Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

POYTANIARIS 69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2008
Like
8
Πόντοι
1
Ναι και Over 2.5 - Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες/Συνολικά Γκολ 
Ρόντα - Τβέντε 1.95
0 ΣΤΗΛΕΣ MAX 
0
€ ΚΕΡΔΟΣ 
0
  Ναι και Over 2.5 - Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες/Συνολικά Γκολ 
Χολστάιν Κίελ - Ουνιόν Βερ. 2.08
0 ΣΤΗΛΕΣ MAX 
0
€ ΚΕΡΔΟΣ 
0
  Ναι (GG) - Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες; 
Μπ. Οστράβα - Ζλιν 2.00
0 ΣΤΗΛΕΣ MAX 
0
€ ΚΕΡΔΟΣ 
0
  Μπρεστ - Τελικό Αποτέλεσμα 
Σατορού - Μπρεστ 2.30
0 ΣΤΗΛΕΣ MAX 
0
€ ΚΕΡΔΟΣ 
0

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
10:50 Melbourne Victory
Newcastle Jets

δειχνει για ασσος οβερ 2,5 οβερ 3,5 οβερ 4,5 γκολ-γκολ και του πουλιου το γαλα :grin: :hi:

ΥΓ.. Ο τΣΕΧοποντιος οπαπ εδω και 3-4 εβδομαδες εβγαλε την αυστραλια απο τα κουπονια του εβγαλε το πιο καθαρο πρωταθλημα στην γη. Το εχει μονο στο ιντερνετ και  live για να δικαιολογηθει κατα καποιον τροπο οτι το εχει το παιχνιδι. Στο ιντερνετ που να ξερει  ο μεσος ανθρωπος οτι το εχει. Εφοσον  βγαζει κουπονι ολοι περιμενουν το κουπονι :grin: που να ξερουν οτι πρεπει να μπουν στην σελιδα του τσεχοποντιου και να δουν οτι εχει το παιχνιδι για να το παιξουν. Εδω εχθες πηρα τηλ τον προποτζη μου του λεω παιξε την συδνευ οβερ 1,5 5 ευρω και με λεει δεν το εχει βαριοτανε να το ψαξει πηγα στο προποτζηδικο του λεω αυτο τι ειναι α με λεει το εχει μαμησετα :hi: ΥΓ.. οΛΑ ΣΠΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ  :hi: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.430
Πόντοι
5.006
10:50 Melbourne Victory
Newcastle Jets

δειχνει για ασσος οβερ 2,5 οβερ 3,5 οβερ 4,5 γκολ-γκολ και του πουλιου το γαλα :grin: :hi:

ΥΓ.. Ο τΣΕΧοποντιος οπαπ εδω και 3-4 εβδομαδες εβγαλε την αυστραλια απο τα κουπονια του εβγαλε το πιο καθαρο πρωταθλημα στην γη. Το εχει μονο στο ιντερνετ και  live για να δικαιολογηθει κατα καποιον τροπο οτι το εχει το παιχνιδι. Στο ιντερνετ που να ξερει  ο μεσος ανθρωπος οτι το εχει. Εφοσον  βγαζει κουπονι ολοι περιμενουν το κουπονι :grin: που να ξερουν οτι πρεπει να μπουν στην σελιδα του τσεχοποντιου και να δουν οτι εχει το παιχνιδι για να το παιξουν. Εδω εχθες πηρα τηλ τον προποτζη μου του λεω παιξε την συδνευ οβερ 1,5 5 ευρω και με λεει δεν το εχει βαριοτανε να το ψαξει πηγα στο προποτζηδικο του λεω αυτο τι ειναι α με λεει το εχει μαμησετα :hi: ΥΓ.. οΛΑ ΣΠΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ  :hi: :grin:
:hi: :coffee: :grin:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους-τζογαδόρους!

Μίλαν 1
Πόρτο 1

Καλή επιτυχία σε όλους.
      :hi:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
1 Ναι
Κάρλος Μανούσι v Ρεάλ Γκαρσιλάσο
(Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο 1ο ημίχρονο)

02/03/2019 Κανένα
5,00
Ανοικτό
Στοίχημα:  1 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  5,00 :hi:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
[move]καλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης :hi:[/move]

παιδια ενας φιλος εγινε συνδρομητης σε ενα ξενο σαιτ Με προγνωστικα (αν ειναι δυνατον  :grin: πληρωσε 40 ευρω  :headbang: εχει κοροιδα παντου :grin:) :afro:  θελετε να βγαζω εδω τι δινει το σαιτ οποτε μπορω?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.430
Πόντοι
5.006

