You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Εγώ έριξα ένα φακ Φυλής στον κωλόγαυρο Άσσο τελικό. Δεν έχει και τίποτε άλλο αξιόλογο κατά την κρίση μου τούτην ώρα. Βέβαια ό,τι κι αν έλθει η χασούρα είναι 10 φορές παραπάνω (τουλάχιστον) τούτες μέρες. Δε λέει να κάτσει μια γαμιόλα 7αδα/8αδα ατόφια να πέσει γαμώ τις κωλοεταιρείες τους ένα 5χιλιαρο κι άνω, για να φορτώσω 2-3 κορίτσια ομαδικώς....100 euros στον ΠΑΟΚ
Θα δοκιμάσω ένα 20αρικο Αμερική στις 23:00 έχω διαλέξει μια 7αδα, έχουμε αρκετό χρόνο να την επεξεργαστούμε.....
alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Εγώ έριξα ένα φακ Φυλής στον κωλόγαυρο Άσσο τελικό. Δεν έχει και τίποτε άλλο αξιόλογο κατά την κρίση μου τούτην ώρα. Βέβαια ό,τι κι αν έλθει η χασούρα είναι 10 φορές παραπάνω (τουλάχιστον) τούτες μέρες. Δε λέει να κάτσει μια γαμιόλα 7αδα/8αδα ατόφια να πέσει γαμώ τις κωλοεταιρείες τους ένα 5χιλιαρο κι άνω, για να φορτώσω 2-3 κορίτσια ομαδικώς....
Θα δοκιμάσω ένα 20αρικο Αμερική στις 23:00 έχω διαλέξει μια 7αδα, έχουμε αρκετό χρόνο να την επεξεργαστούμε.....
εγω δεν παιζω συχνα μια φορα αντεε 2 τον μηνα και παιζω ενα ματς πενηνταρικο η κατοσταρικο
Επισκέπτης
Να σου πω κάτι?
Από μια μεριά καλύτερα είναι έτσι αρκεί φυσικά να διαλέγεις φυσικά αποδόσεις πάνω από 2....
Βέβαια κι εγώ που επικεντρώθηκα στην πόρνη την Αγγλία Τσάμπιονς, παρόλο που είχα και σχετικά καλά στατιστικά επιτυχιών, έσπασαν τα στάνταρ χθες και με εξόργισε αφάνταστα. Ευτυχώς που ο γαύρος το έκανε 1-0 πριν λίγο και θα τραβήξω κας άουτ και στα δύο δελτία, δε βλεπω να αξίζει η παθητική νίκη από τις αποδόσεις.
Από μια μεριά καλύτερα είναι έτσι αρκεί φυσικά να διαλέγεις φυσικά αποδόσεις πάνω από 2....
Βέβαια κι εγώ που επικεντρώθηκα στην πόρνη την Αγγλία Τσάμπιονς, παρόλο που είχα και σχετικά καλά στατιστικά επιτυχιών, έσπασαν τα στάνταρ χθες και με εξόργισε αφάνταστα. Ευτυχώς που ο γαύρος το έκανε 1-0 πριν λίγο και θα τραβήξω κας άουτ και στα δύο δελτία, δε βλεπω να αξίζει η παθητική νίκη από τις αποδόσεις.
Συνημμένα
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 606
καλησπερα στην ομαδα απο εβρο για στοιχημα ειναι η serie A ολα φυσιολογικα εκτος τις μιλαν που μαλλον οι παιχτες θελουν να διωξουν τον προπονητη καλο βραδυ παω να φαω ενα σαντουιτς πριν κλεισει το σουβλατζιδικο αν δεν εχει κλεισει ηδη και φαω την υγρασια του εβρου που χτυπαει κοκκινο
100 euros στον ΠΑΟΚ
Σε καλή μεριά
Δεν τα έδινες καλύτερα σε κανέναν φτωχό.100 euros στον ΠΑΟΚ
Επισκέπτης
Σε 3.5 ωρες περιπου εχει 9 αγωνες Ιταλια 2 και 3 σκωτσεζικο ουισκι....
