαια και υστερεί πολύ και σε εμπειρία συγκριτικά με τους Warriors, αλλά όλοι έτσι ήταν κάποτε, και οι Warriors εντελώς άπειροι χωρίς ίχνος καρδιάς πρωταθλητή ήταν μέχρι και το 2015.
Τους πιστεύω ακράδαντα πάντως για πρωταθλητές της ανατολής τους Bucks, είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος με τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, και το ίδιο ακριβώς θα έλεγα και ας ήταν από την Τουρκία ο Αντετοκούμπο. Στην δύση όποιος περάσει ανάμεσα σε Warriors & Rockets θα καθαρίσει και το Denver ή το Portland και θα πάει τελικό κατά 90% θεωρώ. Έχω την αίσθηση ότι θα τα καταφέρει ο Harden ειδικά τώρα που τραυματιστηκε ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ που λέγεται Kevin fucking Durant  :rockon:

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Έπαιξα νικητή δεύτερο σετ.
Οπότε λογικά θα το πέτυχες σε πολύ καλή απόδοση εφόσον πρόλαβες να το βάλεις προτού ξεκινήσει το δεύτερο σετ, πόσο μάλλον έχοντας πάει 6-0 το πρώτο υπέρ του Federer, οι μπουκς θα το χαν ακόμα πιο σιγουράκι το 2-0 σετ Federer  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ntountatsis

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
0
Πόντοι
0
ΓΚΟΟΟΟΟΛ...

Συνημμένα

• Screenshot_20190510-093201~2.png
    Screenshot_20190510-093201~2.png
    121,2 KB · Εμφανίσεις: 27

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Την καλημέρα μου σε όλους τους φίλους-τζογαδόρους!

Ανζι 1
Τρουά 2

Καλή επιτυχία σε όλους.
  :hi:

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Νίκη Τσιτσιπά απέναντι σε Ζβέρεφ σήμερα στην Μαδρίτη. Φέντερερ και Μπέντσιτς να πάρουν τουλάχιστον σετ απέναντι σε Τιμ και Χαλεπ αντίστοιχα. Καλή επιτυχία.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Οπότε λογικά θα το πέτυχες σε πολύ καλή απόδοση εφόσον πρόλαβες να το βάλεις προτού ξεκινήσει το δεύτερο σετ, πόσο μάλλον έχοντας πάει 6-0 το πρώτο υπέρ του Federer, οι μπουκς θα το χαν ακόμα πιο σιγουράκι το 2-0 σετ Federer  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Όχι σε σούπερ απόδοση!3.25 έδινε.Αλλα δεν είχε επιλογή για να πάρει σετ ο Γάλλος.Καλα μου έκατσε αν και έφαγε μπρεικ μπακ.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Για μένα είναι το φαβορί αν συνεχίσει να παίζει όπως παίζει από την αρχή του χρόνου μέχρι και στα playoffs τώρα. Δεν έχει την καρδιά του πρωταθλητή όπως το Golden State βέβαια και υστερεί πολύ και σε εμπειρία συγκριτικά με τους Warriors, αλλά όλοι έτσι ήταν κάποτε, και οι Warriors εντελώς άπειροι χωρίς ίχνος καρδιάς πρωταθλητή ήταν μέχρι και το 2015.
Τους πιστεύω ακράδαντα πάντως για πρωταθλητές της ανατολής τους Bucks, είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος με τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, και το ίδιο ακριβώς θα έλεγα και ας ήταν από την Τουρκία ο Αντετοκούμπο. Στην δύση όποιος περάσει ανάμεσα σε Warriors & Rockets θα καθαρίσει και το Denver ή το Portland και θα πάει τελικό κατά 90% θεωρώ. Έχω την αίσθηση ότι θα τα καταφέρει ο Harden ειδικά τώρα που τραυματιστηκε ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ που λέγεται Kevin fucking Durant  :rockon:

Συμφωνώ σε όλα.Ο KD πότε αναμένεται να επιστρέψει?Σε τελικούς με Χιούστον βλέπω Γιάννη να βάζει δαχτυλιδι.Καλα και με Ραπτορες θα είναι μεγάλη μάχη(δεν περίμενα τόσο άνετα να περάσει Βοστόνης,έβλεπα 7 ματς)!!!!!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Έπαιξα Μπενσιτς νικήτρια δεύτερο σετ στο 2.2 ενώ έχασε το πρώτο.

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Συμφωνώ σε όλα.Ο KD πότε αναμένεται να επιστρέψει?Σε τελικούς με Χιούστον βλέπω Γιάννη να βάζει δαχτυλιδι.Καλα και με Ραπτορες θα είναι μεγάλη μάχη(δεν περίμενα τόσο άνετα να περάσει Βοστόνης,έβλεπα 7 ματς)!!!!!
Θα χάσει το υπόλοιπο της σειράς με Χιούστον σε κάθε περίπτωση είτε το κάνουν σήμερα 4-2 οι Γουοριορς και τελειώσει από σήμερα είτε πάει στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα τους που δείχνει και το πιθανότερο. Μην τους έχεις και 100% τους Καναδους, χθες ισοφάρισαν 3-3 οι 76ers οπότε όλα θα παιχτούν στο τελευταίο παιχνίδι στο Τορόντο μέσα βέβαια. Όποιος και να περάσει θα κάνει γλειφοκωλαδα στον Γιάννη όμως!  :rockon:

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Νίκη Τσιτσιπά απέναντι σε Ζβέρεφ σήμερα στην Μαδρίτη. Φέντερερ και Μπέντσιτς να πάρουν τουλάχιστον σετ απέναντι σε Τιμ και Χαλεπ αντίστοιχα. Καλή επιτυχία.
Έπαιξα Μπενσιτς νικήτρια δεύτερο σετ στο 2.2 ενώ έχασε το πρώτο.
Μολις πληρώθηκες  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom