ρε τι κλεφτες ειναι αυτοι στον οπαπ 1,90 το 1χ. πανω απο 2 ηταν στα ονλαιν σαιτ
Παρόλο που ασχολούμαι μόνο ενάμιση χρόνο με το στοίχημα αλλά έχω διαβάσει πολλά άρθρα και φόρουμ στο κομμάτι των αποδόσεων πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο το ότι ο ΟΠΑΠ δεν μπαίνει στον ανταγωνισμό με τις εταιρείες του ηλεκτρονικού. Οι ηλεκτρονικές ναι μεν έχουν καλύτερες αποδόσεις αλλά σε περιορίζουν αν κερδίζεις συνέχεια και σου έχουν ένα ανώτατο όριο κέρδος ανά στοίχημα, δελτίο και ημέρα.
Έχει λοιπόν τα κακα του, πχ αποδόσεις, άθλια ηλεκτρονικη πλατφόρμα αλλά βλέπεις ότι κάποιος μπορεί να κερδίσει και 50 και 100 και 400.000€, την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα νικητής με τόσα χρήματα εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει να υπάρχει στις ηλεκτρονικές εταιρείες. Επίσης ο ΟΠΑΠ έχει να πληρώσει και τους πράκτορες τα ποσοστά τους, οι ηλεκτρονικές έχουν μεν το προσωπικό τους, λιγότερο από τους πράκτορες, αλλά και τους παίκτες που στην Ελλάδα δεν είναι και πολλοί, καθώς πολλοί δεν θελουν να χρησιμοποιουν τις υπηρεσίες τους γιατί μαλλον δεν θέλουν να μπλέξουν με ηλεκτρονικες συναλλαγές αλλά και γιατί προτιμούν τον παραδοσιακό τρόπο παιξίματος στα πρακτορεία.
Και κάτι άλλο. Ένας Οπαπικος σύμβουλος πριν χρόνια ήταν και στον stoiximan μέτοχος. Μάλιστα εκείνη την περίοδο ήταν αυτός που δημοσίως κατηγορούσε τις ηλεκτρονικές εταιρείες ότι δεν έχουν νομιμη άδεια λειτουργίας. Προ ολίγων ημερών ο ΟΠΑΠ αγόρασε μέρος των μετόχων του στοίχημαν. Μην παρασυρεστε επομένως από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Παίξτε το στοίχημα εκεί που σας αρέσει και μην ασχοληστε πολύ με τα αρνητικά της κάθε μιας παραπονούμενοι συνεχώς. Χαλάτε την ζαχαρένια σας