Θα ριξω δυο συστεμς 5/6 κι ενα ολακερο 11/12 δε γαμιεται δε θα βαλω πολλα. Τωρα ειμαι καφενε κατσικοχωριου με κινητο αλλα εκ πρωτης οψεως βλεποντας αποδοσεις βλεπω Ασσο Αβελινο & Εμπολι και πιθανο noGG Φοτζια. Σουηδια μην ακουμπατε ουτε το αλλο των 20:00.
Θα ριξω δυο συστεμς 5/6 κι ενα ολακερο 11/12 δε γαμιεται δε θα βαλω πολλα. Τωρα ειμαι καφενε κατσικοχωριου με κινητο αλλα εκ πρωτης οψεως βλεποντας αποδοσεις βλεπω Ασσο Αβελινο & Εμπολι και πιθανο noGG Φοτζια. Σουηδια μην ακουμπατε ουτε το αλλο των 20:00.
Επισκέπτης
Είμαι γραφείο τώρα αλλά το Ίντερνετ σέρνεται λόγω βροχερού καιρού, "τόλμησα" κι έριξα έτσι 2Ε στην επόμενη δυάδα για την πλάκα. Ραντεβού σε μια ώρα περίπου....
Δείτε στην επόμενη φωτογραφία πόσες εταιρείες είχαν κλειδώσει απο σήμερα το πρωί το επόμενο παιχνίδι.......
Άρα στήθηκε, από εκεί και πέρα είναι και θέμα ανάλυσης των αποδόσεων των εναπομείναντων εταιρειών για να ποντάρεις......
Επειδή δεν είχε τίποτε άλλο εκείνη την ώρα αρκέστηκα να το καταγράψω στη βάση.
Δείτε στην επόμενη φωτογραφία πόσες εταιρείες είχαν κλειδώσει απο σήμερα το πρωί το επόμενο παιχνίδι.......
Άρα στήθηκε, από εκεί και πέρα είναι και θέμα ανάλυσης των αποδόσεων των εναπομείναντων εταιρειών για να ποντάρεις......
Επειδή δεν είχε τίποτε άλλο εκείνη την ώρα αρκέστηκα να το καταγράψω στη βάση.
Συνημμένα
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του συμπαντος απο τα βροχερα ριζια εβρου 5 χιλιομετρα και 800 μετρα απο τα συνορα με την τουρκια 13 απο την αδριανουπολη τουρκια
Επισκέπτης
Καλά το έγραψα να μην ασχοληθείτε με Σκανδιναυία των 20:00 και τα δύο τώρα στο τέλος πάνε κουβά, τέσπα στα @@ρια μας τι χάσαμε αλλά το Ϊντερνετ γαμιέται με όλες τις μπάντες, ρίχτε λάηβ αν δεν έχει αλλάξει κάτι στην Ιταλία και μια 3αδα στο τέλος η Σκωτία, καλό μας βόλι....
Συνημμένα
Επισκέπτης
Koίτα γαμώ την Ιταλία τους και τη Φότζια την πουτανα, να σπάσει εκεί, η άλλη η καριόλα γαμώ τις καρδιες της δε μπορεσε να ισοφαρίσει κι έτσι πέρασαν 6 σημεία, 2 βόιντ.....
Χωρίς ψάξιμο ιδιαίτερο το επόμενο 7/8 δελτίο, άντε θα ξημερώσει κι εγώ θα ψάχνω πίνακες.....
Χωρίς ψάξιμο ιδιαίτερο το επόμενο 7/8 δελτίο, άντε θα ξημερώσει κι εγώ θα ψάχνω πίνακες.....
Συνημμένα
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του υπερπεραν Μολις επαιξα στην bet365 τον παναιτωλικο με τον πανσεραικο ασσο 1718 ευρω για το κυπελλο ελλαδος παω για το μεροκαματο
motionistas
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2017
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
πλακα κανεις?καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του υπερπεραν Μολις επαιξα στην bet365 τον παναιτωλικο με τον πανσεραικο ασσο 1718 ευρω για το κυπελλο ελλαδος παω για το μεροκαματο
Geoman76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 767
- Πόντοι
- 301
πλακα κανεις?
ο φίλος Χρήστος μόνο σοβαρά μιλάει.
