Οσοι παιξατε συστημα 3-4 τις επιλογεςμου πληρωνεστε μια τριαδα
επανηλθες
Οσοι παιξατε συστημα 3-4 τις επιλογεςμου πληρωνεστε μια τριαδα
επανηλθες
καλη τυχη μαν,καλως ηρθες στο κλαμπ.Για σήμερα το βράδυ μια τριαδούλα στα γκόλ :
Γκετεμποργκ- ΑΙΚ G/G
Τερεκ- Κρασνονταρ G/G
Βασιλεία - Γκρασχόπερς over2,5
Συντελεστής 5 στο διαδύκτιο
καλη τυχη μαν,καλως ηρθες στο κλαμπ.
ετσιευχαριστώ πολύ boy...όταν ξεκινήσουν τα επίσημα θα τα λέμε καλύτερα ....τώρα χαβαλές να περνάει η ωρα...
Για σήμερα το βράδυ μια τριαδούλα στα γκόλ :
Γκετεμποργκ- ΑΙΚ G/G
Τερεκ- Κρασνονταρ G/G
Βασιλεία - Γκρασχόπερς over2,5
Συντελεστής 5 στο διαδύκτιο
Είσαι παίκτης....Το μόνο δελτίο που έκατσε σήμερα
στο μπραδερι και σε ολους φυσικα Παντα ευγενικος ο αντζελο η ευγενια ειναι γενναιοτητα ΥΓ.. μΑγκες στα εργοστασια το κυριακατικο μεροκαματο κοπηκε το +75 % ? και το νυχτερινο απο τις 10 το βραδυ μεχρι τις 6 το πρωι γιατι ολα τα πληρωθηκα με 25 ευρω τεσπα παω για δουλεια με το Πασοκ το +75 % τις κυριακες υπηρχε αριβερντετσικαλη τυχη μαν,καλως ηρθες στο κλαμπ.
γεια σου αδελφέ μου κράτα γερά δε μασάς εσύ,είσαι δυνατός!στο μπραδερι και σε ολους φυσικα Παντα ευγενικος ο αντζελο η ευγενια ειναι γενναιοτητα ΥΓ.. μΑγκες στα εργοστασια το κυριακατικο μεροκαματο κοπηκε το +75 % ? και το νυχτερινο απο τις 10 το βραδυ μεχρι τις 6 το πρωι γιατι ολα τα πληρωθηκα με 25 ευρω τεσπα παω για δουλεια με το Πασοκ το +75 % τις κυριακες υπηρχε αριβερντετσι
αδερφε μου το θεμα ειναι να δουλευουμε με συνεση μολις με πειραν απο την δουλεια να παω να δουλεψω 16ωρο ντοηνγκ πληρωθηκαν εχθες ο λαος πηρε τα @@ του και εχουν ελλειψεις απο προσωπικο εξω εχει 38 βαθμους στο εργοστασιο 40 τους ειπα ειμαι πτωμα και ας μην ειμαι ;) θα γινομουν αν πηγαινα ομως ;) ;) στο καπακι με περνει ενας φιλος να παω να τον βοηθησω μεχρι τις 9 το βραδυ να μαζεψουμε συμπιρινα ροδακινα με ξαφνιασε ο φουστης του ειπα ναι παρορμητικα βγηκα στο μπαλκονι να τον μηλισω με εκαψε η σκια σε λιγο θα με ξαναπαρει και θα του πω ειμαι πτωμα στην κουραση ειναι τρελοι αυτοι οι ρωμαιοι ειπαμε να δουλεψουμε οχι να δωσουμε και την ψυχη μας ΥΓ..ας ρηξω εναν υπνο ρωμαιικο τωρα με λιγο live το αριστερο το ματι το δεξι θα ειναι μεσα στο μαξιλαρι κανα 0,20 λεπτα του ευρω βαρια βαρια πονταρισμα στο 41 του 1 ημιχρονου να μπει ενα γκολ μπας και βγαλω κανα κουλουρι για αυριο στην δουλεια το πρωι. Οι φουρνοι την μυριστηκαν την δουλεια με τις δουλειες στα χωραφια και ανοιγουν απο τις 4-5 το πρωι εχουν δηλαδη τυροπιτες κτλγεια σου αδελφέ μου κράτα γερά δε μασάς εσύ,είσαι δυνατός!
ναι αυτο ειναι σιγουρο παλι καλα. πες οτι ειμασταν σε εστιατοριο σε ελληνα στην γερμανια που οσους εχω δει και δουλεψαν οι ελληνες τις γερμανιας τους πηραν χωρις καποτα τους ελληνες τις κρισηςαφου πληρωθηκες παλι καλα να λες
Δέκα λεπτάκια ακόμα να τελειώσει και η Λυών να περάσει η τετραδούλα και σήμερα.