You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Εβγαζε πανω απο 5,5 στην Bet
ηρθε ομορφα και ωραια, με τα κερδη εφαγα ενα King Crab που ηταν σαν χελωνα το γαμημενο
και 2 μπουκαλακια κρασι , αφησα και ενα καλο μπουρμπουαρ , και παμε για αλλα τωρα
ρε μαλακα παλι για σουβλακια πηγες ?
Επισκέπτης
Το επαναλαμβάνω: Συν Στατιστική και χείρα κίνει....
Αν λοιπόν ο Ρούνει στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, μετά ο άλλος ξαναχτυπάει δοκάρι και οι άλλοι ισοφαρίζουν στην εκπνοή, ε πώς να περάσει ο Άσσος?
Απλά ενημερώθηκε η βάση δεδομένων και η "κυρία" Αγγλία έχει 5/7 νίκες και 2/7 χηνάρια!
Πάντως κέρδισα τρισεκατομμύρια χθες το μεσημέρι. Πόσο το φχαριστήθηκα με τους τηγανοκέφαλους........
Οι συμπατριώτες τους οι μισοί δεν βγήκαν καφενείο-ταβέρνες, οι άλλοι μισοί έκαναν πώς δεν καταλάβαιναν.....
Αλλά δεν είναι χώρος εδώ για περαιτέρω αναλύσεις, θα βγουμε εκτός θέματος.
Θα ρίξω έναν Άσσο στο Ελσίνκι έτσι για το καλημέρα, μετά θα δούμε.
Αν λοιπόν ο Ρούνει στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, μετά ο άλλος ξαναχτυπάει δοκάρι και οι άλλοι ισοφαρίζουν στην εκπνοή, ε πώς να περάσει ο Άσσος?
Απλά ενημερώθηκε η βάση δεδομένων και η "κυρία" Αγγλία έχει 5/7 νίκες και 2/7 χηνάρια!
Πάντως κέρδισα τρισεκατομμύρια χθες το μεσημέρι. Πόσο το φχαριστήθηκα με τους τηγανοκέφαλους........
Οι συμπατριώτες τους οι μισοί δεν βγήκαν καφενείο-ταβέρνες, οι άλλοι μισοί έκαναν πώς δεν καταλάβαιναν.....
Αλλά δεν είναι χώρος εδώ για περαιτέρω αναλύσεις, θα βγουμε εκτός θέματος.
Θα ρίξω έναν Άσσο στο Ελσίνκι έτσι για το καλημέρα, μετά θα δούμε.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ασο ημιχρονο γερμανια και ασο πολωνια περιεργο το τουρκια κροατια
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
εγω επαιξα ασο γερμανια, ισοπαλια το κροατια - τουρκιαασο ημιχρονο γερμανια και ασο πολωνια περιεργο το τουρκια κροατια
και εριξα και 5 ευρω πρωτο σκορερ διοργανωσης το λουκακου γιατι ειδα ονειρο χτες βραδυ :-
pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Dominic Thiem - Philipp Kohlschreiber (ATP Stuttgart) Dominic Thiem 2.30 καλη αποδοση
Επισκέπτης
Άντε επιτέλους μίλησε (μάλλον έγραψε) κάποιος άλλος φίλος για τένις, γιατί μονάχα εγώ γράφω!
Κι εγώ το Θίμ έχω ποντάρει, γαμώτο ο μαντράχαλος ο Πότρο χθες εντάξει του το έδωσε....
Πιστεύω σήμερα ο μικρός Αυστριακός να καθαρίσει το παιχνίδι.
ΓΚΡ στην Ολλανδία βρέχει και προσωρινά διεκόπη το παιχνίδι με τη χαζογκόμενα τη Μλαντένοβιτς (αυτή πόνταρα), την άλλη ΓΚΡ δε μου γέμαγε το μάτι, ουστ λέω θα χάσεις!
πουλί:
Γερμανούς θα δω αν ρίξω Άσσο, κάτσε να δούμε πώς θα πάω το μεσημέρι με Φινλανδία μεριά, τώρα τουρκαλάδες δεν ξέρω, μάλλον δε θα ακουμπήσω.
Κι εγώ το Θίμ έχω ποντάρει, γαμώτο ο μαντράχαλος ο Πότρο χθες εντάξει του το έδωσε....
Πιστεύω σήμερα ο μικρός Αυστριακός να καθαρίσει το παιχνίδι.
ΓΚΡ στην Ολλανδία βρέχει και προσωρινά διεκόπη το παιχνίδι με τη χαζογκόμενα τη Μλαντένοβιτς (αυτή πόνταρα), την άλλη ΓΚΡ δε μου γέμαγε το μάτι, ουστ λέω θα χάσεις!
