Μόλις έκανα cash out μπήκε γκολ..
Φίλε μου δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Το έχω πάθει 10αδες φορές. Με το που κάνω Cash out να βάζουν Gool
Μετά πρέπει να περάσει κανένα 3ωρο για να μου φύγει η ζαλάδα :S
Μόλις έκανα cash out μπήκε γκολ..
Μια απορία....τα ποσά γιατί τα σβήνετε?
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ....μάλλον για να μη ζηλέψουμε από τα πονταρίσματα των 0,10...πάρτε και μια μασημένη τροφή...Επιστροφή στους πάγκους για Βενγκέρ,απόδοση Μαρτινς να φύγει έως 31/12...2,95...για την εφορια τυπε...
τυπε αλλου πες τα για τα 0.10 ;)ΧΑ ΧΑ ΧΑ ....μάλλον για να μη ζηλέψουμε από τα πονταρίσματα των 0,10...πάρτε και μια μασημένη τροφή...Επιστροφή στους πάγκους για Βενγκέρ,απόδοση Μαρτινς να φύγει έως 31/12...2,95...
Φίλε μου δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Το έχω πάθει 10αδες φορές. Με το που κάνω Cash out να βάζουν Gool
Μετά πρέπει να περάσει κανένα 3ωρο για να μου φύγει η ζαλάδα :S
Το χειρότερο για μένα είναι να κάνεις Cash out κ στο τέλος να βλεπεις ότι κέρδισες κ έχασες τα δίπλα από αυτά που έπρεπε να πάρεις.. :S :S :S
Curiosity killed the cat. Δεν έδειξα προχθές ένα στοίχημα 3/4 με 34Ε συνολικό κόστος;Μια απορία....τα ποσά γιατί τα σβήνετε?
Το s μόνο μην ξεχνάς στους ενεστώτες της Αγγλικής. Φυσικά κι εγώ δεν είμαι γνώστης της Αγγλικής αλλά της Καναδικής.why do you think that she understand English so good?
Μπορεί να βάζουν πολύ λιγα (πχ.μονολπετα) και να ντρέπονται
Δεν μπορει ολοι να ειναι λεφταδες σαν και εσενα τυπε. :S :S :S
Δεν το έγραψα απαξιωτικά. Ουτε είπα ότι εγω παίζω μόνο μεγάλα ποσά. Κάνω και μικρά και μεγάλα πονταρίσματα,ανάλογα. "iakovos" είμαι λιγότερο λεφτας από εσένα... ;)
τυπε το κλεισες? :coolcondom:Το έριξα τύπε ελπίζω να κερδίσουμε..
Εκτύπωση Επιβεβαιωση Στοιχηματος - YA2652583471I - Ίντερνετ Ώρα στοιχήματος: 31/10/2018 18:28:13
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5
Άρσεναλ v Μπλάκπουλ
(Σύνολο Γκολ)
31/10/2018 Κανένα
1,30
Ανοικτό
2 Over 2.5
Γουέστ Χαμ v Τότεναμ
(Σύνολο Γκολ)
31/10/2018 Κανένα
1,72