You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Την Κορούνα την ξαργύρωσα στο 65 περίπου στο 2-0 και τα 3 στοιχήματα, δηλαδή @@ρια ίσα να βγει ένα Μεταξουργείο καθαρό γιατί γαμήθηκα χθες με τα καριόλια....
Γερμανία έγραψα ότι δεν ασχολήθηκα. Η Μάραθον είναι μέγιστη στο χηνάρι της Άσκολι, άρα θα πάω μάλλον για ποντάρισμα έδρας......
Γερμανία έγραψα ότι δεν ασχολήθηκα. Η Μάραθον είναι μέγιστη στο χηνάρι της Άσκολι, άρα θα πάω μάλλον για ποντάρισμα έδρας......
Επισκέπτης
Δεν ακουμπάω Β΄ Εθνική αν κι είχα καλές επιδόσεις, όμως δεν την διαθέτουν πολλές εταιρείες κι έτσι την έκοψα. Όπως και κατηγορίες σε Κολομβία 2η, Μεξικό 2η, Χιλή 2η, Βενεζουέλα, Ονδούρα κλπ κλπ........
Αν δεν βλέπω 40 τουλάχιστον εταιρείς νο μόνιτορ.....
Αν δεν βλέπω 40 τουλάχιστον εταιρείς νο μόνιτορ.....
Συνημμένα
κοιτα την λεστερ την πιασαμε ηδη μενει ο καραισκακης και η τουρκικη
θα δουμε μεχρι τωρα μου εχει δωσει 4 λαιβ και 2 ανατροπες μεχρι σημερα με καλα φραγκα οταν ειμαι 50% ειμαι μια χαρα
αλλα τουτο με τις στοιχηματικες εχει μια λογικη
πχ εχει ολα τα παιχνιδια στην Β 0-0 στο 70
με 2 αποδοση για οβερ 0,5 ειναι μια χαρα αλλα σε ενα δεν 8α μπει ποιο 8α ειναι αυτο δεν ξερω
θα δουμε μεχρι τωρα μου εχει δωσει 4 λαιβ και 2 ανατροπες μεχρι σημερα με καλα φραγκα οταν ειμαι 50% ειμαι μια χαρα
αλλα τουτο με τις στοιχηματικες εχει μια λογικη
πχ εχει ολα τα παιχνιδια στην Β 0-0 στο 70
με 2 αποδοση για οβερ 0,5 ειναι μια χαρα αλλα σε ενα δεν 8α μπει ποιο 8α ειναι αυτο δεν ξερω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K