πουλί:
Γερμανούς θα δω αν ρίξω Άσσο, κάτσε να δούμε πώς θα πάω το μεσημέρι με Φινλανδία μεριά, τώρα τουρκαλάδες δεν ξέρω, μάλλον δε θα ακουμπήσω.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
η φορμα δειχνει Thiem
Επισκέπτης
Ο Federer (3os σε κατάταξη παγκοσμίως) χθες πήγε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στο 2ο σετ, αλλά εντάξει το παλικάρι δε μου πήγε στο Ρολάν Γκαρός....
Ο Θιμ όντως έχει τσαγανό, κάνει κι αυτός τις μαλακιούλες του, τώρα αν του έχει πει καμμιά ΒΕΤ 365 είτε άλλος μπουκ να μας τα πρήζει, τι να σας πω ρε παιδιά!!!
ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ άρχισε τα ημίτονα Χ το Ελσίνκι κι αρέσκεται το αναθεματισμένο........
Ο Θιμ όντως έχει τσαγανό, κάνει κι αυτός τις μαλακιούλες του, τώρα αν του έχει πει καμμιά ΒΕΤ 365 είτε άλλος μπουκ να μας τα πρήζει, τι να σας πω ρε παιδιά!!!
ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ άρχισε τα ημίτονα Χ το Ελσίνκι κι αρέσκεται το αναθεματισμένο........
lamogio12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
καλυτερη επιλογη θεωρω εγω αυτη
1 Ντομινίκ Τιέμ +1.5 Ντομινίκ Τιέμ v Φίλιπ Κόλσραϊμπερ
(Χάντικαπ 2πλής Επιλογής) 12/06/2016 Κανένα 2.00 Ανοικτό
Σύνολο: 150 Στήλες @ 1 EUR Επιστρέφει: 300,00
1 Ντομινίκ Τιέμ +1.5 Ντομινίκ Τιέμ v Φίλιπ Κόλσραϊμπερ
(Χάντικαπ 2πλής Επιλογής) 12/06/2016 Κανένα 2.00 Ανοικτό
Σύνολο: 150 Στήλες @ 1 EUR Επιστρέφει: 300,00
Επισκέπτης
Σάλτα κι απαυτώσου πρωτεύουσα της βοτκοχώρας, αλλά κι εσύ Ροβανιέμι άλλη βρώμα στην έδρα σου εκτός παίζεις καλύτερα....
Βασικά τα έριξα σε δυάδες τα παιχνίδια. Μεν μικρές αποδόσεις (όσες είχαν ΔΕ) αλλά σκέφτηκα, άσε μην κυνηγάς πολλά, θα σπάσει έστω ένα...
Και περάσανε όλες εκτός από την 1η που το ξεφτιλισμένο ισοφαρίστηκε...
Βασικά τα έριξα σε δυάδες τα παιχνίδια. Μεν μικρές αποδόσεις (όσες είχαν ΔΕ) αλλά σκέφτηκα, άσε μην κυνηγάς πολλά, θα σπάσει έστω ένα...
Και περάσανε όλες εκτός από την 1η που το ξεφτιλισμένο ισοφαρίστηκε...
Συνημμένα
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
καλησπερα Τουρκια-Κροατια γκολ Πριν το 10" λεπτο δηλαδη μεχρι το 9,59 στο 10 το χανουμε Πονταρισμα 1 ευρω ΥΓ.. Μαντζουκιτς εχω ;)
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
καλησπερα Βραζιλια-Περου=1&Οβερ Πονταρισμα 1 ξενοδοχειο και την μαρινα φλοισβου στον Ασσο&oβερ
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.493
- Πόντοι
- 12.756
έλα μαν τώρα το θυμήθηκες. .και εμείς ένα παιχνίδι περιμένουμε Βραζιλία να τους τα πάρουμε.
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Γερμανία - Ουκρανία 2καιOver1.5 @9.00
Χατ-Τρικ Konoplyanka @301
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
:SΓερμανία - Ουκρανία 2καιOver1.5 @9.00
Εντελώς φελλός είναι αυτός ο Κονοπλιάνκας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ολα καλα 50 ευρω ειχα παιξει ασο πολωνια ασο ημιχρονο 50 ευρω γερμανια και 50 ευρω νικη χαμιλτον στον καναδα φορμουλα ενα
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
καλησπερα Ισπανια-Τσεχια γκολ πριν το 10" λεπτο πονταρισμα 1 ευρω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294