Παρασκευή 22:00
Μπραιτον-Γουεστ Χαμ 2 (2.80) για συστημα ή Χ2 (1.50) με 2 draw no bet/ισοπαλία όχι στοίχημα (1.83)
Καλύτερη ομάδα η Γουεστ Χαμ με μια τριάδα όνειρο μπροστά. Δυο γκολ εβαλαν στην Γιουνάιτεντ γιατί το άλλο χρεώθηκε αυτογκόλ που προήλθε απο τον τρίτο. Αν δεν κανουν καμια μαλαγανια αμυντικά,μπορούν να φύγουν με το διπλό. Με Τσέλσι και Γιουνάιτεντ φάνηκε σοβαρή αλλά σαν ομάδα τα τελευταια χρόνια είναι ανώμαλη. Ποτε δεν είχε τόσο καλη ομάδα,όμως.
Η Μπράιτον είναι κλασσική Αγγλική ομάδα. Άμυνα,ξύλο,σέντρα,στημένα και αγιος ο θεός μπας και το βάλει κανας ψηλοκρεμαστος.
Σάββατο 17:00
Γουοτφορντ-Μπορνμουθ οβερ 2.5 (1.72)
Ομάδες που θέλουν να παίξουν μπαλιτσα. Η Γουότφορντ στηρίζεται στο πρεσινγκ ψηλά και στα στημένα της γιατί έχει ενα σωρό ψηλοκρεμαστους. Η Μπορνμουθ στην ταχύτητα που αναπτύσεται. Επίσης,για κάποιον λογο παιρνει και πολλά πέναλντι. 7 ματς πρωταθληματος και έχει πάρει ηδη 3.
Λεστερ-Εβερτον Οβερ 2.5 (1.90)
Η Έβερτον φέτος είναι πουλεν στα οβερ μαζί με Μπορνμουθ,Φούλαμ και λιγότερο τις Λέστερ και Γουεστ Χαμ.
Λέστερ έχει 13-10 γκολ και η Έβερτον 11-11. Αμυναρες όπως βλέπετε. Μεσοβδόμαδα επαιξε Εβερτον-Σαουθαμπτον με τα δεύτερα. Ουτε Γουόλκοτ,ουτε Ριτσαρλισον,ουτε Σίγκουρντσον βασικοί.
Προσωπικά το βρίσκω πολύ υψηλο.
Παλας-Γουλβς Αντερ 2.5 (1.65)
Η μια περιμένει τα παντα απο Ζαχά και η αλλη έχει σφιχτή άμυνα. 6 γκολ παθητικό μέχρις στιγμης. Μονο Σίτι και Λίβερπουλ την περνάνε με 3 παθητικό και η Τσέλσι με 5. Τα 2 απο αυτά τα 6 τα έφαγε απο Σίτι και Γιουνάιτεντ,2 έφαγε απο Λεστερ(το 1 αυτογκόλ) και τα αλλά 2 απο Έβερτον. Απο καλες ομάδες με επιθετικό ταλέντο,δηλαδή.
Παιχταρας ο Ζαχά αλλά εδώ δεν θα υπάρξει χώρος για να κανει τα δικά του. Πιστεύω θα κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα το σκορ.
Κυριακή 14:00
Φουλαμ-Αρσεναλ Οβερ 2.5 (1.45)
Τα είπα πιο πανω για Φούλαμ. Απέναντι θα βρει μια ομάδα με Λακαζετ και Ομπαμεγιανγκ. Μια χαρά παιχνιδι για συνδιασμό με κάνα άλλο πχ Ολλανδικό ιδιας ώρας για χτίσιμο μπανκας για αργότερα.
18:30
Λιβερππυλ-Σιτι 1 (2.60). Σαφως και ισχύουν τα 1Χ ή 1 dnb.
Χτες,η Λίβερπουλ κατέβηκε για να πάρει ενα Χ στο ρελαντί. Δείγμα αυτου το οτι δεν είχε τελική στην εστία. Χαλαρά η χειρότερη εμφάνιση εδώ και πολύ καιρό. Αυτό ήρθε ως αποτέλεσμα του ματς της Κυριακής και το οτι η Νάπολι είχε γκελαρει με Αστέρα. Αυτή είναι η άποψη μου. Μπορεί να είμαι λάθος. Το σίγουρο είναι οτι τέτοια εμφάνιση δεν παιζει να ξαναδουμε την Κυριακή. Το πιο σημαντικό ματς της χρονιας. Κερδιζεις και δίνεις απαντήσεις αλλά σκορπας και φόβο στην Σίτι για τη μάχη του τίτλου. Μετα απο αυτό ακολουθεί διακοπή οποτε θα παει με σπασμένα φρένα να το παίξει. Το Άνφιλντ θα βράζει όπως το κανει σε τέτοια σημαντικά ματς.