Επισκέπτης
Από το ανωτέρω σύστημα (δεν πρόλαβα να ψηφίσω στο Oddsportal το πρωινό GG της Κερατέας - Κερατάρο) έχουν περάσει έως τώρα δύο, νίκησε κι η Λάρισα 3-0 τη μιναρούπολη. Ο ΑΠΟΕΛ αναβλήθηκε, για να δουμε τι στο διάολο γαμ΄***** τα νεύρα μου γαμ********** 2+ μήνες προσπαθώ να πετύχω ένα ατόφιο μεγάλο δελτίο έτσι για την ηθική επιβεβαίωση και δε λέει να κάτσει....
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 606
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του κοσμου μαν πλακα κανω εννοειτε ΥΓ η ναπολι φοβερη αναπτυξη δικαια ειναι πρωτη στην Ιταλια μηπως το παρει κιολας το πρωταθλημα δεν το πιστευω αλλα ποτε δεν ξερεις η γιουβε εχει χαλασει η αμυνα της αρχιζει και βγαζει οβερ καλο αυτο για εμας και σκοραρει κιολας φυσικα!!! δειτε μια τωρα την serie a ολα φυσιολογικα προς το παρων το καλυτερο πρωταθλημα για στοιχημα Η Α εθνικη η δικια μας φοβασε να παιξεις 5 ευρω για σου ντουνταρα αλλανΙπλακα κανεις?
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.181
- Πόντοι
- 5.006
έτσι αδελφέ όπως τα λες.πως τα πας?καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του κοσμου μαν πλακα κανω εννοειτε ΥΓ η ναπολι φοβερη αναπτυξη δικαια ειναι πρωτη στην Ιταλια μηπως το παρει κιολας το πρωταθλημα δεν το πιστευω αλλα ποτε δεν ξερεις η γιουβε εχει χαλασει η αμυνα της αρχιζει και βγαζει οβερ καλο αυτο για εμας και σκοραρει κιολας φυσικα!!! δειτε μια τωρα την serie a ολα φυσιολογικα προς το παρων το καλυτερο πρωταθλημα για στοιχημα Η Α εθνικη η δικια μας φοβασε να παιξεις 5 ευρω για σου ντουνταρα αλλανΙ
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 606
καλα αδερφε ριζια εβρου για το μεροκαματο μηλα μαζεμα. Πληρες ρεπορταζ στο θρεντ των αγροτων του ντουνταρα σε 1 μηνα και κατι πρωτα ο θεος 2 μερες τωρα αναγκαστικα ρεπο λογο βροχης και αυριο 3 γιατι το χωραφι εχει μισο μετρο νερο δεν μπορεις να μαζεψεις μηλα ουτε με κανο βρεχει φουλ του ασσου με παπα υγεια δοξα σοι ο θεοςέτσι αδελφέ όπως τα λες.πως τα πας?
Επισκέπτης
ΟΚ Χρήστος τα λέμε εκεί......
Πάμε στα στοιχήματα........
ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜ***ΜΗΘΕΙ Ο,ΤΙ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ..........
Αν εξαιρέσεις τα ανάποδα δελτία, είτε 6αδες ρίξω είτε και δεκάδες ξανά 2 με έκαψαν.....
Το σκωτσέζικο το έβλεπα για κωλάντερο, αλλά σκέφτηκα ότι μπορεί να φέρουν κανένα 1-1, ε ρίσκαρε χηνάρι για μεγαλύτερη απόδοση και πήρα το @@ρι........
Τη Μίλαν σε άλλο δελτίο την είχα 2πλο σκέτο, αλλά κι εκείνο πάλι κουβά.......
Πάμε στα στοιχήματα........
ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜ***ΜΗΘΕΙ Ο,ΤΙ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ..........
Αν εξαιρέσεις τα ανάποδα δελτία, είτε 6αδες ρίξω είτε και δεκάδες ξανά 2 με έκαψαν.....
Το σκωτσέζικο το έβλεπα για κωλάντερο, αλλά σκέφτηκα ότι μπορεί να φέρουν κανένα 1-1, ε ρίσκαρε χηνάρι για μεγαλύτερη απόδοση και πήρα το @@ρι........
Τη Μίλαν σε άλλο δελτίο την είχα 2πλο σκέτο, αλλά κι εκείνο πάλι κουβά.......
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K