saintemplar
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2017
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Για να δούμε και απόψε ,στα δύο τελευταία μπετ πήγαμε ταμείο, απόψε? Άντε μπας και παρουμε κάνα καλο μωρό το σ,/κ![]()
ηρωας φιλαρακι μου[move]καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του παγκοσμιου ιντερνετικου γιγνεσθαι[/move]
Μολις γυρισα απο το χωραφι αδερφιαμαζευαμε σε 10 μετρα + κερασιες κερασια και ο ταρζαν να ημουν παλυ θα τα ειχα φτυσει
Ειχαμε Αλβανο επιστατη πολυ καλο παιδι αλλα δεν προλαβενα ουτε να κλασω
και ο παραγαγωγος μαμω τα παιδια αλλα η δουλεια δουλεια
με εφυγε η μαγκια
δηλαδη μαζευεις κερασια 1 ενα με το κοτσανι και παιρνεις τα ιδια λεφτα με αυτους που μαζευουν ροδακινα που ο κουβας γεμιζει σε 3 δευτερολεπτα ενω του κερασιου αν διαλεγεις και τα μαυρα σε 1 χρονο
ξενυχτισα και στο live στο στοιχημα 4,30 το πρωι κοιμηθηκα ηρθε ο παραγωγως σπιτι και χτυπουσε το θυρεο τηλεφωνο τοσο δυνατα και συνεχομενα
πεταχτηκα απο το κρεβατι λες και ηχησαν οι σαλπιγκες γιατι μας βορβαδιζαν οι γερμανοι
ΥΓ.. Ρωσια πρωταθλημα δεν ξαναπαιζω ακομα και αν ενας φιλος ροσοποντιος που εχω γινει προεδρος της ρωσιας
![]()
[move]Ζητω το Μπουρδελα κομ[/move] [move][/move]
αρε αδερφε μουηρωας φιλαρακι μου![]()
![]()
εισαι αληθινος και ντομπρος αδελφε,εγω ασχολουμαι με βραζιλια γενικως αυριο με λιβερπουλαρε αδερφε μου![]()
![]()
![]()
αν πιασω το τζοκερ ενταξει μπορει να μην παιζω αλλα λεμε μπορει να παιξω καποια στιγμη θα σε δωσω τα μισα και θα μπω και χορηγός στο μπουρδελα κομ θα διαφημιζω το θρεντ του στοιχηματος
Οχι μωρε ολα καλα απλα στο χωραφι δεν θελει ξενυχτι -στοιχημα ζαλουρα on line βασικα η συνηθεια ειναι πολυ δυνατη τζογος ανικατε μαχαν
τελιωνουν και τα πρωταθληματα ισπανια β κτλ μετα χαλαρωση η κανα 1ευρω για πολλα
![]()
αδερφε επισις και επαυξανω για σενα επι-10εισαι αληθινος και ντομπρος αδελφε,εγω ασχολουμαι με βραζιλια γενικως αυριο με λιβερπουλ
και βλεπουμε μετα με μουντιαλ
bet365 μαν γνώμη μου τόσα χρόνια που παίζω και επίσης στοίχιμαν αυτες! Πάντα για μένα.παιδες sportingbet η bet365 τι προτιματε?