με τραβελογυφτισες δεν εχω παει ποτε κανενα ελληνακι που μου κλικαρει θα το παρω
αν εννοεις για παραπανω παιχνιδια απλα αυτο ειναι το προσωπικο μου παιξιμο σε αυτο εχω καταληξει τα τελελευταια 4 χρονια περιπου μετα απο πειραματισμους περιπου 20 χρονων αυτα μου δινουν ενα σταθερο μεροκαματο και κυριως την χαρα της εξαργυρωσης του δελτιου
συνηθως δευτερες πεμπτες δεν παιζω το ιδιο συνιστω και σε σας παρολα αυτα δινω προγνωστικα για να περασει η ωρα μας λιγο καλυτερα ,για καποιους που ρωτησαν ειρωνικα αν ασχοληθηκα και με κυνοδρομιες αλλα και πολλα αλλα που παιζονται παγκοσμια σε οτι μπορεις να φανταστεις η απαντηση ειναι ναι τελευταια πονταρισα αν θα μπει ο παπαντωνιου φυλακη καθως και με ποιους θα συγκυβερνησει ο κουλης αν βγει στην επομενη αναμετρηση
επειδη εδω γνωρισα καποια παιδια που δεν μπορουν να με διαβαζουν καπου αλλου δινω το προσωπικο μου παιξιμο γιατι μου το ζητησαν δεν ξερω για ποσο ακομη θα αναρτω λογω ασχολιων εργασιας αλλα θα το κανω ακομη λιγο για καποιους φιλους
για καποιους τα ποσοστα που δινω φαινονται γελοια αλλα εχω συνεχη επαφη με το ταμειο και αυτο με επιβεβαιωσε περυσι με ενα ποσοστο επιτυχιας κοντα στο 70%
καλο ε, τι σημαινει αυτο οτι σε ενα ποσο deposit που τοποθετησα στο στοιχημα πολλαπλασιαστηκε
μετα φιλε μου τα αλλα για μενα ειναι κουβεντες καφενειου και αμπελοφιλοσοφιες εδω μεσα και μαλιστα του χειριστου ειδους
για οσους παλιους θυμουνται και διαβαζαν στον φιλαθλο τον ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ θεος σχωρεστον θα με καταλαβουν
ο πρωτος διδαξας και δασκαλος μου