Η Σίτι απο την αλλη είναι η καλύτερη Αγγλική ομάδα. Μακράν το πιο ποιοτικό ρόστερ. Μπορεί να βγάλει Στέρλινγκ και να βάλει Μαχρεζ,ο Θου Βου απο την Καταλονία. Αυτό τα λέει όλα.
Τον άσσο τον στηρίζω στα εξης σημεία.
1)Το Άνφιλντ θα βράζει
2)Η Σίτι δεν έχει δεύτερο αμυντικό χαφ και ο Φερναντινιο είναι πολύ γέρος για να ακολουθεί τέτοιους ρυθμούς.
3)Δεν έχει αριστερό μπακ.Ο Μέντι που είναι ο μοναδικος,τραυματίας. Ο Ντελφ εκτός. Θα παίξει ο Λαπόρτ όπως πέρσι στο 3-0 του ΤσΛ που είναι στόπερ ή ο Ζιτσενκο που είναι πιτσιρικι εξτρέμ και πήγε στα μπακ πέρσι. Εκεί είναι ο χώρος του Σαλάχ που κανει μέτρια προς κακή σεζόν μέχρις στιγμής,βέβαια.
4)Στην προϊστορία της Σιτι σε Ανφιλντ(ακολουθεί φωτό) και σε αυτή του Πεπ με τον Κλοπ. Οι ομάδες του Πεπ είναι αυτό που θέλει ο Κλοπ απέναντι του. Ανοιχτές που με ενα κλέψιμο και δυο μπαλιές βρίσκεσαι σε θέση για γκολ. Η προϊστορία τους ειναι 14 ματς 5 νίκες για Πεπ,1 Χ και 8 ήττες. Οι περισσότερες απο οποιονδήποτε προπονητη και ΠΑΝΤΑ με χειρότερα ρόστερ.
Αν κάποιος διαφωνεί,πας σε οβερ 2.5 ή 3.5 ανάλογα τι σε βολευει και είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ.
Λίβερπουλ στο 2.60 και Σίτι στο 2.80 δεν θα ξαναβρειτε εκτος των μεταξυ τους οποτε οτι και να παιξετε,θα είναι κατανοητό.
Απο τα υπολοιπα,
Μπερνλι-Χαντερσφιλντ 1 (2.10) έβλεπα αλλά δεν είναι για εμπιστοσυνη με αυτό το ποδόσφαιρο που παίζουν.
Γιουνάιτεντ-Νιουκαστλ Αντερ 2.5 (1.90). Αντερ 3.5 θα είναι κομπλε,ίσως. Μέχρι και ο Ράφα Μπενιτεζ θα παίξει στόπερ στην Νιούκαστλ. Είναι επίφοβο για ξέσπασμα αλλά η κατασταση είναι πραγματικα κακή. Θα πήγαιναν στο Χ2 όπως έλεγα τις προαλλες,παντα κόντρα αυτή την ομάδα,αλλά η Νιούκαστλ είναι κάκιστη ομάδα. Λιγο πιο σοβαρή θα την ήθελα.
Σαουθαμπτον-Τσελσι. Γενικά πιστεύω οτι η Τσέλσι θα κανει τις γκελες της μετα από ματς Γιουροπα Λιγκ αλλά ισχυει το ίδιο με Νιούκαστλ. Δεν είναι σοβαρή ομάδα η αλλη. Διπλό δεν θα το επαιζα. Πρωτη στα 5 κόρνερ Τσελσι με το σκεπτικό οτι θα ζοριστει έστω και λίγο.
Το πιο δυνατό θεωρώ οτι είναι η Λίβερπουλ αλλα μονο αν υπάρχει οικονομική ευχέρεια. Αν εχεις 20 ευρώ,μην τα παίξεις ολα σε ασσο πχ. Αν εχεις 200 στην άκρη,μην παίξεις 150 και μετα ψαχνεις λεφτα για ψώνια σε σουπερ μαρκετ. Ο καθένας κανονίζει δηλαδη γιατί όλοι πάνε κουβά καποτε. Δεν είμαι ταξιδιώτης απο το μελλον να ξέρω τα παντα ή έτσι θέλω να πιστεύετε,τουλαχιστον.
Απο τα ματς των 5 του Σαββάτου,εκεί πραγματικά δεν ξέρω πως να τα παντρεψω. Ίσως μονο αποδεκτό Λέστερ και τα αλλά μαζί ή 2/3
Μπορεί να δω και κάνα συστημα με ειδικα παικτών για άρρωστες καταστάσεις :p
ΥΓ.Πάμε μωρή Στόουκ!!!
ΥΓ2.Ολόκληρο κατεβατο βγήκε.Εργασία για το σπίτι.Βγάλτε μου την περίληψη του κειμένου :p