παιδια ενας φιλος εγινε συνδρομητης σε ενα ξενο σαιτ Με προγνωστικα (αν ειναι δυνατον  :grin: πληρωσε 40 ευρω  :headbang: εχει κοροιδα παντου :grin:) :afro:  θελετε να βγαζω εδω τι δινει το σαιτ οποτε μπορω?
ελευθερα αλλα τι να πει το σαιτ,εμεις ειμαστε αετοι ρε αδελφε.. :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
ελευθερα αλλα τι να πει το σαιτ,εμεις ειμαστε αετοι ρε αδελφε.. :grin:
:hi: Λοιπον το σαιτ δινει σαν τιπικαλ αποδοσεις δηλαδη εννοει  μεσαιες γιατι τα δυνατα του ειναι 2-3 παιχνιδια ουτε καν ρωτησα τον φιλο γιατι 1,20 και 1,23 τα βλεπουμε και εμεις οτι ειναι φαβορι :grin:

βολφσμπουργκ-Βερντερ βρεμης=1

Αταλαντα-Φιορεντινα=1

Βαλενθια-Αθλετικ Μπιλμπαο=1

Μαρσειγ-Σεντ Τετιεν=1

αυτα δινει το σαιτ + καποια αλλα που ειναι απο χωρες που νομιζω δεν εχει το κουπονι του τσεχοποντιου οπαπ :) πρωσοπικα δεν θα παιξω τιπ απο αυτα .

Τα δικα μου ειναι γουοτφορντ-λεστερ γκολ-γκολ αυτο μολις αρχισε τι να κανω ξεχαστηκα

αουστρια βιεννης-χαρτμπεργκ=2,5 οβερ

Στουμ Γκρατς-λινζ λασκ=γκολ-γκολ

ζουλτε βαραγκεν-Γανδη=γκολ-γκολ

Γκρονινγκεν-Φενλο=1

χερεφεν-βιλεμ=γκολ&2,5 οβερ

Γκινκαμπ-Ναντ=1

Νις-Στρασβουργο=γκολ-γκολ

καρφωτυρι τσεχοποντιο οπαπ 1 ευρω  :hi: :afro: :grin:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους-τζογαδόρους!

ΠΑΟΚ 2
Γιούβε 2

Καλή επιτυχία σε όλους.
      :hi:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Πες του να δίνει σε μένα τα 40€  :orchestra:
Πίστεψέ με.. περισσότερα θα βγάζει από το να τα ακουμπάει στους παπατζήδες.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
[move]καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης :hi:[/move]

λομπος-πουμας οβερ 2,5  MEXIKO :grin:αυτο ειναι τωρα στο live το συνδυaζει καποιος αν θελει με ρασινγκ κλουμπ AσσοARZENTINA :grin: και βαζει και ουασινκτον-ατλαντα γιουναιτεντUSATODAY  0βερ 3,5 :grin: και AN eιναι λιγο απλιστος :grin: βαζει και ενα γκολ-γκολ το χιμνασια λα πλατα με την ιντεπεντιεντε ΑΡΖΕΝΤΙΝΑ  να βγαλει κανα ψιλο αν βγει :grin: :hi: ΗΡΘΕ η ωρα του φαγητου οταν τρωνε δεν μιλανε αντου ταλερ :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
[move]Καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του συμπαντος :grin: :hi: δεν γλυφω  :grin:[/move]

Λοιπον ας αρχισουμε με τα πρωγνοστικα του επι πληρωμης ξενου σαιτ(οι τιπστερς ειναι ξενοι αρα ας πουμε οτι δεν εχουν το οπαδικο στοιχειο που εχουν λιγακη οι δικοι μας στα προγνωστικα τους οταν προκειται για ελληνικα παιχνιδια ενταξει αυτο ειναι λιγακη συμπερσμα δικο μου κομσι κομσα αλλα ας πουμε στα ελληνικα παιχνιδια μπορει να ειναι λιγο πιο αμεροληπτοι γιατι εχω την εντυπωση πως καποιοι δικοι μας τιπστερς βαζουν και το οπαδικο στοιχειο μεσα τεσπα με κουρασα :grin: :uglystupid: :headbang: :happy: )Παμε ..

ενωση παραλιμνιου Κυπρος

Χαποελ μπιρ σιβα Ισραηλ

Γκουαρανι  αυτη πρεπει να ειναι βραζιλια δεν το ελεγχω βαριεμε  :grin:

Μπανφιλντ αυτη την ξερω ειναι Αρζεντινα Αργεντινη στα ελληνικα για οποιον δεν ξερει ξενες γλωσσες

Σολ ντε αμερικα δεν εχω ιδεα ψαξτε το  :grin:

Ατλετικο χουνιλα δεν εχω ιδεα ψαξτε το :grin:

Λεγκανες ενταξει ισπανια ειναι αυτο :grin:

και τα δυνατα τους σημεια ειναι Σαμροκ ροβερς ενταξει εχω <ιρλανδικο αιμα> και γουιντ κασαμπλανκα αυτο μαλλον μαροκο ψαξτε το. η ρωτηστε τον φιλο Ντουνταρα που εχει παιξει ολο το μουσουλμανικο χαρτη της γης :grin:

Πρωσοπικα δεν θα παιξω τιπ απο αυτα. Ο λογος ειναι καθρα οτι πρεπει να αγωνιστω προσωπικα για να πιασω ψαρια :grin:

Τα δικα μου ειναι  :grin:

715=Ακισασπορ-Αλανιασπορ=2,5 Οβερ

717=Κασιμπασα-Τραμζοσπορ=Γκολ-Γκολ

720=Βουρ. Κικερς-Ουντερχακινγκ=Γκολ-Γκολ Γ γερμανιας

719=Μιντλαντ-Νορντζελαντ=Γκολ-Γκολ

726=Σεφιλντ Γουενσντει-Σεφιλντ Γιουναιτεντ=2,5 Οβερ

730=Σαμροκ ροβερς-Φιν Χαρπς=1

727=Λεγκανες-Λεβαντε=2,5 Οβερ

728=Λα κορουνια-Λεβαντε=2,5 Οβερ

αυτα θα τα παιξω σε λιγο κανα σχεδον 1 ευρω στην βετ365γρ :hi: αντου ταλερ :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.430
Πόντοι
5.006
[move]Καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του συμπαντος :grin: :hi: δεν γλυφω   :grin:[/move]

Λοιπον ας αρχισουμε με τα πρωγνοστικα του επι πληρωμης ξενου σαιτ(οι τιπστερς ειναι ξενοι αρα ας πουμε οτι δεν εχουν το οπαδικο στοιχειο που εχουν λιγακη οι δικοι μας στα προγνωστικα τους οταν προκειται για ελληνικα παιχνιδια ενταξει αυτο ειναι λιγακη συμπερσμα δικο μου κομσι κομσα αλλα ας πουμε στα ελληνικα παιχνιδια μπορει να ειναι λιγο πιο αμεροληπτοι γιατι εχω την εντυπωση πως καποιοι δικοι μας τιπστερς βαζουν και το οπαδικο στοιχειο μεσα τεσπα με κουρασα :grin: :uglystupid: :headbang: :happy: )Παμε ..

ενωση παραλιμνιου Κυπρος

Χαποελ μπιρ σιβα Ισραηλ

Γκουαρανι  αυτη πρεπει να ειναι βραζιλια δεν το ελεγχω βαριεμε  :grin:

Μπανφιλντ αυτη την ξερω ειναι Αρζεντινα Αργεντινη στα ελληνικα για οποιον δεν ξερει ξενες γλωσσες

Σολ ντε αμερικα δεν εχω ιδεα ψαξτε το  :grin:

Ατλετικο χουνιλα δεν εχω ιδεα ψαξτε το :grin:

Λεγκανες ενταξει ισπανια ειναι αυτο :grin:

και τα δυνατα τους σημεια ειναι Σαμροκ ροβερς ενταξει εχω <ιρλανδικο αιμα> και γουιντ κασαμπλανκα αυτο μαλλον μαροκο ψαξτε το. η ρωτηστε τον φιλο Ντουνταρα που εχει παιξει ολο το μουσουλμανικο χαρτη της γης :grin:

Πρωσοπικα δεν θα παιξω τιπ απο αυτα. Ο λογος ειναι καθρα οτι πρεπει να αγωνιστω προσωπικα για να πιασω ψαρια :grin:

Τα δικα μου ειναι  :grin:

715=Ακισασπορ-Αλανιασπορ=2,5 Οβερ

717=Κασιμπασα-Τραμζοσπορ=Γκολ-Γκολ

720=Βουρ. Κικερς-Ουντερχακινγκ=Γκολ-Γκολ Γ γερμανιας

719=Μιντλαντ-Νορντζελαντ=Γκολ-Γκολ

726=Σεφιλντ Γουενσντει-Σεφιλντ Γιουναιτεντ=2,5 Οβερ

730=Σαμροκ ροβερς-Φιν Χαρπς=1

727=Λεγκανες-Λεβαντε=2,5 Οβερ

728=Λα κορουνια-Λεβαντε=2,5 Οβερ

αυτα θα τα παιξω σε λιγο κανα σχεδον 1 ευρω στην βετ365γρ :hi: αντου ταλερ :grin:
:rockon: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom