Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Over 2.5 @ 2,20
Μονό: 0,5 Στήλες @ €1
18/07/2018 00:50:58 0,50 0,00
Εκτύπωση Επιβεβαιωση Στοιχηματος - XH1975125010I - Ίντερνετ Ώρα στοιχήματος: 18/07/2018 00:50:58
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5
Γκουαρανί ΣΠ v Φιγκεϊρένσε
(Σύνολο Γκολ)

18/07/2018 Κανένα
2,20
Ανοικτό
Στοίχημα:  0,5 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  1,10 για το πρωινο κουλουρι με σουσαμι :grin: :hi:

Επισκέπτης
Δεν αξίζει τίποτα σήμερα οπότε.........

Συνημμένα

• MHDEN OI ΩΡΕΣ ΣΑΣ (που έλεγε ο Λεβέντης).........png
    MHDEN OI ΩΡΕΣ ΣΑΣ (που έλεγε ο Λεβέντης).........png
    38,2 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Με γενικές μεθόδους & παραδοχές - εδώ γαμήθηκε η πόρνη Βραζιλία που είχα 386 δείγματα ΓΚΡ...........
    Με γενικές μεθόδους & παραδοχές - εδώ γαμήθηκε η πόρνη Βραζιλία που είχα 386 δείγματα ΓΚΡ...........
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 30

Επισκέπτης
[MOVE]15 DAYS LEFT FOR UK CHAMPIONS  :headbaning1: :headbaning2:[/MOVE]

[MOVE]TZOGOS, TIMH & AREIA PSOLH  :tn04:[/MOVE]

Sportingbet πάρε μου 1 πιπίζα  :dancing:

ΤΟ TRAGOUDI THS HMERAS!!!

Συνημμένα

• ETOIMAZONTAI DYNAMITES AGGLIAS - ΝΤΟΡΟΓΚΑΓΙΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΑΤΕ ΟΛΑ!!!!!!!!.png
    ETOIMAZONTAI DYNAMITES AGGLIAS - ΝΤΟΡΟΓΚΑΓΙΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΑΤΕ ΟΛΑ!!!!!!!!.png
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 29
  • ΠΟΥΤΑΝΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ - 3 ΜΑΤΣ 0-0 ΣΚΟΡ - ΜΗΔΕΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ......png
    ΠΟΥΤΑΝΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ - 3 ΜΑΤΣ 0-0 ΣΚΟΡ - ΜΗΔΕΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ......png
    19 KB · Εμφανίσεις: 29

Επισκέπτης

Συνημμένα

• Νοτ μπαντ σε γαμωκαρναβαλάδες........png
    Νοτ μπαντ σε γαμωκαρναβαλάδες........png
    20 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Ιδέες άνευ ανάλυσης..........png
    Ιδέες άνευ ανάλυσης..........png
    14,6 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης
Βλέπετε ότι αλλάζω κάποιες από τις αρχικές ιδέες άσχετα αν καβαλήθηκε η πόρνη. Νοτ μπάντ 2/4 σκορ  :afro:

Συνημμένα

• Και στις 23 εταιρείες είχε μέση πτώση γύρω στο 6% λαστ 4ωρο, ποντάρω και στη ντούντα μου αν δεν κάτσ
    Και στις 23 εταιρείες είχε μέση πτώση γύρω στο 6% λαστ 4ωρο, ποντάρω και στη ντούντα μου αν δεν κάτσ
    8,8 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Τι θα ποντάρεις μάλλον............png
    Τι θα ποντάρεις μάλλον............png
    4,3 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Νο ρισκα χήερ...........png
    Νο ρισκα χήερ...........png
    34,6 KB · Εμφανίσεις: 27

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
φιλε βγαζεις τιποτα απο το στοιχιμα η τζαμπα χαλας την ζαχαρενια σου?

Επισκέπτης
εν αναμονή του εμβάσματος  :grin:
Φυσικά δεν είναι κάθε μέρα έτσι. Τα 2 κατοστάρικα θα πάνε για Αγγλία και τα υπόλοιπα.......

Συνημμένα

• Παραγγελία πίσω οπής - ρε που καταντήσαμε να παρακαλάμε για να μας αδειάσουν το πορτοφόλι ΓΚΡ.......
    Παραγγελία πίσω οπής - ρε που καταντήσαμε να παρακαλάμε για να μας αδειάσουν το πορτοφόλι ΓΚΡ.......
    111,4 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Ώρα να ασχοληθώ με τις πίσω πόρτες των κοριτσιών - σκορ ημιτόνου passed.png
    Ώρα να ασχοληθώ με τις πίσω πόρτες των κοριτσιών - σκορ ημιτόνου passed.png
    28,4 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης
Οι κοκάκηδες είχαν 12!!!!!! κόρνερ και δεν μπόρεσαν να το κάνουν έστω GG :cussing: ενώ η άλλη η βρώμα ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΝΕΡ και 2 γκολ με 2 πέναλτι αμφότερα στις καθυστερήσεις των 2 ημιχρόνων, ε αν πέφτεις σε τέτοια ματς ΓΚΡ....
Ατυχώς χάθηκε και το τελικό σκορ των κωλοκαρναβαλιών (γκολ στο τέλος), τέσπα στα απίδια μας βγαίνουν από αλλού.
Το Τσάμπιονςςςιπ Αγγλίας αρχίζει σε λίγες => βαρέθηκα να επαναλαμβάνομαι, αν θέλετε περνάτε από εκεί => => ο χρόνος είναι χρήμα ;) και πίσω πόρτες :zfuck:

Συνημμένα

• ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟDDSPORTAL.png
    ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟDDSPORTAL.png
    40,6 KB · Εμφανίσεις: 24
  • ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΣΟΥ - κας άουτ είναι Άσσοι τώρα στους μικροπούτσηδες.........png
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΣΟΥ - κας άουτ είναι Άσσοι τώρα στους μικροπούτσηδες.........png
    22,6 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Mικρές αποδόσεις για κάλυψη του αδίκως χαμένου σκορ των πουστοκαρναβαλάδων........png
    Mικρές αποδόσεις για κάλυψη του αδίκως χαμένου σκορ των πουστοκαρναβαλάδων........png
    11,6 KB · Εμφανίσεις: 26

Επισκέπτης
ακόμα κι έναν καφέ να ρισκάρεις αξίζει  :afro:

Συνημμένα

• ΦΑΗΝΑΛ ΣΚΟΡΣ............png
    ΦΑΗΝΑΛ ΣΚΟΡΣ............png
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 20
  • FORZA GIA KOLARAKI - ΑΡΚΕΤΑ Ο ΤΖΟΓΟΣ - ΡΕΠΟ ΝΕΞΤ ΝΤΕΗΣ!.png
    FORZA GIA KOLARAKI - ΑΡΚΕΤΑ Ο ΤΖΟΓΟΣ - ΡΕΠΟ ΝΕΞΤ ΝΤΕΗΣ!.png
    410,9 KB · Εμφανίσεις: 42

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Παίδες να ρωτήσω κάτι. Θέλω να δημιουργήσω λογαριασμό σε συγγενή μου σε κάποια στοιχηματικη που μένει σε άλλη πολη από αυτή που μένω εγώ. Αν εγώ επισκεφθώ τον συγγενή μου και παίζουμε από διαφορετικές συσκευές, πχ 2 κινητά ή από κινητό και υπολογιστή, που είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο βέβαια, θα υπάρχει πρόβλημα ; Δηλαδή θα εμποδίσουν την σύνδεση του λογαριασμού του συγγενη ή και τους 2 λογαριασμούς, θα μπλοκάρουν τον 1 ή και τους 2 μετά από κάποιο διάστημα ή τίποτα από όλα αυτά ;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.425
Πόντοι
5.006
Παίδες να ρωτήσω κάτι. Θέλω να δημιουργήσω λογαριασμό σε συγγενή μου σε κάποια στοιχηματικη που μένει σε άλλη πολη από αυτή που μένω εγώ. Αν εγώ επισκεφθώ τον συγγενή μου και παίζουμε από διαφορετικές συσκευές, πχ 2 κινητά ή από κινητό και υπολογιστή, που είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο βέβαια, θα υπάρχει πρόβλημα ; Δηλαδή θα εμποδίσουν την σύνδεση του λογαριασμού του συγγενη ή και τους 2 λογαριασμούς, θα μπλοκάρουν τον 1 ή και τους 2 μετά από κάποιο διάστημα ή τίποτα από όλα αυτά ;
αν καταλαβα καλα φιλε μου?δεν παιζει ρολο το δικτυο αν εχετε διαφορετικους λογαριασμους,αν παιζεται συγχρονος απο τον ιδιο λογαριασμο εχετε προβλημα!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
αν καταλαβα καλα φιλε μου?δεν παιζει ρολο το δικτυο αν εχετε διαφορετικους λογαριασμους,αν παιζεται συγχρονος απο τον ιδιο λογαριασμο εχετε προβλημα!
Σε ευχαριστώ για την απάντηση Αντζελο. Έτσι πιστευω κι εγω. Απλά ρωτάω γιατί κάπου διάβασα ότι κάθε σπιτι κάθε οικογένεια θα πρέπει να έχει έναν λογαριασμό σε κάποια εταιρεία. Δεδομένου ότι θα δηλώσω αλλη μόνιμη κατοικία στον συγγενή μου απ' ότι η δική μου λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Επισκέπτης
να του πεις μην γίνει μορταδέλα  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Nordicbet φίλτρο γουδιών - απόφαση τελικού σκορ μόλις κλειδώσουν οι αποδόσεις - 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ
    Nordicbet φίλτρο γουδιών - απόφαση τελικού σκορ μόλις κλειδώσουν οι αποδόσεις - 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ
    21,8 KB · Εμφανίσεις: 29

akatamaxita_sexy

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά υπάρχει ρητός όρος στις στοιχηματικές ότι ανά οικογένεια (ανά διεύθυνση δηλαδή) ΚΑΙ ανά ip μπόρει μόνο ένας λογαριασμός να είναι ενεργός και να παίζει....

Επισκέπτης
για το Γεωργίου σύστημα.....
Ο ΑΛΛΑΧ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟΝ ΤΖΟΓΟΝ  :headbaning2: :headbaning1:
Όταν βαφτίζω πράττω ορθώς. Τα γουδιά έφαγαν γκολ στο 13ο λεπτό και παρέμεινε 0-1 ΓΚΡ..........

Συνημμένα

• Ετοιμάζομεθα για τη μάχη της Αγγλίας - όλα εις όφελος των κοριτσιών xD.png
    Ετοιμάζομεθα για τη μάχη της Αγγλίας - όλα εις όφελος των κοριτσιών xD.png
    39,8 KB · Εμφανίσεις: 29

Επισκέπτης
some bets are obviously hidden, omilo Aγγλικά της ντούντας  :2funny:

Συνημμένα

• Kαλοφάγωτα τύπε - άστους να πάνε κουβά MOYXAXAXAXA.png
    Kαλοφάγωτα τύπε - άστους να πάνε κουβά MOYXAXAXAXA.png
    23,8 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Πάω να μπανιαρίσω τη ντούντα, 1Ε ρίσκο.......png
    Πάω να μπανιαρίσω τη ντούντα, 1Ε ρίσκο.......png
    67,4 KB · Εμφανίσεις: 30

Επισκέπτης

Συνημμένα

• Πρώτες ιδέες - πορευτείτε μόνοι σας ανάλογα - δεν θα ενημερώσω εκ νέου.png
    Πρώτες ιδέες - πορευτείτε μόνοι σας ανάλογα - δεν θα ενημερώσω εκ νέου.png
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Υπάρχει ένα ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ σε ένα παραδίπλα μαγαζί - του αφιερώνω ένα @@ρι ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ.png
    Υπάρχει ένα ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ σε ένα παραδίπλα μαγαζί - του αφιερώνω ένα @@ρι ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ.png
    28,4 KB · Εμφανίσεις: 27

Επισκέπτης
click here
Ανάλογα με τις οικονομικές ανάγκες τα μεγάλα δελτία τρώνε τo κάποτε PowerQuest Partition Magic :afro:

Συνημμένα

• Δοκάρι 5 στα 7 - τα δυο σημεία ήρθαν ανάποδα...........png
    Δοκάρι 5 στα 7 - τα δυο σημεία ήρθαν ανάποδα...........png
    124,1 KB · Εμφανίσεις: 58
  • ΠΟΥΣΤΟΚΑΡΝΑΒΑΛΑΔΕΣ τα σημεία μεν πέρασαν ως 3αδα ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ να πέρναγε έστω μια δυάδα με σκορ
    ΠΟΥΣΤΟΚΑΡΝΑΒΑΛΑΔΕΣ τα σημεία μεν πέρασαν ως 3αδα ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ να πέρναγε έστω μια δυάδα με σκορ
    26,2 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 7 στα 9 σήμερα ΓΑΜΩ τους τάρανδους και τα πορτοκάλια τους............png
    7 στα 9 σήμερα ΓΑΜΩ τους τάρανδους και τα πορτοκάλια τους............png
    47,5 KB · Εμφανίσεις: 30

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom