Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Επισκέπτης
Δεν πάνε να γαμηθούνε, το είχα βάλει ανατροπή 2/1 αλλά και Χ2, 2 DNB, τι να το κάνω με γ****σε η Αγγλία το βράδυ.....
Δε μου λες που στον αγύριστο είναι το παιχνίδι του Άρη με τη Μπόκα Τζούνιορς?
Έγραψες ότι είναι φιλικό για αύριο, κοιτάζω από εδώ κοιτάζω από εκεί αλλά δεν το βρίσκω στο Oddsportal....
Το μόνο που βρήκα www.gazzetta.gr/football/football-league/article/1158529/13000-eisitiria-propolithikan-gia-filiko-aris-mpoka-tzoyniors]είναι αυτό[/url] αλλά αποδόσεις δεν έχουν βγει επισήμως στο Ίντερνετ.

Συνημμένα

• Σαμ οφ δε λαστ μπετς......jpg
    Σαμ οφ δε λαστ μπετς......jpg
    98,5 KB · Εμφανίσεις: 50

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Δεν πάνε να γαμηθούνε, το είχα βάλει ανατροπή 2/1 αλλά και Χ2, 2 DNB, τι να το κάνω με γ****σε η Αγγλία το βράδυ.....
Μπάσκετ είναι?
Δεν ποντάρω πλέον μπάσκετ εδώ και μήνες (ούτε tennis/penis) αλλά δεν το βρίσκω στο Oddsportal....

αμ στα λεω εγω κοψε το τζογο και καβατζονε κανα ψιλο αμα δε μ ακους. με τοσα που χαλας στο στοιχημα θα ειχες κανη το κολο της χατζη σαν τη σηραγγα ατεμρησιου. :rockon: :rockon: τορα κατσε και  :jerking:
το τζογο τον κατακρηνη και η θρησκια μας αδερφε........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Έγραψες ότι είναι φιλικό για αύριο, κοιτάζω από εδώ κοιτάζω από εκεί αλλά δεν το βρίσκω στο Oddsportal....
Το μόνο που βρήκα www.gazzetta.gr/football/football-league/article/1158529/13000-eisitiria-propolithikan-gia-filiko-aris-mpoka-tzoyniors]είναι αυτό[/url] αλλά αποδόσεις δεν έχουν βγει επισήμως στο Ίντερνετ.
Ποδοσφαιρο ειναι ρε τύπε, στον στοιχιμαν ειχε 3,65 το απογευμα. Τωρα δεν ξερω αν το βγαλανε.

Επισκέπτης
αλεκο, είχα δει όμως παλιά ότι έπαιζες καζίνο, άρα υπήρξες κι εσύ κάποτε τζογαδόρος :grin:
Δεν το κρύβω ότι είμαι εθισμένος και πολλές φορές παίζω μανιωδώς. Το μόνο ατού (ας μου επιτραπεί η έκφραση) είναι ότι το βλέπω σα μάχη, πόλεμος μέχρις εσχάτων κι έχω αποφασίσει εκ των προτέρων ότι θα υποστώ τις όποιες συνέπειες.
Πάντως μου έχουν "βάλει" διακριτικά χέρι (σε προσωπικό επίπεδο) άτομα από εδώ μέσα ώστε να είμαι κάπως εγκρατής.  Άτομα τα οποία έχω ανταλλάξει και μερικά μηνύματα. Δε λέω όμως ονόματα, δεν είναι του στυλ μου, νασαι καλά πάντως.

alex www.stoiximan.gr/match-odds/Aris-Thessaloniki-Boca-Juniors-1135432]το έχει εδώ[/url] o Stoiximan, αλλες εταιρείες δεν κάθομαι τώρα να ψάχνω, θα δούμε αύριο στο Oddsportal......
Aλλά οι αποδόσεις είναι εξωπραγματικές, εκτός κι αν παίζει η ερασιτεχνική της Μπόκα, ξέρω κι εγώ για ταξίδι ήρθανε....

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
αλεκο, είχα δει όμως παλιά ότι έπαιζες καζίνο, άρα υπήρξες κι εσύ κάποτε τζογαδόρος :grin:
Δεν το κρύβω ότι είμαι εθισμένος και πολλές φορές παίζω μανιωδώς. Το μόνο ατού (ας μου επιτραπεί η έκφραση) είναι ότι το βλέπω σα μάχη, πόλεμος μέχρις εσχάτων κι έχω αποφασίσει εκ των προτέρων ότι θα υποστώ τις όποιες συνέπειες.
Πάντως μου έχουν "βάλει" διακριτικά χέρι (σε προσωπικό επίπεδο) άτομα από εδώ μέσα ώστε να είμαι κάπως εγκρατής.  Άτομα τα οποία έχω ανταλλάξει και μερικά μηνύματα. Δε λέω όμως ονόματα, δεν είναι του στυλ μου, νασαι καλά πάντως.

φιλτατε, ωρες ωρες με τα γραφομενα σου, μου θυμιζεις ενα γυφτο που συναντησα προ ημερων σ΄ενα πρακτορειο κι επαιζε ΚΙΝΟ για να βγαλει το μεζε για το κρασι του. Χαλασε ολα τα ψιλα που ειχε και μαλλον δεν ηπιε ουτε κρασι. Συγνωμη που "σου τη λεω" αλλα τη σεξοκουκουβαγια σου θα την τρως :jerking: για καιρο ακομα αμα δεν κοψεις το στοιχημα.

Ναι επαιζα στο Λουτρακι αλλα το εκανα μια φορα στο τοσο και περισοτερο γιατι πηγαινε η παρεα. Νταξη δε λεω εφαγα κολημα για ενα διαστημα αλλα ξεκοψα. Και οπως εχω ξανα γραψει, εγω τις καβατζες μου τις εχω.

Επισκέπτης
Όχι ρε φίλε σιγά μη στραβώσω κάθε άλλο, ωραία μιλάς κι εντάξει αν ήρθαμε λίγο σε αντιπαράθεση κάπου αλλού βλακεία μας ήταν, όλα καλά λοιπόν. Καβάτζες για να πω την αλήθεια δεν έχω, απλά δεν πεινάω. Τώρα που θα έχουμε και περισσότερη εποχιακή δουλειά, αναγκαστικά περιορίζομαι όχι μόνο στο Στοίχημα αλλά κι εδώ, επομένως κάτι θα γίνει με τη σεξοκουκουβάγια :grin:
Bλέπω ότι με παρακολουθείς, ε θα μου πεις έχω ιδιάζων τρόπο γραφής και σκέψης, πετάω τέτοιες λέξεις που κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα, με φαντάζεσαι να προσπαθούσα να φτιάξω κλώνο? :2funny:
Kαι να μπω στης Χατζή το θρεντ να πω τι LOL again.....
Κάποια στιγμή θα μου ξεφύγει κουβέντα και θα με πάρουν όλοι Πρέφα. Όπως ξέφυγε και το θέμα κάπως, αν και καλό είναι να γίνεται καμμιά φορά διάλλειμμα από τη συνεχή ροή των πληροφοριών, η συζήτηση μαζί σου είχε και συμβουλευτικό σκοπό.
Ώρα να σταματήσω εδώ, σήμερα δεν έχει τίποτα, καλό βράδυ σε όλους τους τζογαδόρους.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Όχι ρε φίλε σιγά μη στραβώσω κάθε άλλο, ωραία μιλάς κι εντάξει αν ήρθαμε λίγο σε αντιπαράθεση κάπου αλλού βλακεία μας ήταν, όλα καλά λοιπόν. Καβάτζες για να πω την αλήθεια δεν έχω, απλά δεν πεινάω. Τώρα που θα έχουμε και περισσότερη εποχιακή δουλειά, αναγκαστικά περιορίζομαι όχι μόνο στο Στοίχημα αλλά κι εδώ, επομένως κάτι θα γίνει με τη σεξοκουκουβάγια :grin:
Bλέπω ότι με παρακολουθείς, ε θα μου πεις έχω ιδιάζων τρόπο γραφής και σκέψης, πετάω τέτοιες λέξεις που κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα, με φαντάζεσαι να προσπαθούσα να φτιάξω κλώνο? :2funny:
Kαι να μπω στης Χατζή το θρεντ να πω τι LOL again.....
Κάποια στιγμή θα μου ξεφύγει κουβέντα και θα με πάρουν όλοι Πρέφα. Όπως ξέφυγε και το θέμα κάπως, αν και καλό είναι να γίνεται καμμιά φορά διάλλειμμα από τη συνεχή ροή των πληροφοριών, η συζήτηση μαζί σου είχε και συμβουλευτικό σκοπό.
Ώρα να σταματήσω εδώ, σήμερα δεν έχει τίποτα, καλό βράδυ σε όλους τους τζογαδόρους.

εγω παντος δεν ειμε κλονος :2funny: :2funny:
να τον ακους τον αλεκο. αυτα που λεη και γραφη εδω εινε αληθιες ;)

anentaxtos00123

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2017
Like
56
Πόντοι
0
ντουνταρα η μποκα με τα δευτεροτριτα θα πάει να ξέρεις... οσο για το λαιβ αστο φιλέ εχω πάρει παρα πολλά στο παρελθόν μεχρι που η βετ 365  για εμένα η νούμερο 1 σε λαιβ με απέκλεισε γιατι σε ένα βραδύ  τα 50 ευρο τα εκανα 6800 αστο

Επισκέπτης
Εννοείται ότι θα έχει τη 2ης και 3ης κλάσης ομάδα, σιγά μην κατέβει η κανονική λες και παίζει στο Libertadores, αλλά μου κάνει εντύπωση που το Oddsportal δεν το δείχνει ακόμη, φαίνεται ότι δε θα το διαθέσουν και οι μεγάλες εταιρείες, το έβγαλε και πριν λίγο η Sportingbet 1.7 τον Άσσο.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
:hi:καλησπερα στο καλυτερο σαιτ της γης στο καλυτερο θρεντ του πλανητη και δικαβαλο καβασακι 1200 και σαιτ και θρεντ του γαλαξια :hi: :afro:  τι τραβαμε και εμεις οι παιχτες του στοιχηματος  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: 1 Over 1.5
Καρλάιλ v Φλήτγουντ Τάουν
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ)
08/11/2017 Κανένα
5,50
Ανοικτό
Στοίχημα:  0,7 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  3,85  :priest:

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Απίστευτη γκαντεμιά αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή έχασα στοίχημα 2-3 γκολ που μπήκε το 2ο γκολ δτο 85 και άλλα δύο έως το τέλος (Sporting Lisbon). Χθες έχασα δύο στοιχήματα μπάσκετ όπου έπιανα το under αλλά πήγαν στην παράσταση και τα έχασα ! (Sassari & Karsijiaka). Σύμφωνα με τον ηλίθιο κανονισμό του Ο.Π.Α.Π.το σκορ μετραει με την παραταση !!!

Επισκέπτης
Ιραν - Παναμάς φιλικό ανατροπή 2/1 και σκορ 2-1, έτσι για ρίσκο σήμερις!!!!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
:hi:[move][glow=red,2,300] καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του γαλαξια του συμπαντος του υπερπεραν της γης της οικουμενης [/glow][/move]  [move]:hi:  :hi: :hi: :hi:[/move]

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
:hi: :kneel: :hi: :kneel: :hi: :kneel:

Επιβεβαιωση Στοιχηματος - EX5963124210I - Ίντερνετ Ώρα στοιχήματος: 11/11/2017 19:23:44
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 1ος Γκολ Πριν το 10:00
Σπέτσια v Φροζινόνε

(Χρόνος Επόμενου Γκολ)
11/11/2017 Κανένα
5,50
Ανοικτό
Στοίχημα:  1 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  5,50 :priest:

Επισκέπτης
Αυτό είναι Άσσος, & over 2.5 (με ρίσκο) ενώ το GG είναι ελαφρώς πιθανότερο, τέσπα σε κάθε περίπτωση οι πιθανότητες δεν υπερβαίνουν το 40-45% γιαυτό κι έχουν μεγάλες αποδόσεις......
Το ρίξατε το σκορ στο φιλικό?
Και το γαμίδι ήταν από ημίτονο 2-1.......
Δεν πειράζει, άντε να βγάλουμε και κάτι από Βολιβία ;)
Και λίγο πριν γίνει 0-1 στα @@ρια μας, ας βγάλουν τώρα τα μάτια τους LOL....

