Αλαζoνεια διχως τελος απο GuruL.
~ Χρόνια πολλά με υγεία και λίγη ρέντα παραπάνω ρε παίκτες. Τι φυλακτό είναι αυτό που έχουν; 10/11 την Κυριακή, 10/11 πάλι την προηγούμενη Κυριακή, στις αμέσως προηγούμενες μέρες 8/9 και δύο ακόμα 6/7. Άσε που έχουμε στο ίδιο χρονικό διάστημα του Δεκεμβρίου και δύο 5/6 Over 3.5 στη στήλη Over of the Day χαμένα από το πουθενά. Όλα τα παραπάνω με θεόρατες αποδόσεις…και το «ήταν η μέρα μας» έγινε πάλι το «ήταν η μέρα τους». Μιλάμε για “πάτο”, για να δούμε που θα το πάνε;
~ Πάντως επειδή τα γράμματα τα ξέρω καλύτερα απ όλους και έχω δει έργα και έργα εδώ και πάνω από 20 χρόνια, ένα σας λέω, το νόμισμα έχει δύο όψεις. Όπως έχανα μεγάλα κέρδη, έτσι ακριβώς κέρδιζα μεγάλα κέρδη. Θα πληρώσουν και θα βιώσουν τον ίδιο βασανιστικό τρόπο.
~ Αναφορά μόνο στο τελευταίο 10/11, τα άλλα στην άκρη, αν πέρναγε το 11/11 θα έτρωγαν εκατομμύρια euro ζημιά, πολλά εκατομμύρια euro…παράνομοι και νόμιμοι Book. Πατήματα από την μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη, στην Κύπρο, από τα Ελληνόπουλα απανταχού. Αποκεφαλισμούς θα είχαμε. Παίρνουν τα πονταρίσματα στα χέρια τους και κλαίνε, μεροκάματο του τρόμου βγάζουν όταν βγάζουν, ξέρουν πολύ καλά., οι ζημιές σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ανεπανόρθωτες με θρήνους και οδυρμούς.
~ Όπως λένε και οι ίδιοι οι Bookmakers το Surfbet.net αποφασίζει ποντάρισμα σε μέγεθος όσο κανένα άλλο μέσο στην Ελλάδα.
~ Τώρα όσον αφορά για το Over που δεν πέρασε στο ματς Emmen - Willem II με το 0-2 να μένει από το 55’ με δοκάρι στα τελευταία λεπτά, έχω να σας πω, πως και η εξέλιξη του αλλά και η στατιστική εικόνα πριν το παιχνίδι ήταν καθαρά υπέρ μας. 0-2 στο 55’, ένα σκορ που αφήνει φύση θέση ανοιχτές διαθέσεις, με σούπερ στατιστικά δεδομένα πριν το ματς το 6/7 G/G της Εμεν και (14-18) γκολ σε 8 εκτός της Willem II…αλλά.
~ Εγώ πάντως δεν αλλάζω χαβά, αν ήταν να έκοβα και να έραβα ανάλογα με τα αποτελέσματα θα ήμουν φυλακή, και από υπομονή φουλ. ΔΕΝ έχουν σημασία τα αποτελέσματα, αυτά είναι περιστασιακά πράγματα, ΔΕΝ μπορείς να τα ελέγξεις. Μόνο ο τρόπος που παίζεις έχει σημασία, διότι αυτό ΜΠΟΡΕΙΣ να το ελέγξεις…το Guruσημο μην ξεχάσετε να πληρώσετε μαζί με τα τέλη κυκλοφορίας.
Επισης για πιο 10/11 μιλαει
Απο την 1η τετραδα
Trabzonspor - Rizespor Trabzonspor (Over 1.5)
Den Haag - Feyenoord Feyenoord (Over 1.5)
De Graafschap - Vitesse Vitesse (Over 1.5)
Club Brugge - Antwerp Club Brugge (Over 1.5)
Το Den Haag - Feyenoord βγηκε Χ 2-2
και το
De Graafschap - Vitesse επισης Χ 2-2
Δεν ειναι χαμενα τα παιχνιδια αυτα
:S :S :S