Φίλε Ntountaras αν μπορείς πες μου σε παρακαλώ τι πρόγραμμα είναι αυτο? Ή εδώ ή σε Pm
Ευχαριστώ..
Eπειδή λαμβάνω κατά καιρούς μηνύματα, προφανώς δε θα έχετε δει παλιότερα σχόλιά μου, λοιπόν το πρόγραμμα αυτό ΔΕΝ πωλείται με οιοδήποτε αντίτιμο, το έχω φτιάξει ο ίδιος και ενημερώνω καθημερινά τη βάση δεδομένων του. Σαφώς και δεν έχω πιάσει τα πακέτα (γιατί αν το είχα θα εξαφανιζόμουν δια παντός), αλλά θέλει υπομονή για να μαζευτούν κάμποσες χιλιάδες αγώνες και μετά τους πας πίπα κώλο. Συν τοις άλλοις, πρέπει να είσαι εγκρατής ε όταν δεν ταιριάζουν οι αποδόσεις καλό είναι να μην ποντάρεις, αλλά έλα που μας τρώει κι ο κώλος με αποτέλεσμα να βλέπουμε τον κουβά.
Τα σχόλια ανάλυσης είναι εδώ ανεβάζω και τις δυο φωτογραφίες και καλό μήνα να έχουμε.
παντως εγω θεωρω οτι η τετραδα πρεπει να ειναι το ανωτερο οριο παιχνιδιων
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές ρίχνω τριάδες παρολί είτε 3/4, 4/5 άντε και αραιά και που 6/7 συστήματα, ενώ όταν θέλω έτσι χαβαλέ μπουμπουνίζω μια 10+αδα παρολί με κόστος 1Ε και κάνω κας άουτ αν βγαίνει κανένα 100ρικο (φυσικά αν σε αφήνουν γιατί είναι και καριόληδες).......