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    217,8 KB · Εμφανίσεις: 113
  • Κας αουτ - ζητω η σεξοκουκουβάγια.png
    Κας αουτ - ζητω η σεξοκουκουβάγια.png
    15,6 KB · Εμφανίσεις: 32

Επισκέπτης
Καθίσανε και τα δυο (δε γαμιέται έπαιζα με πολλαπλασιαστή μεμονωμένα) και παραλίγο στις καθυστερήσεις να πέρναγε ο Άσσος & over της Σπέτσια, αλλά έπρεπε να ξανάδινε πέναλτι ο διαιτητής :grin: πέρασε όμως το GG :grin:
H μαλακισμένη η Λουκένιο από το 30ο έπαιζε με 10, ε πήγε κουβά εκεί ο Άσσος, πέρασε όμως η καλούτσικη ΔΕ της πόρνης Κίλμες.
Ρίχτε 1/2 ανατροπή μεθαύριο τη Νότια Αφρική, παίζει να γίνει πουστιά, εγώ έριξα ήδη 5Ε (61 απόδοση ο Stoiximan) & μάλλον θα ρίξω άλλα 10....

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    37,4 KB · Εμφανίσεις: 57

Επισκέπτης
Δεν είναι τα πολλά φράγκα, αλλά η τρομερή ευστοχία.........

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΖΗΤΩ Η ΑΡΑΠΙΑ!!!!!!

Φίλε φαν της Ελένης, επειδή δεν πρέπει να λέμε ευθέως για το Στοίχημα εδώ μέσα, ποστάρω ένα μέρος του διαλόγου της Οχιάς και το λέω με έμμεσο τρόπο :grin:, ε θα σου πρότεινα να παίξεις κάτι άλλο κι αν σου κάτσει θαχεις αρκετές ώρες τη σεξοκουκουβάγια :grin:

Πρόεδρε ειλικρινά στο λέω ακόμα και τα 1800 να περάσουν της ανατροπής (έκανα κας άουτ κοντεύει να λήξει η Περούτζια), θα κάνω ανάληψη το χρήμα και θα το μεταφέρω στην που****να τη Sportingbet που δίνει 1 εκατομμύριο.....
Άσε τώρα που έχουμε ρέντα μη γίνει κανένα μυστήριο :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
1ος Γκολ Πριν το 20:00 @ 2,75
Μονό: 3 Στήλες @ €1
12/11/2017 16:53:28 3,00 0,00
Εκτύπωση Επιβεβαιωση Στοιχηματος - LX8310702610I - Ίντερνετ Ώρα στοιχήματος: 12/11/2017 16:53:28
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 1ος Γκολ Πριν το 20:00
Λούγκο v Νουμάνθια
(Χρόνος Επόμενου Γκολ)
12/11/2017 Κανένα
2,75
Ανοικτό
Στοίχημα:  3 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  8,25  :hi:  [move]καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της μεσογειου του ειρηνικου ωκεανου  και του ατλαντικου  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:[/move] :hi: :hi: :hi: :hi:    [move]:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:[/move]

[move]:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:[/move]

[move]:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:[/move]

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ της υδρογειου  :hi: :hi: :hi: :hi:  Μπουρδελα κομ φορεβερ τουγκεδερ καλησπερα απο τα ακριτικα ιστορικα   ριζια εβρου :hi: μας εχει γινει το κλανι απο την δουλεια σαν  σωσιβιο :grin: :hi: ζητω το μπουρδελα κομ  το καλυτερο σαιτ της γης και θρεντ του στοιχηματος του συμπαντος χωρις νερο μπορω χωρις μπουρδελα κομ οχι ζητω το πασοκ  :grin:

[move]ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΟΜ FOREVER :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:[/move]

ΥΓ.. ΜΟΛΙς επαιξα προκριση Ιταλιας με την σουιδια  στην βετ365 10000 ευρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom