You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Tα πάντα ρει, άλλαξαν δραστικά οι αποδόσεις κι έτσι.....Poli Timisoara - Voluntari => τάση Άσσου.
Συνημμένα
Επισκέπτης
Τις δύο τρέχουσες ισοπαλίες (αν αλλάξουν στα υπολειπόμενα 15 λεπτά άλλαξαν) σκεφτόμουν και σκορ 1-1 & 2-2 (τώρα δεν ανεβάζω πίνακες γιοκ τάημ) και δεν τα έριξα έστω σκορ μεμονωμένα :-
Τώρα που εμφανίστηκαν έστω και πριν τη λήξη δεν τα έριξα φοβούμενος.....
Δεν ακουμπάμε από μεταμεσονύκτια Βολιβία τη Σούκρε (το ανέβαλαν και έτσι το έχουν λίγες εταιρείες), ενω η Μονάγκας δίνεται σε μικρότερη απόδοση από το προηγούμενο ματς με τη Ζαμόρα (είχε νικήσει).
Τη Γιουβέντους έριξα 0-1 σκορ κι άντε να λήξει 0-0 είτε 1-0 όπου θα πέρναγε το κωλάντερο 1.5 ΓΚΡ................
Βέβαια είχα καλή επίδοση στα γελάδια, ε καιρός ήταν να χάσω και κανένα σημείο, αλλά όχι με τέτοια σκορ ξανά ΓΚΡ.....
Πώς τα φέρνει ο διάολος!!!!!!
Σε γουδιά 2ης καλά άσε 3ης να μην πετυχαίνω ούτε το 30% και τώρα να περνάνε έστω και εμφανιζόμενα τα 2 σκορ!!!!
Τώρα που εμφανίστηκαν έστω και πριν τη λήξη δεν τα έριξα φοβούμενος.....
Δεν ακουμπάμε από μεταμεσονύκτια Βολιβία τη Σούκρε (το ανέβαλαν και έτσι το έχουν λίγες εταιρείες), ενω η Μονάγκας δίνεται σε μικρότερη απόδοση από το προηγούμενο ματς με τη Ζαμόρα (είχε νικήσει).
Τη Γιουβέντους έριξα 0-1 σκορ κι άντε να λήξει 0-0 είτε 1-0 όπου θα πέρναγε το κωλάντερο 1.5 ΓΚΡ................
Βέβαια είχα καλή επίδοση στα γελάδια, ε καιρός ήταν να χάσω και κανένα σημείο, αλλά όχι με τέτοια σκορ ξανά ΓΚΡ.....
Πώς τα φέρνει ο διάολος!!!!!!
Σε γουδιά 2ης καλά άσε 3ης να μην πετυχαίνω ούτε το 30% και τώρα να περνάνε έστω και εμφανιζόμενα τα 2 σκορ!!!!
Συνημμένα
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Tη Γιουβέντους να ξέρετε ότι η Ρώσσικη μαφία της 1xbet με την έναρξη της τραβάει μια γερή πτώση από 1.91 που ήταν 21:39 σε 1.58 που την αγόρασα. Έγραψα πριν (όσοι το είδατε) για την bet365 because of
Στο Ίντερνετ είναι σωρό εταιρείες (50 παρακολουθώ).....
Συγκεκριμένες εταιρείες, σε συγκεκριμένες χώρες και συγκεκριμένα πρωταθλήματα παρουσιάζουν στατιστικές επαληθεύσεις. Αν σκέφτεστε να ασχοληθείτε σοβαρά, τότε πρέπει να κοιτάτε το Oddsportal. Tώρα όποιος δεν σκαμπάζει απο προγραμματισμό (έστω τα βασικά) ας δώσει ένα 100ρικο πες σε κάποιον προγραμματιστή να του φτιάξει πρόγραμμα παραπλήσιο με αυτό που σας δείχνω ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΩ ΦΥΣΙΚΑ.
Καριόλα Φιορεντίνα 0-2 στις καθυστερήσεις, να δω πότε θα κάτσει ένα σκορ ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ............
Aυτό δεν έχει σημασία.........Εχθες στην βετ365 σημερα εχω την εντυπωση οτι το 2πλο του ΠΑΟΚ επεσε αυτο σαν αναφορα και τιπ αλλο.
Στο Ίντερνετ είναι σωρό εταιρείες (50 παρακολουθώ).....
Συγκεκριμένες εταιρείες, σε συγκεκριμένες χώρες και συγκεκριμένα πρωταθλήματα παρουσιάζουν στατιστικές επαληθεύσεις. Αν σκέφτεστε να ασχοληθείτε σοβαρά, τότε πρέπει να κοιτάτε το Oddsportal. Tώρα όποιος δεν σκαμπάζει απο προγραμματισμό (έστω τα βασικά) ας δώσει ένα 100ρικο πες σε κάποιον προγραμματιστή να του φτιάξει πρόγραμμα παραπλήσιο με αυτό που σας δείχνω ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΩ ΦΥΣΙΚΑ.
Καριόλα Φιορεντίνα 0-2 στις καθυστερήσεις, να δω πότε θα κάτσει ένα σκορ ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ............
Επισκέπτης
μιλάνε για μάσες, φαγητό, ε λέω βέβαια ποιες είναι, τέσπα σαν καλοfaga$$$ να το δίφραγκο της Αντοφαγάστα!!!
1-3 το έχω επίσης ποντάρει, είδομεν......
Den ta martirao ki ola ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ...........
Αρκετά για σήμερα, έτσι κι αλλιώς βουβαμάρα έχει εδώ, ετοιμαζόμαστε για Τσαμπιονσιπ Αγγλίας!
[move]PROGRESSIVE AKAP [/MOVE]
1-3 το έχω επίσης ποντάρει, είδομεν......
Den ta martirao ki ola ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ...........
Αρκετά για σήμερα, έτσι κι αλλιώς βουβαμάρα έχει εδώ, ετοιμαζόμαστε για Τσαμπιονσιπ Αγγλίας!
[move]PROGRESSIVE AKAP [/MOVE]
Συνημμένα
Επισκέπτης
Nα πάει να γαμηθεί δεν το κάνω cash out, έτσι θα το αφήσω αν είναι να πάει κουβά στα @@ρια μου..........
Έχω σπαστεί συνέχεια δοκάρια με τα σκορ.............
EDIT LATER:
Καθυστερήσεις τώρα paramenei 1-3.......
ΣΦΥΡΑ ΡΕ ΔΙΑΤΗΤΗ..........................
Έχω σπαστεί συνέχεια δοκάρια με τα σκορ.............
EDIT LATER:
Καθυστερήσεις τώρα paramenei 1-3.......
ΣΦΥΡΑ ΡΕ ΔΙΑΤΗΤΗ..........................
Συνημμένα
Επισκέπτης
Επισκέπτης
ανατροπη η εσπανιολα
γαμω τα στημενα τους μου χαλασε το γκολ γκολ ημιχρονου :-
γαμω τα στημενα τους μου χαλασε το γκολ γκολ ημιχρονου :-
Επισκέπτης
Δίνω τάσεις:
Regensburg - Heidenheim => 1
Hansa Rostock - Wurzburger Kickers => 1
Ξάνθη τι να ρίξεις Άσσο, δείτε το άγκωλο
Spal - AC Milan => 2
& Derby - Norwich => 1.......
H πόρνη της Κερατέας έσπασε τον Άσσο νικώντας τη φλύαρη Τιχουάνα (0-0 ημίτονο) με μαλακία πέναλτι (και κόκκινη παράλληλα). Το είχα ρίξει 1-0 σκορ και άγκωλο για κάλυψη.
Προσέχτε το επόμενο ματς της Ενβιγκάδο, μαλακίστηκα (ε θα μου πεις στο τσοντοφόρουμ είσαι LOL) και μου ξέφυγε ο Άσσος της.
Ώρα να πάω να ξαπλάρω την μεσήλικη πορνοκορμάρα μου κι όποτε ξυπνήσω θα πάω για να μαρκαλήσω έχει 2 καλά Ρωσσιδάκια έμαθα!
Nα ήταν έτσι κάθε μέρα τι ωραία ζωή!!!!
Regensburg - Heidenheim => 1
Hansa Rostock - Wurzburger Kickers => 1
Ξάνθη τι να ρίξεις Άσσο, δείτε το άγκωλο
Spal - AC Milan => 2
& Derby - Norwich => 1.......
H πόρνη της Κερατέας έσπασε τον Άσσο νικώντας τη φλύαρη Τιχουάνα (0-0 ημίτονο) με μαλακία πέναλτι (και κόκκινη παράλληλα). Το είχα ρίξει 1-0 σκορ και άγκωλο για κάλυψη.
Προσέχτε το επόμενο ματς της Ενβιγκάδο, μαλακίστηκα (ε θα μου πεις στο τσοντοφόρουμ είσαι LOL) και μου ξέφυγε ο Άσσος της.
Ώρα να πάω να ξαπλάρω την μεσήλικη πορνοκορμάρα μου κι όποτε ξυπνήσω θα πάω για να μαρκαλήσω έχει 2 καλά Ρωσσιδάκια έμαθα!
Nα ήταν έτσι κάθε μέρα τι ωραία ζωή!!!!
antiosmuchachos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
εγω σκεφτομαι να κλειδωσω το λογαριασμο για ενα διαστημα....δεν παει αλλο...δεν εχω την αυτοπειθαρχια που χρειαζεται -παθιαζομαι....ειναι θεμα χαρακτηρα και ψυχολογιας, δεν κανω για τζογο.... ο,τι βγαζω τα ξαναπονταρω....μηδενιζω και ξανα απ την αρχη....φαυλος κυκλος....
προπερσι μετα κοπων και βασανων καλυψα ενα μειον ποσο της ταξης των 30 χιλιαδων, συν 20 κερδος (συνολο 50)....και μετα απο δυο μερες, τα ξαναχασα ολα μεσα σε ενα ΣΚ....
τα τελευταια 8 χρονια εχω χασει πανω απο 130 χιλ ευρω
φιλε λες αληθεια η τρολαρεις?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K