gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ποτέ δεν είναι αργά...έλα μπουλάκο να του τα γαμήσουμε!Κουφαλες για να μην γκαντεμιαστουν... Εχουν αρχισει ηδη
Χερτα και Αννοβερο αντερ!
Ποτέ δεν είναι αργά...έλα μπουλάκο να του τα γαμήσουμε!Κουφαλες για να μην γκαντεμιαστουν... Εχουν αρχισει ηδη
Τη Χέρτα άντερ????Κουφαλες για να μην γκαντεμιαστουν... Εχουν αρχισει ηδη
Τι να του γαμήσουμε ρε???Ποτέ δεν είναι αργά...έλα μπουλάκο να του τα γαμήσουμε!
2.10...Τη Χέρτα άντερ????
πόσο το βρήκες ρε γίδι???
Τι σου είπα γάτε..???2.10...
Τελικα τπτ δεν ειναι τυχαιο με το που εγραψα 0-1 ηΚολωνια!! Ελεος
Και έξω 1.50 την δίνουν την Μπάρτσα!Δεν αξίζει...πάντως στον ΟΠΑΠ είναι και πολύ μαλάκες.δεν υπάρχει εταιρεία που να δίνει τη Μάλαγα κάτω από 1.85 και αυτοί εκεί στο 1.75.τί μαλάκες δλδ.ή το άλλο με τη Μπάρτσα?παίζει στη τρίτη πιο δύσκολη έδρα της Ισπανίας και της δίνουν το απίστευτο 1.35
Πάμε για καραόβερ!Τι σου είπα γάτε..???
Κλώνος του χίτμαν είσαι?παιδιά πως τη κόβεται την ίντερ?δεν είναι καιρός ο special one να καθαρίσει το τίτλο?άλλωστε με τη Ρόμα στο Ολύμπικο τα άει περίφημα και φέτος έχει δείξει ότι τα έχει τα δύσκολα ματς
Τι ηλιοκαλη και λογγαδες?Τι έχεις πιει πάλι?2-0 Η βέρντερ στο 20'...
και για τους φίλους του ΠΡΟ-ΠΟ...
[move] [size=16pt]ΗΛΙΟΚΑΛΗ-ΛΟΓΓΑΔΕΣ 0-1[/size] [/move]
Tίπουτις...Τι ηλιοκαλη και λογγαδες?Τι έχεις πιει πάλι?
τη πουτανα τη ντορτμουντ δεν βλεπω να σκοραρει
τι εγινε στρατηγε?Ελεος ρε μαλακες ειναι τυχαιο...?
Να μου κοπει το χερι ανα ξαναγραψω... Αστα διαλα πια!
Ούτε ένα τεταρτάκι δεν χρειαστήκαμε στρατηγέ για να στο καταστρέψουμε!Ελεος ρε μαλακες ειναι τυχαιο...?
ωχ αποκαλύφθηκα?Κλώνος του χίτμαν είσαι?
Δεν θα είναι εύκολο...έχουνε ξεσηκωθεί οι Ρωμαίοι και ουσιαστικά είναι από τις λίγες φορές φέτος που κατεβαίνουνε κομπλέ!
Το βλεπς?Παιζ τίπουτες?Tίπουτις...
Σε λίγο θα πάω...
Επειδή η κολωνιά έκανε το 0-3 από το 32' πρέπεινα τα το κάνει και η μπορούσσια???
Μην το γκαντεμιάζεις...
χαλάρωσε ρε,παίξε σημεία και άσε τα αντερ/οβερ δεν σε πάνε...Ελεος ρε μαλακες ειναι τυχαιο...?