Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Η ΙΝΤΕΡ δεν χανει σημερα...για καλυψη παιχτε το σκορ που οδηγει τις ομαδες στην παραταση!!!!!!!!!
ετσι πιστευω εγω φιλε μου δεν ξερω τι θα βγειδηλαδη σημερα παιζουμε οβερ την σεβιλλη
παντως αν δεν βαλει και 1 γκολ η τσσκα το ματς δυσκολα θα ρθει οβερ
προτιμω οβερ παρα αντερετσι πιστευω εγω φιλε μου δεν ξερω τι θα βγει
αν θες βαλτο 1
Μιλάμε για απόδοση 2.00 σε ένα ματς στο ποίο η Τσσκα δεν έχει λόγο να κλειστεί και η Σεβίλλη μπορεί να σκοράρει άνετα 2 και 3 γκολ!Νομίζω ότι είτε έρθει είτε όχι είναι value...δηλαδη σημερα παιζουμε οβερ την σεβιλλη
παντως αν δεν βαλει και 1 γκολ η τσσκα το ματς δυσκολα θα ρθει οβερ
αξιζειΜιλάμε για απόδοση 2.00 σε ένα ματς στο ποίο η Τσσκα δεν έχει λόγο να κλειστεί και η Σεβίλλη μπορεί να σκοράρει άνετα 2 και 3 γκολ!Νομίζω ότι είτε έρθει είτε όχι είναι value...
Το τσιμπήσαμε χαλαρά το οβεράκι της Σεβίλλης!
Φαβορί και η Σεβίλλη στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Τσέλσι κόντρα στην Ιντερ. Αλλά τα ποσοστά πολύ χαμηλά. Εγώ λέω να τις...κοντράρω. Τα Χ2 δίνουν καλύτερες αποδόσεις. Δεν ξέρω, όμως, αν θα παίξω και τα δύο. Μάλλον στο Τσέλσι - Ιντερ λέω να βάλω κάτι λίγα (είπαμε, η Τσέλσι είναι το φαβορί, δεν είναι για να χώσεις πολλά) στο Χ2.
Πιστευω να σας βοηθησα!!!!!!!!!!!!!!!Η ΙΝΤΕΡ δεν χανει σημερα...για καλυψη παιχτε το σκορ που οδηγει τις ομαδες στην παραταση!!!!!!!!!